Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2018 01 07, 17:59)
Kai kas taip pigiau bet tikrai ne viskas. Ypač lenkų gamybos vaistai, bet kokybė jų tai neįpatinga. Dar mėgsta jie kiekius mažesnius fasuot ir stiprumai jų skiriasi, tad reikia būt budriam ir neišsidūrinti.o papildai tai iš USA man daug geresni, nepalyginsi lenkiškų nei kainom nei kokybe nei kiekiais  4u.gif

Aš kategoriškai nevartojų vaistų ir stengiuos nepirkt. Nebent visiška uodega ar kokia rimta liga. Šiaip nevarau beleko. Vat mamai reik nes jai rkmti reikalai ir tarkim be detralexo kurso kas pusmetį jai sunkakoka. Tai tų plonybių ir nelabai žinau. Vienintelę bėdą turiu sąnarius tai papildus pas sportininkus nusiperku ir sugeriu kursą jei jau ragai atein.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 01 07, 16:33)
šitą galiu perleisti.pabandyta vieną kartą.

jaučiu, gal man dukrai reikia... dar niekas neužsimanė? už kiek parduosit? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra paluojanciu parduoti xs dydzio Canada Goose striukyte? Modelis nera labai svabru, svarbu, kad bunu vienas is siltesniu smile.gif Labai lausiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 07, 14:03)
Nesiūlau aš tau to lofto. Viską išmečiau. Skudurai.

keista, nes drauge turi keleta rubeliu, tai tikrai kokybe net jcrew tikriausiai lenkia, super atrodo rolleyes.gif matyt priklauso nuo rubo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 08, 09:15)
keista, nes drauge turi keleta rubeliu, tai tikrai kokybe net jcrew tikriausiai lenkia, super atrodo  rolleyes.gif matyt priklauso nuo rubo  ax.gif

Žinok kaip kas. Aš irgi turiu kelias sukneles, kurios puikios kokybės, nenusileidžia nei jcrew, nei kažkam kitam. O esu ir skuduriukų gavus. Vienas sijonas kažkoks visiškas nesusipratimas.... Bet tų skudurų visur pasitaiko, tai smarkiai nepykstu ir nenurašau jo visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2018 01 05, 22:41)

o čia ne natūralioms garbanoms?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 08, 10:39)
Žinok kaip kas. Aš irgi turiu kelias sukneles, kurios puikios kokybės, nenusileidžia nei jcrew, nei kažkam kitam. O esu ir skuduriukų gavus. Vienas sijonas kažkoks visiškas nesusipratimas.... Bet tų skudurų visur pasitaiko, tai smarkiai nepykstu ir nenurašau jo visai biggrin.gif

drinks_cheers.gif (kaip čia dabar valstiečiai šios emocijos neišėmė hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 08 sausio 2018 - 09:59
J.crew Boys' expedition parka, pukine, 4/5 metai, 55 eur wub.gif
Ilgis nuo petuko 56 cm, krutine 40 cm, rankove nuo pazastuko 34 cm
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.jcrew.com/lt/p/94713
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 08 sausio 2018 - 10:28
QUOTE(Kriziukas @ 2018 01 08, 09:56)
o čia ne natūralioms garbanoms?

natūralioms smile.gif
Atsakyti

Sveikos, Merginos,

gal patartumėte, kur galėčiau pasiieškoti gražių slidinėjimo kostiumų mergaitei?

Atsakyti
QUOTE(Marisa @ 2018 01 08, 14:27)
<p>Sveikos, Merginos,</p><p></p><p>gal patartumėte, kur galėčiau pasiieškoti gražių slidinėjimo kostiumų mergaitei?</p>

Aš didriksons pirkau. Nerealiai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Aciu komandai uz labai laukta rankine, again fauna, bet vis tik ne man (per maza). Gal kad nors noretumete Coccinelle tamsiai rudos odines rankines:
https://www.yoox.com...d...1&sizeName=

Prasom i Az smile.gif
Atsakyti