Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal galite patarti dėl swarowski apyrankių dydžio? Man pasirinkus dydį rašo 15 5/8 inches, čia labai daug. O size chart jau surašyta 63 mm, tai čia labai mažai. Mano riešas 17 cm, kokį dydį imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 10 06, 20:57)
O ka Jus ten kirpsite? unsure.gif
JMD tokia pat juoda pirkote? Puse forumo dabar su jom bus biggrin.gif

Aha. Grazi ji man. Nesu gyvenime jokiu swarowskiu pirkus. Sitas pirmas blynas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 06, 20:58)
Blizga blizga ji kaip reikalas. Tik kad puse velnio gal palygint su kitom. Db mastau prie ko ja devet biggrin.gif prie kedu ir dzinsu kazkaip nekazkaip biggrin.gif teks pradet puostis ctoli biggrin.gif

Man su amziumi ir blizgancios kazkaip patikti pradejo, taip kad sueis tikrai biggrin.gif
Prie dzinsu tai visai gal ir nieko sakyciau ji 4u.gif As nesiosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2017 10 06, 21:04)
Man su amziumi ir blizgancios kazkaip patikti pradejo, taip kad sueis tikrai  biggrin.gif
Prie dzinsu tai visai gal ir nieko sakyciau ji  4u.gif As nesiosiu  ax.gif

As turiu juicy apyranke. Per 4 metus tik krta tebuvau uzsidejus. O tiesiog odine melyna be kazkokiu fanaberiju. Vis man ji netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 06, 21:07)
As turiu juicy apyranke. Per 4 metus tik krta tebuvau uzsidejus. O tiesiog odine melyna be kazkokiu fanaberiju. Vis man ji netinka biggrin.gif

O man juicy šią vasarą buvo pati mylimiausia, irgi pirkau gal prieš 5 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 06, 20:56)
Baik saipytis biggrin.gif ale sau tokia nusipirkau . Fig nepirksiu jai tokios pt biggrin.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 06, 14:27)
Medituoju ir aš prie tos Savanos  biggrin.gif , tik dėl dydžio abejoju.. Jūs su 90 klubais ir 95 krūtine ėmėt S dydį, bet, jei gerai suprantu S dydžio per krūtinę nepilni 92 cm, o klubai apie 99 cm...  unsure.gif . Mano klubai apie 89 cm, o krūtinė apie 86 cm. Mąsčiau apie S dydį, bet dabar galvoju, kad gal XS užtenka.. Aš prisivilkti kelių sluoksnių ne mėgėja, paprastai po apačia būna tik suknelė ar merinukas. Pasimečiau visai.. Kokios kitų nuomonės dėl dydžio? Kokį imti? biggrin.gif

Aš tiesiog pabijojau imti XS, kad neįsisprausiu per biustą paskui, nors mėgstu prigludusius rūbus. ax.gif Julab, kč turiu iš US, pvz jcrew puspaltukas 4dydžio, tai per biustą nebesueina, o 6 puikiai, aišku ne striukės, bet vistiek žiūri ką turi ir bandai pasirinkti geriausią variantą, dar čia patarimų pasiklausus ax.gif Na, tikiuosi tiks. Netiks, reikės pirkti XS biggrin.gif
O beto pagal krūtinę žiūrint į lentelę reikėtų M.

QUOTE(Sky_diver @ 2017 10 06, 15:05)
Bus matyt kai gausim biggrin.gif na, dar ten raso, kad XS atitinka UK 8, o EU 34-36, tai as dar pagal tai sprendziu. Man apskritai su tais ismatavimais tai neaisku. Jcrew kazkaip irgi idomiai, nelabai pagal mane atitinka. Arba va mamai pirkau Columbia striuke, tai pagal ismatavimus vos ne 2x mazas turejo but vietom, o gavus bele kiek per didele, realiai xl per akis.

Su columbia kiek matavausi, tai vos į S tilpau, ten išvis keista su tais dydžiais pas juos, kitas jau kaip ir storą megztinį pasivilktum.

QUOTE(JMD @ 2017 10 06, 15:13)
acerola nupirkit. tikras naturalus vitaminas C.

as dar camperiu turiu tokias labai panasias basutes

https://www.6pm.com/...1843/color/3561

nemoku papasakot kokios jos grazumo ir patogumo. kulnas medinis, bet jos lengvos, eini kaip ant pagalvyciu smile.gif myliu labai camperius. i bet kuri bata ikisus koja atsigauna

drinks_cheers.gif Pritariu dėl acerola sweet vitamino C, aš irgi tik jį perku.

O kaip dydžiai Camperių, atitinka? Kažin, jeigu 23,5cm, tai 6,5US?

QUOTE(doviliuke21 @ 2017 10 06, 16:17)
Galima vitaminu nuoroda?

https://www.google.c...e...088&bih=496

Atsakyti
visose vaistinėse būna to acerola sweet ? kur perkat ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 06, 21:34)

Taip
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 06, 21:34)

Eurovaistinėje niekada nebūna 4u.gif Pagrinde Gintarinėje perku, nes netoli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2017 10 06, 20:21)
Ačiū už prekes  wub.gif

QUOTE(Lin1 @ 2017 10 06, 20:24)
Dekui uz siuntinuka,

QUOTE(ericute @ 2017 10 06, 20:30)
Atejau ir as padekot uz nuostabia swarovski apyranke  wub.gif nu ziauriai ji man grazi  biggrin.gif  ir kai dar is kokio 3 karto tik isejo pagauti 4u.gif
Einu dar paieskoti kas gero swarovskiuose yra biggrin.gif

Aciu Jums 4u.gif

prisijunkit prie URBANDECAY
https://www.urbandec...m/featured/sale
vartotojo įkelta nuotrauka

ir dar JCREW truputi truksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 06 spalio 2017 - 20:46
JMD, aciu del vitaminu, eisiu rytoj pirkti 4u.gif smile.gif
Atsakyti