Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 01 13, 18:05)
Manau, kvapai ir atsirado nuo tu eko.

unsure.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif ...

skalbimo mašinoms, tai yra kvapų naikintuvų visokių,o džiovyklėms net nžn hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 13, 18:09)
unsure.gif drinks_cheers.gif  biggrin.gif ...

skalbimo mašinoms, tai yra kvapų naikintuvų visokių,o džiovyklėms net nžn hmm.gif

Taip, skalbyklej gali su virinimo programa prasukt koki ranksluosti buteli acto ar ACE supylus, o del dziovykles net nezinau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 13, 18:14)
Taip, skalbyklej gali su virinimo programa prasukt koki ranksluosti buteli acto ar ACE supylus, o del dziovykles net nezinau.

Aš virdulius ir mašiną esu prasukus su citrinos rūgštim,tai meistras griežtai uždraudė-tam naudoti spec priemones,nepritaikytos priemonės gali pridaryti žalos unsure.gif Nežinau ar nuo tos rūgštelės ar tiesiog sutapimas,bet man vienas virdulys buvo pradėjęs varvėti kažkur pro apačią/padą-daugiau nebenaudoju naminių priemonių huh.gif biggrin.gif

šitas dalykas lyg nuo kvapų tinka mašinoms,buvau pirkusi naudojau rolleyes.gif ir kt yra pvz ir tt
Atsakyti
Aš taip Bosch virdulį esu sugadinusi, visad bevalydama actu drinks_cheers.gif Ir taip ima pavydas dėl vandens, kad mes LT neturim tokio, kaip norvegai. Treti metai naudoju virdulį, dar nesu jo valiusi, o jis kaip naujas blink.gif Geri vandenį iš krano, kaip šaltinio kad gertum.
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2018 01 13, 12:41)
<p>Sveikos, kad jau prakalbot apie serveteles dziovyklems, tai nejau ir pas jus nelabai koks kvapas po dziovykles?</p><p>galvojau cia pas mane kas nors ne taip...</p>

As savo skalbykles instrukcijoje skaiciau kad negalima dziovinti rubu pries tai isplautu su minkstikliu, nes kazkokie ten purkstukai ar kas uzsikemsa. Nemanot kad blogas kvapas del to atsiranda? ax.gif
Radau: Skalbiant, o po to džiovinant, patartina nenaudoti audinių minkštiklio. Skalbinių džiovyklėje skalbiniai automatiškai tampa minkšti, be to, minkštiklis džiovyklėje gali pakenkti drėgmės sensoriams, o džiovinimo metu – atsirasti pašalinis kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 13 sausio 2018 - 21:31
QUOTE(spygliz @ 2018 01 13, 21:27)
As savo skalbykles instrukcijoje skaiciau kad negalima dziovinti rubu pries tai isplautu su minkstikliu, nes kazkokie ten purkstukai ar kas uzsikemsa. Nemanot kad blogas kbapas del to atsiranda? ax.gif

čia kaip ir vilnonės kojinės goretexą užkemša - negalima drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka nauji 9 dydis bearpaw 37eur
Atsakyti
gal 554 Vilniaus dezute jau gauta?
Atsakyti
Mergaitės, kokius parekomenduotumėte gerus puodus, tinkamus elektrinėm kaitlentėm?
Atsakyti
MERGINOS tai NUO KELIŲ ryt startuojat? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 14, 13:58)
MERGINOS tai NUO KELIŲ ryt startuojat? biggrin.gif  4u.gif

Tradiciskai, nuo 9val ryto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 14, 14:11)
Tradiciskai, nuo 9val ryto mirksiukas.gif

sokiai.gif thumbup.gif
Atsakyti