Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(georgiana @ 2017 10 05, 17:08)
ar as durna ar as nemoku ieskoti imeskite nuoroda per kuria jums atidaro isankstinius 4u.gif
p.s. viskas gerai radau 4u.gif jau, taciau ir cia ne visus norimus vesbucius randu

dar man uzkliuvo sis viesbutis
https://www.tripadvi...nean_Coast.html
Atsakyti
Kahya Resort Aqua & SPA ar yra atsiliepimu?renkames tarp sio ir Mukarno, kolege buvo Mukarne tai labai patiko
Atsakyti

Mes ir esam buve :) taip pat patiko.

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 05, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71828304" data-time="1507206206"><div><p>Ko Jūs tos gazipashos bijote? Beveik visi pigesni viešbučiai arčiau alanijos nei antalijos - ir pervežimai greičiau ir pasų kontrolė ir lagaminai greičiau.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Viskas būtų gerai, bet išskridimas 15:15 iš Vilniaus, skrydis ir viešbutyje busime tik ant vakarienes, viena diena nuplaukus....</p>

o mums meta skrydzio laika 22.10 unsure.gif
Atsakyti
Parašykite, kai pastebėsite, jog papildė viešbučiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 06, 09:17)

zalia ruta ka siemet mastot ?
Atsakyti

Vakar Akkos viešbučių nebuvo, o šiandien yra. tai vadinasi dar pildo. Kainos nepasikeitė nuo vakar.

Atsakyti

o mums meta skrydzio laika 22.10 unsure.gif

Skrydzio laiką ir oro uostą gaklite pasikeiti, reikis tik į Novaturą skambinti, aš viską išsiaiškinau vakar :) vistik likome su Gazipasos oro uostu, nes mažesnė blogybė atvykti vakare, bet išvykti po pietų, nei atvykti ryte į AYT, o išvykti iš viešbučio kokią 05 val ryte..... :)

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 06, 09:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="auksek" data-cid="71829214" data-time="1507270225"><div><p>o mums meta skrydzio laika 22.10 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Skrydzio laiką ir oro uostą gaklite pasikeiti, reikis tik į Novaturą skambinti, aš viską išsiaiškinau vakar smile.gif vistik likome su Gazipasos oro uostu, nes mažesnė blogybė atvykti vakare, bet išvykti po pietų, nei atvykti ryte į AYT, o išvykti iš viešbučio kokią 05 val ryte..... smile.gif</p>

oi jus kazkokius krastutinumus ziurit, tikrai ne vien tokie pasirinkimai. Mes su tezturu skridome ryte 5,30 gal lektuvas, 11 jau buvome viesbuty. O grizome atgal lektuvu 18val. Man tai tobuli laikai, jokia diena neprarasta.
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 06, 09:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="auksek" data-cid="71829214" data-time="1507270225"><div><p>o mums meta skrydzio laika 22.10 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Skrydzio laiką ir oro uostą gaklite pasikeiti, reikis tik į Novaturą skambinti, aš viską išsiaiškinau vakar smile.gif vistik likome su Gazipasos oro uostu, nes mažesnė blogybė atvykti vakare, bet išvykti po pietų, nei atvykti ryte į AYT, o išvykti iš viešbučio kokią 05 val ryte..... smile.gif</p>

taip viską jau susiderinom smile.gif turim kelionę jau!!!!!
Atsakyti

oi jus kazkokius krastutinumus ziurit, tikrai ne vien tokie pasirinkimai. Mes su tezturu skridome ryte 5,30 gal lektuvas, 11 jau buvome viesbuty. O grizome atgal lektuvu 18val. Man tai tobuli laikai, jokia diena neprarasta.

Mes šiais metais ir skridome taip, buvo labai geri skrydžio laikai....deja tokių laikų nebeliko....

Atsakyti

taip viską jau susiderinom smile.gifturim kelionę jau!!!!!

Sveikinu  :yahoo:  Kur ir kada vyksite, pasipasakokit :)

Atsakyti