Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Forgete @ 2017 10 22, 22:19)
o as neisivaizduoju, tikriausiai rizikuosim, nes bulgarija kazkaip isbrangus, o daugiau nieko gero neisgalvoju uz teisinga kaina biggrin.gif

Mes nelabai norėtume į Bulgariją, bet Liepos mėnesį ALL su žmoniška temperatūra nelabai kur įmanoma daugiau ...
Atsakyti
Aš tai dėl mokslų nelabai pergyvenu....parašysiu prašymą ,kad išvažiuojam ir tiek. Juk paskutinės tos kelios savaitės,gaunasi tokių "kartojimų".
Žinoma,kai šiemet maniškis buvo abiturjentas,tai nebūtų jokių kalbų ( jis pats nutarė kad su mumis jam neįdomu jau atostogauti smile.gif ),bet penktokei ir paruišiamukei tai tikrai mokslo metus patrumpinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 22, 23:59)
Mes nelabai norėtume į Bulgariją, bet Liepos mėnesį ALL su žmoniška temperatūra nelabai kur įmanoma daugiau ...

imanoma- kroatija, gruzija. bet na niekur ner tokio serviso kaip turkijoj, o jei ir gautum kazka panasaus tai uz nesveika kaina.
Atsakyti
Nuo mokyklos lb priklauso. Nes yra privačių, kur paprašo atsiimti iš mokyklos dokumentus už tai, kad mokslo metais išvažiuoja blink.gif

Man tik gaila, kad pvz rugsėjį mažai vaikų, tai maniškiui buvo liūdnoka. Vos keli jo amžiaus.

___

Barut Kemer imete tezai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 spalio 2017 - 08:24
Sveikos,
iš kokių agentūrų perkat keliones ? Ar tiesiai iš novaturas.lt , teztour.lt puslapių ? Žiūriu, kad novaturas.lt po savaitgalio kainos vėl pakilo verysad.gif Kas čia vyksta ? Gal rekomenduotumėte kokią agentę smile.gif kuri pritaiko procentus smile.gif daugiau nei 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiotine @ 2017 10 23, 10:39)
Sveikos,
  iš kokių agentūrų perkat keliones ? Ar tiesiai iš novaturas.lt , teztour.lt puslapių ? Žiūriu, kad novaturas.lt po savaitgalio kainos vėl pakilo verysad.gif  Kas čia vyksta ? Gal rekomenduotumėte kokią agentę smile.gif kuri  pritaiko procentus smile.gif daugiau nei 3 smile.gif

Sako Dainora iš superkelionių. Aš dar nesinaudojau.
Atsakyti
QUOTE(rasiotine @ 2017 10 23, 10:39)
Sveikos,
  iš kokių agentūrų perkat keliones ? Ar tiesiai iš novaturas.lt , teztour.lt puslapių ? Žiūriu, kad novaturas.lt po savaitgalio kainos vėl pakilo verysad.gif  Kas čia vyksta ? Gal rekomenduotumėte kokią agentę smile.gif kuri  pritaiko procentus smile.gif daugiau nei 3 smile.gif

Mano atradimas - DKkeliones ir Kristupas smile.gif Nu jau gelezine kantrybe ir logika...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 23, 11:57)
Mano atradimas - DKkeliones ir Kristupas smile.gif Nu jau gelezine kantrybe ir logika...

Jie naujokai, tai stengiasi.

rasiotine, kainos keiciasi, dazniausiai - i nepalankia puse biggrin.gif
Agenturos visada pritaiko nuo 5 iki 8 proc.
Rinkites kokia zinoma:
Kelioniu panorama
Superkeliones
Mano turas
toptravel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 spalio 2017 - 11:05
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 23, 12:05)

rasiotine, kainos keiciasi, dazniausiai - i nepalankia puse  biggrin.gif
Agenturos visada pritaiko nuo 5 iki 8 proc.
Rinkites kokia zinoma:
Kelioniu panorama
Superkeliones
Mano turas
toptravel

kainos keičiasi smile.gif , bet , kad taip greitai kiltų aukštyn , tai dar neteko pastebėti .....
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 23, 12:05)

Ne naujokai, dirba gal nuo 2010 ar 2012 metų. Kristupas tik naujokas toje įmonėje.
Atsakyti
Kas šiemet Kemere buvot, gal pamenat ekskursijos į Pamukalę kainą? 4u.gif Ar būna dviem dienom, ar tik vienai? 4u.gif
Atsakyti

Rinkites kokia zinoma: Kelioniu panorama Superkeliones Mano turas toptravel

Zalia ruta, DKkeliones senai veikianti agentura. Mano mama su jais anksciau keliaudavo, daugybe pazistamu jau daug metu naudojasi. Sauni savininke, problemu negirdejau, kad kas butu turejes is mano aplinkos. Pati nesinaudoju, nes man neprireike. Negaliu nieko del nuolaidu pasakyti. Tiesiog jusu atsakymas labai jau kategoriskas, patirties juk ne itin daug turite :)   
Atsakyti