Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2017 10 23, 14:06)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71854823" data-time="1508749533"> Jie naujokai, tai stengiasi.
<p>Rinkites kokia zinoma: Kelioniu panorama Superkeliones Mano turas toptravel</p></blockquote>   Zalia ruta, DKkeliones senai veikianti agentura. Mano mama su jais anksciau keliaudavo, daugybe pazistamu jau daug metu naudojasi. Sauni savininke, problemu negirdejau, kad kas butu turejes is mano aplinkos. Pati nesinaudoju, nes man neprireike. Negaliu nieko del nuolaidu pasakyti. Tiesiog jusu atsakymas labai jau kategoriskas, patirties juk ne itin daug turite smile.gif   

O ka galite pasakyti apie Megatura,ar patikima is ju pirkt kelione?smile.gif
Atsakyti

O yra skirtumas su kuo keliauti - novaturu ar tezturu? Nes kaina zymiai skiriasi mano issirinkto viesbucio..

Atsakyti
QUOTE(alyte82 @ 2017 10 23, 14:22)
<p>O yra skirtumas su kuo keliauti - novaturu ar tezturu? Nes kaina zymiai skiriasi mano issirinkto viesbucio..</p>

is principo tai nelabai, ziurekit kur jums artimesnis oro uostas iki viesbucio, taip pat ziurekit skrydziu laikus.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 10 23, 14:06)
Negaliu nieko del nuolaidu pasakyti.

Man pabai tiko toks paaiskinimas.
Klientas issiuntineja uzklausa konkreciai datai ir viesbuciui. Kelioniu agentura daro prielaida, kad jus "darot apklausa" ir pasiulo jums kaina maximaliai maza, kartais net savo komisiniu saskaita. Logika paprasta "imam klienta - veliau pasiimsim komisinius". Todel kartais tie, kurie be jokiu klausimu keliauja vis per tuos pacius kelioniu pardavejus, moka didesne kaina, vien del to, kad nezino kitu kainu ir ju nepalygina. Nes "praejusi karta jie pasiule geriausia kaina". Aisku, cia prisideda ir daug kitu aspektu - bendravimas, atsakomybe ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2017 10 23, 14:30)
is principo tai nelabai, ziurekit kur jums artimesnis oro uostas iki viesbucio, taip pat ziurekit skrydziu laikus.

Musu kelionei su Novaturu i Saphir galejom rinktis orouosta...
Atsakyti

Nes su tezturu kaina gaunasi siek tiek virs 2500 €, o su novaturu 2240 €.. novaturo laikas ryte ir i ir is..

Atsakyti
QUOTE(alyte82 @ 2017 10 23, 14:22)
<p>O yra skirtumas su kuo keliauti - novaturu ar tezturu? Nes kaina zymiai skiriasi mano issirinkto viesbucio..</p>

Novaturas skraidina ir i Gazipasa oro uosta,tai jeigu pasirinktas viesbutis arciau Alanijos-pliusas tame.Dar pasidomekite ar nesiskiria isankstiniu pardavimu salygos,visa kita -skirtumu nematau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 10 23, 15:06)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71854823" data-time="1508749533"> Jie naujokai, tai stengiasi.
<p>Rinkites kokia zinoma: Kelioniu panorama Superkeliones Mano turas toptravel</p></blockquote>   Zalia ruta, DKkeliones senai veikianti agentura. Mano mama su jais anksciau keliaudavo, daugybe pazistamu jau daug metu naudojasi. Sauni savininke, problemu negirdejau, kad kas butu turejes is mano aplinkos. Pati nesinaudoju, nes man neprireike. Negaliu nieko del nuolaidu pasakyti. Tiesiog jusu atsakymas labai jau kategoriskas, patirties juk ne itin daug turite smile.gif   

Kodėl neturiu? Nes tr tik vieną kartą buvau? smile.gif))
Yra žinomos agentūros ir mažesnės. Aktyviai reklamuojasi nuo šio sezono ir tiek. Ne tokios garsiai bankrutuojak...
Kas per tamstos mada lįsti į asmeniškumus... mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 spalio 2017 - 14:14
Pareklamuokit nebrangia stovejimo aistele, zinau 1414.lt
Ka dar zinote?
Atsakyti
Prasau papasakot apie Delfin Delux kaip ten su internetu yra,ar mokamas,ar ne. Ar gaudo. Jei mokamas,tai kokia kaina. Kiek maciau plezo ir prie baseino ranksluosciai uz ustata. Kokia jo kaina. Ar uzstata pasimt reik tik isvykstant ar kasdien. Ala karte restoranas ar mokamas. Nu pradzioj tiek smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar gera kaina 7n. Long Beach resort & spa 05.11 dieną 2+2 1670€ + nemokamas sveikatos draudimas? smile.gif ar geras pasirinkimas su 3 ir 8 m. vaikais? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 10 23, 15:43)
Prasau papasakot apie Delfin Delux kaip ten su internetu yra,ar mokamas,ar ne. Ar gaudo. Jei mokamas,tai kokia kaina. Kiek maciau plezo ir prie baseino ranksluosciai uz ustata. Kokia jo kaina. Ar uzstata pasimt reik tik isvykstant ar kasdien. Ala karte restoranas ar mokamas. Nu pradzioj tiek smile.gif

Viskas nemokamai.internetas geras... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2017 10 23, 17:16)
Viskas nemokamai.internetas geras... 4u.gif

Aciu smile.gif. Kiek suprantu siuo viesbuciu buvot patenkinta,taip? smile.gif
Atsakyti