Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2018 01 12, 19:32)
Kaip nutryniau koją iki kraujo su tais Bearpaw iš Nord, kur po 20 dol. pirkom unsure.gif Šiaip nuostabūs batai.

Del to kad jie ne kailiniai o vilna su kailiu 😁 man tokie visi trina
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 12, 22:05)
Del to kad jie ne kailiniai o vilna su kailiu 😁 man tokie visi trina

Čego čego? O tai kur vilna i rkur kailis? Niek nesuprantu jie ne kailiniai o vilna ir kailis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2018 01 12, 12:52)
As irgi noriu pagirt Andrew Marc. Nesioju Savannah jau antras menuo ir dar nei vienas pukas neislindo. Labai labai vykes pirkinys, tiek del ilgio, tiek ir del siltumo

aš trečią žiemą irgi su ja, tikrai jokių pukų, po tokio pasisekusio pirkinio, dabar bijau kitos firmos ir imti, o atsinaujinti jau kaip ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 12, 23:12)
Čego čego? O tai kur vilna i rkur kailis? Niek nesuprantu jie ne kailiniai o vilna ir kailis  unsure.gif

Padukas kailis o visas aulas vilna 😁
Cow suede upper
Sheepskin and wool blend lining
Sheepskin footbed
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 01 12, 18:00)
Merginos, kur perkate servetėles džiovyklėms? Įmeskit, prašau, nuorodą  4u.gif  4u.gif

https://www.amazon.c...n...ounce&psc=1
Turiu tokias, bet nelabai patinka kvapas
https://www.walgreen...mp;reactjs=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 13 sausio 2018 - 10:37
Man dabar šios servetėlės patinka rolleyes.gif Ir šiaip patinka pakeist,nes nusibosta biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, kad jau prakalbot apie serveteles dziovyklems, tai nejau ir pas jus nelabai koks kvapas po dziovykles?

galvojau cia pas mane kas nors ne taip...

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2018 01 13, 12:41)
<p>Sveikos, kad jau prakalbot apie serveteles dziovyklems, tai nejau ir pas jus nelabai koks kvapas po dziovykles?</p><p>galvojau cia pas mane kas nors ne taip...</p>

Ir man ta mintis kilo. Pas mane aeg du viename, kartais prasuku seka su spec higienine priemone ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2018 01 13, 11:41)
<p>Sveikos, kad jau prakalbot apie serveteles dziovyklems, tai nejau ir pas jus nelabai koks kvapas po dziovykles?</p><p>galvojau cia pas mane kas nors ne taip...</p>

Pas mane tai jokio kvapo nėra. Girdėjau, kad būna taip, bet net neįsivaizduoju kodėl. Nes jau treti metai viską džiovinu ir niekad nepajaučiau kažkokio kvapo
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 01 13, 11:34)

na pagaliau 4u.gif 4u.gif ačiū Jums labai !!
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 01 13, 12:00)
Man dabar šios servetėlės patinka  rolleyes.gif Ir šiaip patinka pakeist,nes nusibosta  biggrin.gif

Ačiū !!
Atsakyti
Gal uždarytą džiovyklę laikot, dėl to kvapas atsirast gali unsure.gif
Atsakyti
Pas mane kvapo džiovyklėje nėra,bet rimtai sportuojančių žmonių drabužiams labai tinka tos servetėlės /panaikina kvapą,kurio skalbikliai nevisada iki galo panaikina/.O ir visiems kitiems drabužiams man tos servetėlės visai patinka.Kartais džiovyklėje naudoju įvairių kvapų kapsules . Į skalbimo mašiną jokių minkštiklių nepilu!
Atsakyti