Laba,
Kur ieškoti ne pūkinių moteriškų žieminių, bet ne kaldrų, o kurkių? Ar jų USA nebebūna? Nu atsibodo kaip iš vištinyko būti....
As visa ziema su Laudano Nero Man ir patinka ir viskas ok, po jusu pasisakymu bijosiu del aplinkiniu As ju labai atsargiai purksteliu, nes intensyvus, bet vistiek visa spinta kvepia
QUOTE(rapoja @ 2018 01 10, 20:44)
tas pats ir man su jais ....
QUOTE(JMD @ 2018 01 10, 20:48)
Man ta pati istorija. Zibutej, beje, man dave ju paragaut. 3 dienas plyso galva kol supratau kad nuo ju.
QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 10, 21:17)
As visa ziema su Laudano Nero Man ir patinka ir viskas ok, po jusu pasisakymu bijosiu del aplinkiniu As ju labai atsargiai purksteliu, nes intensyvus, bet vistiek visa spinta kvepia
Bet bliamba, nuo Afgano tai taip nebuvo Man jie tokie faini, o galva net zvimbia
Papildyta:
QUOTE(rapugis @ 2018 01 10, 20:58)
Laba,
Kur ieškoti ne pūkinių moteriškų žieminių, bet ne kaldrų, o kurkių? Ar jų USA nebebūna? Nu atsibodo kaip iš vištinyko būti....
Man rodos CK yra tokiu pasiuve, gal Macys ar Amazone butu, is esmes ju pasitaiko visur, bet reik sudeti skaityt, pvz free people buvo Hautelook'e ir Lord and Taylor
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 21:03)
Bliamba, turiu beda... Pirkau Tizianos Laudano Nero ir gavau migrena antri kvepalai gyvenime, kurie duoda toki efekta. Gal kam reik? Purksteleta 4-5 kartus, norejau isitikint kvapas panasus bazeje i Black Afgano.
Man migrena nuo Montale Orient extreme
O ka dar kas esat is Tizianos bande? Kas dar verta demesio? Reik laukt seilo ir saudyt aklai toliau
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 20:24)
Man rodos CK yra tokiu pasiuve, gal Macys ar Amazone butu, is esmes ju pasitaiko visur, bet reik sudeti skaityt, pvz free people buvo Hautelook'e ir Lord and Taylor
Šiandien pravėdinau FP striukę /vilkausi ant trumpų rankovių/ Labai super,smagi,šilta,faina Sėdant į mašiną reik pasikelt ,nes neišeina žengt plataus žingsnio-nėra skeltuko ir prieky užtrauktukas nuo pat apačios/su kitom kažkaip nepastebėjau tokio bajerio,o pasikelt nepratusi,bet aišku čia smulkmena Šiaip tikrai patogi
Aukštoms bus trumpesnė ir tokių 'nepatogumų' nebus
As tik Laudano turiu, pirkau pagal SM panu atsiliepimus ir prilipo, kazkas labai taikliai juos aprase, as taip nesugebeciau, manes paklaustu pasakyciau cinamoniniai rytai
QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 10, 20:17)
O aš jo visai neužuodžiu varau po kokius tris pšyk ir nieko pradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 20:24)
Bet bliamba, nuo Afgano tai taip nebuvo Man jie tokie faini, o galva net zvimbia
Papildyta:
Papildyta:
Man Afganas visiškai nesilaikė. Taip patinka, bet kiek bandau, tiek po poros valandų nieko nebejaučiu.
QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 22:10)
O aš jo visai neužuodžiu varau po kokius tris pšyk ir nieko pradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.
vargsai aplinkiniai
QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 21:10)
Jezau. Su dujokauke reik salia tave sedet