Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

MK zomsiniai kristalais inkrustuoti loaferiai

MK odiniai kristalais inkrustuoti loaferiai

MK odiniai kniedyti loaferiai

LANDSEND turime 40%, galioja viskam, sale ir clearance prekems taip pat, laukiu uzsakymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 spalio 2017 - 17:50
QUOTE(Filoteja @ 2017 10 05, 18:41)
Sveiki, kur siuo metu perkate siltas ziemines striukes vaikams? Gal kur geros nuolaidos yra?  4u.gif

QUOTE(linamog @ 2017 10 05, 18:47)
LANDSEND turime 40%, galioja viskam, sale ir clearance prekems taip pat, laukiu uzsakymu

Filoteja,Landsend kokybiškos striukės/drabužiai ,gera nuolaida mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 05, 19:57)
Filoteja,Landsend kokybiškos striukės/drabužiai ,gera nuolaida  mirksiukas.gif  smile.gif

aciu!! smile.gif einu dairytis biggrin.gif
Atsakyti
Gafsa, tu juos turi lyg ax.gif ar tie batai nėra kieti, ir ar ne siauri? https://www.yoox.com...p...=&sizeName=
Atsakyti
QUOTE(Filoteja @ 2017 10 05, 19:00)
aciu!!  smile.gif  einu dairytis  biggrin.gif

Ir kombikelnės geros wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 10 05, 18:32)
Sistema pas juos tokia - uzsiregistruoji naujienlaiski, isidedi kazkokia ju preke i krepsi ir lauki. Jie atsiuncia naujienlaiskini nuolaidos koda, kuris neveikia, tada po kiek laiko atsiuncia ta koda pakartotinai kaip priminima ir galiausiai atsiuncia dar viena, jau kitoki, kuris galop suveikia. Tai va, laukiam to suveikiancio.

Puiku, laukiam 4u.gif kad tik greičiau, bo bais noriu ilgos, kad dydis būtų perkant ax.gif Galėtų ir didesnę nei 10proc. nuolaidą atsiųsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 05 spalio 2017 - 18:08
QUOTE(juratela @ 2017 10 05, 19:05)
Puiku, laukiam 4u.gif kad tik greičiau, bo bais noriu ilgos, kad dydis būtų perkant  ax.gif    Galėtų ir didesnę nei 10proc. nuolaidą atsiųsti  biggrin.gif

Gailikai jie ant didesniu nuolaidu...

RL 30%, truksta 4$ iki free ship

Odines striukes nuodemingom kainom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 spalio 2017 - 18:21
Ar verta už tiek pirkt šituos? https://www.6pm.com/...50/color/238566
Atsakyti
merginos, Landsend, gal kuri turite stainles steel gertuvę - ar nesunki ji? gertuvele
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2017 10 05, 18:47)

Jungiamės, kol dar visokių gėrių yra biggrin.gif
Beje, o esate pastebėje, kada papildo? Nes man rodos, kad per Sale nepildo, - bet gal?...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 05, 20:43)

Jungiamės, kol dar visokių gėrių yra  biggrin.gif
Beje, o esate pastebėje, kada papildo? Nes man rodos, kad per Sale nepildo, - bet gal?...

Ką gero perkat, pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 05, 19:49)
Ką gero perkat, pasidalinkit ax.gif

Kol nenupirko - baisu dalintis hihihi.gif prisijungiau smile.gif
šiaip kuprinių,lunch box,sport aprangai maišeliai labai gera kaina
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 05, 19:43)

Esu maciusi, kad apie pietus pildo

ANDREW MARC pukine su 90% puku, as jau sau nusikoviau
Atsakyti