Nuo viešbučio priklauso, būna ir 16 m. dar kaip vaiką skaičiuoja.
Nuo viešbučio priklauso, būna ir 16 m. dar kaip vaiką skaičiuoja.
Kodėl neturiu? Nes tr tik vieną kartą buvau?Yra žinomos agentūros ir mažesnės. Aktyviai reklamuojasi nuo šio sezono ir tiek. Ne tokios garsiai bankrutuojak... Kas per tamstos mada lįsti į asmeniškumus... mano.
Dar karta jums sakau: tai jau daug metu veikianti agentura. Jie tikrai nera gigantai, bet savo puslapi turi senu seniausiai, tikrai nera naujokai. Klaidinanti informacija yra blogis. ir prie ko cia bankrotai??
Ne todel, kad viena karta buvote. Tiesiog informacijos stoka.
Pareklamuokit nebrangia stovejimo aistele, zinau 1414.lt Ka dar zinote?
skraidau kas menesi, bet naudojuosi sita. Anksciau dar budavo, jog adc akciju pamesdavo, bet pastaruoju metu arba nera, arba nepagaunu. O butu gerai kazka pigesnio rast, nenormalios kainos man Vilniuje
Utopia, Eftalia ar Kamelya? kuris geriausias?
Praeita geguze buvome, tai labai oru nusivyleme. Lietaus labai daug buvo. Pirkome 14 d, tai labai nepataikeme su orai. Regionas Kemero, vaziuodavome geguzes pradzioje, tai oras daug geresnis budavo. Cia loterija ir patys Turkai sako, kad neziuretumeme oro prognoziu, nes oras keiciasi valandomis. Pries vaziuojant rode prognozes virs 30 laipsniu.
kas liecia stovejimo aiksteliu kainas, tai tikrai kazkoks kosmosas... anksciau adc geru kainu ismesdavo, bet dabar pastaruoju metu geriau apsimoka Unipark, prisitaiko su kodu nuolaida, plius duoda uz tai, kad ne pirma karta statais. dar daznai buna taip, kad pasirinkus pigiausia aikstele, ji buna perpildyta ir leidzia P1 statyti, nors ji ir brangesne
tas tai taip, nei karto taip ir nestaciau i pigesne . Bet pastaruoju metu tik 1414 liko. Siaip man jie geriau, nei tarkim per lietu iki adc ar unipark eiti. 1414 nuo tasko iki tasko pristato. Bet norisi pigiau.
Važiavo į Royal Seginus draugė su šeima rugsėjo gale. Įspūdžiai tik patys geriausi. Tiesa, Turkijoj jie pirmą kartą, tai negali lygint su kitais Turkijos viešbučiais, bet jau grįžo be galo sužavėti ir kitiem metam tik Turkiją planuoja (o buvo labai jau skeptikai). Sakė viskas labai aukštam lygy, maistas skanus, jūrų gėrybių kasdien, karuselės vaikam, kalneliai, tvarkinga, išblizginta, kokteiliukai ir kt alkoholis - kokie tik nori, animacija puiki... Sakė viešbutį drąsiai bet kam rekomenduotų, nors kitiem metam ieškosis kito - tik dėl įvairovės.
<p>Yra žinomos agentūros ir mažesnės. Aktyviai reklamuojasi nuo šio sezono ir tiek. Ne tokios garsiai bankrutuojak... Kas per tamstos mada lįsti į asmeniškumus... mano.</p></blockquote>
<p>Dar karta jums sakau: tai jau daug metu veikianti agentura. Jie tikrai nera gigantai, bet savo puslapi turi senu seniausiai, tikrai nera naujokai. Klaidinanti informacija yra blogis. ir prie ko cia bankrotai?? </p>
<p>Ne todel, kad viena karta buvote. Tiesiog informacijos stoka.</p>
Viskas ok, pataisot, sazine nuraminat, mane atvededat i tiesos kelia (vis tiek jie nelabai zinomi ). Bet butinai dar kazka asmenisko apie ką, ko net nezinot. Brrr.. avataras ne siaip sau.
Šia vasarą buvom Delfine. Internetas veikia gerai. Visur nemokamas. Buvo ir kambariuose ir prie baseinų ir prie jūros.
Rankšluoščiai su kortelėm, kurias gaunat registratūroje. Tai toks ir užstatas kortelės nereikia jokių pinigų mokėti. Alecarte restoranai nemokami, bet mes taip ir nenuėjom, nes vis pavėluodavom užsisakyti ir vietų nebūdavo.
Galima eit nors ir i visus ale cart,ar tik i viena pasirinkus?
I visus