Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Laba,

Kur ieškoti ne pūkinių moteriškų žieminių, bet ne kaldrų, o kurkių? Ar jų USA nebebūna? Nu atsibodo kaip iš vištinyko būti....
Atsakyti
As visa ziema su Laudano Nero unsure.gif Man ir patinka ir viskas ok, po jusu pasisakymu bijosiu del aplinkiniu biggrin.gif As ju labai atsargiai purksteliu, nes intensyvus, bet vistiek visa spinta kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 10, 20:44)
drinks_cheers.gif tas pats ir man su jais ....

QUOTE(JMD @ 2018 01 10, 20:48)
Man ta pati istorija. Zibutej, beje, man dave ju paragaut. 3 dienas plyso galva kol supratau kad nuo ju.

QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 10, 21:17)
As visa ziema su Laudano Nero unsure.gif Man ir patinka ir viskas ok, po jusu pasisakymu bijosiu del aplinkiniu biggrin.gif  As ju labai atsargiai purksteliu, nes intensyvus, bet vistiek visa spinta kvepia  biggrin.gif

Bet bliamba, nuo Afgano tai taip nebuvo unsure.gif Man jie tokie faini, o galva net zvimbia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rapugis @ 2018 01 10, 20:58)
Laba,

Kur ieškoti ne pūkinių moteriškų žieminių, bet ne kaldrų, o kurkių? Ar jų USA nebebūna? Nu atsibodo kaip iš vištinyko būti....

Man rodos CK yra tokiu pasiuve, gal Macys ar Amazone butu, is esmes ju pasitaiko visur, bet reik sudeti skaityt, pvz free people buvo Hautelook'e ir Lord and Taylor
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 21:03)
Bliamba, turiu beda... Pirkau Tizianos Laudano Nero ir gavau migrena  unsure.gif antri kvepalai gyvenime, kurie duoda toki efekta. Gal kam reik? Purksteleta 4-5 kartus, norejau isitikint  unsure.gif kvapas panasus bazeje i Black Afgano.

Man migrena nuo Montale Orient extreme
Atsakyti
O ka dar kas esat is Tizianos bande? Kas dar verta demesio? Reik laukt seilo ir saudyt aklai toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 10 sausio 2018 - 20:29
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 20:24)
Man rodos CK yra tokiu pasiuve, gal Macys ar Amazone butu, is esmes ju pasitaiko visur, bet reik sudeti skaityt, pvz free people buvo Hautelook'e ir Lord and Taylor

Šiandien pravėdinau FP striukę /vilkausi ant trumpų rankovių/ biggrin.gif Labai super,smagi,šilta,faina wub.gif Sėdant į mašiną reik pasikelt ,nes neišeina žengt plataus žingsnio-nėra skeltuko ir prieky užtrauktukas nuo pat apačios/su kitom kažkaip nepastebėjau tokio bajerio,o pasikelt nepratusi,bet aišku čia smulkmena biggrin.gif irnesakyk.gif Šiaip tikrai patogi good.gif smile.gif
Aukštoms bus trumpesnė ir tokių 'nepatogumų' nebus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 sausio 2018 - 20:48
As tik Laudano turiu, pirkau pagal SM panu atsiliepimus ir prilipo, kazkas labai taikliai juos aprase, as taip nesugebeciau, manes paklaustu pasakyciau cinamoniniai rytai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 10, 20:17)
As visa ziema su Laudano Nero unsure.gif Man ir patinka ir viskas ok, po jusu pasisakymu bijosiu del aplinkiniu biggrin.gif  As ju labai atsargiai purksteliu, nes intensyvus, bet vistiek visa spinta kvepia  biggrin.gif

O aš jo visai neužuodžiu unsure.gif varau po kokius tris pšyk ir nieko biggrin.gif pradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 01 10, 20:37)
Su kokia rūra?  ax.gif

112
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 10, 20:24)
Bet bliamba, nuo Afgano tai taip nebuvo  unsure.gif Man jie tokie faini, o galva net zvimbia unsure.gif
Papildyta:

Man Afganas visiškai nesilaikė. Taip patinka, bet kiek bandau, tiek po poros valandų nieko nebejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 22:10)
O aš jo visai neužuodžiu  unsure.gif  varau po kokius tris pšyk ir nieko  biggrin.gif  pradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.

blink.gif vargsai aplinkiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 21:10)
O aš jo visai neužuodžiu  unsure.gif  varau po kokius tris pšyk ir nieko  biggrin.gif  pradžioje ir ant rubų jaučiau, o dabar visai nebejaučiu.

Jezau. Su dujokauke reik salia tave sedet blink.gif
Atsakyti