Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Bliamba, turiu beda... Pirkau Tizianos Laudano Nero ir gavau migrena unsure.gifantri kvepalai gyvenime, kurie duoda toki efekta. Gal kam reik? Purksteleta 4-5 kartus, norejau isitikint unsure.gifkvapas panasus bazeje i Black Afgano.

Man nuo TF Black Orchid tas pats buvo  :oh: Nors kvapas man patiko. Itariu kazkoks vienas ingredientas netinka... O va su TT Laudano Nero viskas gerai. Ir patinka, ir galva neskauda

O aš jo visai neužuodžiu unsure.gifvarau po kokius tris pšyk ir nieko biggrin.gifpradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.

Bet kiti uztat jaucia  :D As tik 1-2 psykus ryte pasipurskiu ir vis girdziu is aplinkiniu kad dar vakare labai kvepia, net uz keliu metru nuo manes  :D 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 21:10)
O aš jo visai neužuodžiu  unsure.gif  varau po kokius tris pšyk ir nieko  biggrin.gif  pradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.

Nu va kaip skirtingai visoms biggrin.gif Man rubai net po skalbimo jaucias kvapas. Beveik todel ir nekeiciu kvepalo visa ziema, nes nepatinka kai kvapai susimakaluoja salikuose ax.gif

As pavyzdziui negaliu parduotuvej kvapo issirinkti, nes pora pauoscius nieko nebesuprantu, o kad is vieno pauostymo suprasciau irgi taip nepavyksta, todel labai dziaugiuosi kai vyksta aptarimai kokio kvapo, perskaitau nuomones ir rizikuoju.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 01 10, 21:11)
blink.gif vargsai aplinkiniai biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 01 10, 21:14)
Jezau. Su dujokauke reik salia tave sedet  blink.gif

Bet dar nieks nesiskundė biggrin.gif tai matyt visiems tinka tongue.gif

QUOTE(enura @ 2018 01 10, 21:18)
Man nuo TF Black Orchid tas pats buvo  doh.gif Nors kvapas man patiko. Itariu kazkoks vienas ingredientas netinka...

Va šituos aš irgi jaučiu unsure.gif pats kvapas patinka labai, bet jei pasipurškus visą dieną jaučiu ir kartais net erzina.

Dar su YSL Cinema man taip, kad prisipurškiu jų daug, nes pati nejaučiu, o tada visą dieną juokiasi kolegos, kad manęs nematę žino kur nuėjau biggrin.gif ir vakare kiti dar jaučia, o aš nejaučiu visai.
Šiaip dauguma man kvapų po kurio laiko nebesijaučia. Tai arba reiškiasi tinka, arba pripranta uoslė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 21:54)
Bet dar nieks nesiskundė biggrin.gif tai matyt visiems tinka tongue.gif
Va šituos aš irgi jaučiu  unsure.gif  pats kvapas patinka labai, bet jei pasipurškus visą dieną jaučiu ir kartais net erzina.

Dar su YSL Cinema man taip, kad prisipurškiu jų daug, nes pati nejaučiu, o tada visą dieną juokiasi kolegos, kad manęs nematę žino kur nuėjau biggrin.gif ir vakare kiti dar jaučia, o aš nejaučiu visai.
Šiaip dauguma man kvapų po kurio laiko nebesijaučia. Tai arba reiškiasi tinka, arba pripranta uoslė biggrin.gif

Dieve, situ organiskai pernest negaliu. Bjaurus iki belekiek unsure.gif is karto koma man nuo ju.

As montale wild aoud nejauciu visai o sako kvepia per visus 9 aukstus biggrin.gif myliu iki negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 sausio 2018 - 22:00
QUOTE(rapugis @ 2018 01 10, 19:58)
Laba,

Kur ieškoti ne pūkinių moteriškų žieminių, bet ne kaldrų, o kurkių? Ar jų USA nebebūna? Nu atsibodo kaip iš vištinyko būti....

o šita Jūsų įvardijimu, ne kaldra, o kurtkė būtų? biggrin.gif https://www.sierratr.....s~rainforest/
labai liuks wub.gif. Tik sakyč, mažinta, jei nešiojant 36-38 euro, M gera.
Atsakyti
O as parduodu Maremma. Netiko, kaip ir Black Orchid parfum. Mano viena karta purksteleti. Su dezute. 86 Eur Vilnius
vartotojo įkelta nuotrauka

O vat Laudano Nero megstu. biggrin.gif
Atsakyti

Turit?

Atsakyti
QUOTE(zydre_ali @ 2018 01 11, 00:49)
<p>Turit?</p>

Manes klausiat?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 22:28)
O ka dar kas esat is Tizianos bande? Kas dar verta demesio? Reik laukt seilo ir saudyt aklai toliau biggrin.gif

Man pačiausias ecsasy. Pirkau jau antra buteliuką. Lillpur nelabai toks, bet nekabino
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2018 01 10, 23:19)
Man pačiausias ecsasy. Pirkau jau antra buteliuką.

Va nuo šito galvos neskauda, neblogi tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2018 01 10, 19:58)
Laba,

Kur ieškoti ne pūkinių moteriškų žieminių, bet ne kaldrų, o kurkių? Ar jų USA nebebūna? Nu atsibodo kaip iš vištinyko būti....

Columbia turi labai daug nepukiniu. Aisku, grozio jose minimaliai, nes jos, bent man, sportines visos, bet jei toks reikalavimas... uztat siltos ilgaamzes ir funkcionalios. O kad nevaiksciot su vistide galima paziuret TNF. Na per 7 metus gal 1 plunksna teislindo. Silta, lengva, funkcionali, faina. Aisku, i aukstos mados modelius nepretenduoja, bet man faina.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 11, 07:47)
Columbia turi labai daug nepukiniu. Aisku, grozio jose minimaliai, nes jos, bent man, sportines visos, bet jei toks reikalavimas... uztat siltos ilgaamzes ir funkcionalios. O kad nevaiksciot su vistide galima paziuret TNF. Na per 7 metus gal 1 plunksna teislindo. Silta, lengva, funkcionali, faina. Aisku, i aukstos mados modelius nepretenduoja, bet man faina.

as turiu sia TNF https://www.amazon.c...ster_B00U68ILEI
tei pastoviai balti pukai, sakiau ir paskutine mano pukine striuke, man alergija jei bent pora ju pamatau, psio smile.gif
Atsakyti