Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 05, 15:17)
Vieniem šilta, kitiems - šalta  biggrin.gif
Mes 2016m. buvome gegužės pabaigoje, birželio pradžioje.
Man buvo per vėsu, vakarais norėdavosi megztuko. Pora kartu ir krapnojo. Jūroje vanduo 21-22C, vis dėl to norėjosi šilčiau. Dėl to šiais metais dairomes truputi vėliau, nuo birželio vidurio.

Man siais metais geguzes gale irgi buvo salta vakarais, jura salta. O jau rugsejo viduryje buvo idealus oras 32-35, vakarais 26-28 wub.gif
Atsakyti

Ko Jūs tos gazipashos bijote? Beveik visi pigesni viešbučiai arčiau alanijos nei antalijos - ir pervežimai greičiau ir pasų kontrolė ir lagaminai greičiau.

Atsakyti

Turbūt gerus prabangius viešbučius žiūrit. Man pribumbasų daug nereikia, sugalvojau mamai dovaną padaryt, tai kalneliai ir vaikų klubai nebūtini biggrin.gifNu ir sakyčiau neblogų kainų yra. 9 naktys AI 309-315 eurų 3-4*. O gal tik aš įsivaizduoju, kad čia geros kainos? hmm.gifNes su organizatoriais senokai vykom kažkur biggrin.gifApšvieskit biggrin.gif
Tiesa, žiūriu nuo balandžio 29 d., anksčiau nenoriu, o tokiu laiku jau tikiuosi neblogo oro ax.gif

normalios kainos, tik balandis dar nesezonas, tad pigiau budavo... mes buvom viena karta balandi, per salta. jura vesi, baseinai lediniai (faktas tokio lygio viesbuciuose sildumu nera), tad nekas su maudynem, oras lietuviska vasara apie 20-25, vakare jau norisi megstuko, Dar ir lietaus gali buti nemazai.

Norint silto vandens ir oro geguzes pabaiga, bent nuo 20d garantuotam geram orui, zinoma, gali buti gerai ir geguzes pr. bet gali ir nebuti, jei galimybes leidzia rizikuoti tada kodel gi ne, bet siaip siulyciau menesiuku atostogas stumti i prieki, kad pajausti silta jura ir gera ora.

mes jau pora metu iseiles ilsimes nuo geguzes 25/26 pora sav, tai super oras, pora pusdieniu buna apniukusiu ar labai banguotu, o siaip tikrai silta ;) kitas atostogas renkames liepa, neiskepem, bet karsta, nors man tas karstis :wub:  jura siltutele, oras 30+ vidurdieni ir 40+ bet taip atsidziaugiu siluma, kad nebeverkiu, kad lt vasaros nera :)

Atsakyti

Ko Jūs tos gazipashos bijote? Beveik visi pigesni viešbučiai arčiau alanijos nei antalijos - ir pervežimai greičiau ir pasų kontrolė ir lagaminai greičiau.

Viskas būtų gerai, bet išskridimas 15:15 iš Vilniaus, skrydis ir viešbutyje busime tik ant vakarienes, viena diena nuplaukus....

Atsakyti
Kai su vaiku skrisdavom, tai visada tik liepą biggrin.gif Bet mamos į tą karštį tempt nenorėčiau visgi. Nes žinau, kad vien viešbutyje neišbūčiau, norėtųsi kažkur ir pakeliaut. Tai dabar galvoju, gal rugsėjį žiūrėt biggrin.gif Mama pensininkė, jai bet koks laikas tinka, o man vasarį reikia atostogas pasirinkt, tai kada turėsiu (gal) kelionę, tada ir atostogas imsiu.
Renku mamai gimtadieniui dovaną. Gimtadienis kovo pabaigoj lotuliukas.gif
Atsakyti

Na va kelionės po 99 eur jau stabdomos - išparduoda matyt :)

Atsakyti

Viskas būtų gerai, bet išskridimas 15:15 iš Vilniaus, skrydis ir viešbutyje busime tik ant vakarienes, viena diena nuplaukus....

Paskutinė diena užtat normali :)

Atsakyti

paskambinau į Novaturą, tai pasirodo ketvirtadieniais ir sekmadieniais skrenda į Gazipašą  :4u:  Tai jei kas, arba reikia keliomis dienomis ankstinti kelionę, arba vėlinti, o su tuo vėlinimu, jau pabrangsta kokiais 250 eur :D

Bet kai ziuri Novaturo puslapyje, tai rodo, kad skrenda antradieni, ketvirtadieni ir sekmadieni.

Man tai visai patinka skristi diena. Vaiku nereikia nakti kelti.

Atsakyti
man visai Novaturo puslapio nekrauna nieko negaliu paziureti, verry sad
Atsakyti
Man kazkaip Tezture nerodo Saphiro kainu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 05, 15:59)
Man kazkaip Tezture nerodo Saphiro kainu  unsure.gif

dar daug kainų nerodo, ne visi viešbučiai sukelti.
Atsakyti
ar as durna ar as nemoku ieskoti imeskite nuoroda per kuria jums atidaro isankstinius 4u.gif
p.s. viskas gerai radau 4u.gif jau, taciau ir cia ne visus norimus vesbucius randu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 05 spalio 2017 - 15:31