Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(juratela @ 2017 10 06, 09:38)
Aš su 90cm klubais ėmiau S, nes krūtinė 95cm. Pirmą kartą perku  4u.gif
Pagal jų lentelę žiūrėjau, kad M, bet bandau S pagal merginų patarimus, beto ir Tahari turiu, tai dar laisvokas man S, gal ir ši bus laisvoka svarbiausia tinkama būtų, bent tiek, kad kažką pasivilkti storesnio galėčiau (pvz. važiuojant pas anytą, nes ten šalta būna).
Gal Jums M reikėtų  hmm.gif  Kol neturi namie rūbo, sunku ir patarti. Žiūrėčiau kokį dydį perkate sau iš US, tą ir imčiau  4u.gif

Medituoju ir aš prie tos Savanos biggrin.gif , tik dėl dydžio abejoju.. Jūs su 90 klubais ir 95 krūtine ėmėt S dydį, bet, jei gerai suprantu S dydžio per krūtinę nepilni 92 cm, o klubai apie 99 cm... unsure.gif . Mano klubai apie 89 cm, o krūtinė apie 86 cm. Mąsčiau apie S dydį, bet dabar galvoju, kad gal XS užtenka.. Aš prisivilkti kelių sluoksnių ne mėgėja, paprastai po apačia būna tik suknelė ar merinukas. Pasimečiau visai.. Kokios kitų nuomonės dėl dydžio? Kokį imti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 10 06, 14:12)
NORDSTROMRACK pamazintos kainos, laukiu uzsakymu

CK kedai

CIa jie vyriski? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2017 10 06, 14:34)
CIa jie vyriski?  g.gif

Rašo, kad vyriški 4u.gif ale man jie labiau moteriški unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kur perkate šiltesnes tympas mergaitėms? Skinijos vilnonės tragiškai baisios, nors šiltos. H&M su pūkeliu viduje neblogos. Gal dar kokias žinote?
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 06, 15:27)
Medituoju ir aš prie tos Savanos  biggrin.gif , tik dėl dydžio abejoju.. Jūs su 90 klubais ir 95 krūtine ėmėt S dydį, bet, jei gerai suprantu S dydžio per krūtinę nepilni 92 cm, o klubai apie 99 cm...  unsure.gif . Mano klubai apie 89 cm, o krūtinė apie 86 cm. Mąsčiau apie S dydį, bet dabar galvoju, kad gal XS užtenka.. Aš prisivilkti kelių sluoksnių ne mėgėja, paprastai po apačia būna tik suknelė ar merinukas. Pasimečiau visai.. Kokios kitų nuomonės dėl dydžio? Kokį imti? biggrin.gif

As su panasiais ismatavimais kaip jusu, pasiemiau XS ir nesukau galvos smile.gif Manau bus gera, nes irgi nemegeja prisirengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 06 spalio 2017 - 13:43
QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 06, 15:38)
Rašo, kad vyriški  4u.gif ale man jie labiau moteriški  unsure.gif  biggrin.gif

Uoj. Ciut nenusipirkau ir dydi buciau 7,5 emus kaip moteriska, smile.gif o vyrisku atitinka 40,5 cm.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 06 spalio 2017 - 13:44
QUOTE(Sky_diver @ 2017 10 06, 14:42)
As su panasiais ismatavimais kaip jusu, pasiemiau XS ir nesukau galvos smile.gif  Manau bus gera, nes irgi nemegeja prisirengti smile.gif

Kažkaip aš taip pat link XS labiau linkstu, tik ta monekenė veda iš proto, nes rašo, kad ji dėvi S dydį. Parašytų monekenės išmatavimus, tai nebereikėtų galvos sukti biggrin.gif . Nu ne karvę perku, ale taip norisi nenusipirkti maišo arba aptemptos rankovės biggrin.gif

Merginos, o taxai yra andrewmarke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 06 spalio 2017 - 13:59
QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 06, 15:57)
Kažkaip aš taip pat link XS labiau linkstu, tik ta monekenė veda iš proto, nes rašo, kad ji dėvi S dydį. Parašytų monekenės išmatavimus, tai nebereikėtų galvos sukti  biggrin.gif . Nu ne karvę perku, ale taip norisi nenusipirkti maišo arba aptemptos rankovės  biggrin.gif

Bus matyt kai gausim biggrin.gif na, dar ten raso, kad XS atitinka UK 8, o EU 34-36, tai as dar pagal tai sprendziu. Man apskritai su tais ismatavimais tai neaisku. Jcrew kazkaip irgi idomiai, nelabai pagal mane atitinka. Arba va mamai pirkau Columbia striuke, tai pagal ismatavimus vos ne 2x mazas turejo but vietom, o gavus bele kiek per didele, realiai xl per akis.
Atsakyti
Siūlau per mergaites pirktus, tik pamatuotus Miista aulinukus. Visiskai odiniai, pradine ju kaina 300dol. 38.5 dydis, juodi. Kaina 45 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 10 06, 13:46)
Laba 4u.gif

Kokie gražūs JMD caperiai, pavydžiu wub.gif jei kur užmatysite tokius gera kaina šaukite garsiai smile.gif

Man reikia gero vitamino C dažnai sergančiam 4 metų vaikui, užrodykite;)

acerola nupirkit. tikras naturalus vitaminas C.

as dar camperiu turiu tokias labai panasias basutes

https://www.6pm.com/...1843/color/3561

nemoku papasakot kokios jos grazumo ir patogumo. kulnas medinis, bet jos lengvos, eini kaip ant pagalvyciu smile.gif myliu labai camperius. i bet kuri bata ikisus koja atsigauna
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 10 06, 14:57)

Nera
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 06, 14:13)
as dar camperiu turiu tokias labai panasias basutes

Kaip Camper dydžiai? Viskas tvarkoj su jais, ar grybauja? biggrin.gif
Atsakyti