Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 01 05, 10:30)
Mane irgi uzknisa, juodai, ypac Kristianos pardavejos, i ta parde einu tik jei kitur niekur negaliu nusipirkti, nes is pradziu buni nuskenuojama pagal apranga, o tada jau atrenkama pati vredniausia konsultante is visu tarpo kuri prie taves prieis...net meginiu jos ten neleidzia liest, o tas klausimas ar pirksit jei ziurit tai mane nuzudo  biggrin.gif

Naglai imu ir bandau. Mane apskritai uzknisa musu pardes ir pardavejos. Nekenciu. Uztat lankaus tik ypac isimtinais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 05, 11:37)
Naglai imu ir bandau. Mane apskritai uzknisa musu pardes ir pardavejos. Nekenciu. Uztat lankaus tik ypac isimtinais atvejais.

tai as irgi issigandus nepabegu is pardes biggrin.gif lotuliukas.gif bet uzknisa juodai... ne karta esu pasakius, kad atsinesiau viso gyvenimo santaupas, kad svajoniu tusa nusipirkciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 05, 10:40)
tai as irgi issigandus nepabegu is pardes biggrin.gif  lotuliukas.gif bet uzknisa juodai... ne karta esu pasakius, kad atsinesiau viso gyvenimo santaupas, kad svajoniu tusa nusipirkciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O. Gera minti davei. Kita karta taip pasakysiu. Klausyk, kristes pardavalkos dabar su juozo suknem bus. Vapsce bus pypiec. I parda neieisi. Bet del pasikelusiu pridazytu arogantisku ciuceliu tu teisi. Nu niekur tokiu daugiau nemaciau. Kriste ima virsu.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 05, 11:30)
Mane irgi uzknisa, juodai, ypac Kristianos pardavejos, i ta parde einu tik jei kitur niekur negaliu nusipirkti, nes is pradziu buni nuskenuojama pagal apranga, o tada jau atrenkama pati vredniausia konsultante is visu tarpo kuri prie taves prieis...net meginiu jos ten neleidzia liest, o tas klausimas ar pirksit jei ziurit tai mane nuzudo  biggrin.gif

Gyvenime neesu sulaukus tokio klausimo biggrin.gif o ir bandau tik nišinius kvepalus bei brangiausią kosmetiką, bet visada mandagiai prieina, pasiūlo pagalbą, pataria, apipurškia visais kvepalais jei prašau smile.gif niekad nepajaučiau kažko panašaus....
Toje pačioje kreminėje, kur kažkada bijodavau net užeit nuostabios pardavėjos dirba. Visada su kantrybe viską parodo, papasakoja, jų pagalba ne vienus kvepalus esu išsirinkus smile.gif o Akropolio viena pardavėja išvis turbinė! Kažkada paklaikusi įlėkiau apsikrovus maišais ir vaikais vienų kvepalų pauostyt, tai per kelias minutes ji mane išpurškė, davė patarimų, pasiūlymų ir jos dėka apsisprendžiau kuriuos pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 05, 11:49)
O. Gera minti davei. Kita karta taip pasakysiu. Klausyk, kristes pardavalkos dabar su juozo suknem bus. Vapsce bus pypiec. I parda neieisi. Bet del pasikelusiu pridazytu arogantisku ciuceliu tu teisi. Nu niekur tokiu daugiau nemaciau. Kriste ima virsu.

tikrai niekur...sekioja is paskos lyg vogt ateiciau biggrin.gif biggrin.gif zinai ne su ridikiuliu vaikstau o su kuprine lotuliukas.gif va kazkada kai su zasim atejau tai malonios buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kita kart ant kaktos reik D&G užsirasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 05, 10:51)
Gyvenime neesu sulaukus tokio klausimo biggrin.gif o ir bandau tik nišinius kvepalus bei brangiausią kosmetiką, bet visada mandagiai prieina, pasiūlo pagalbą, pataria, apipurškia visais kvepalais jei prašau smile.gif niekad nepajaučiau kažko panašaus....
Toje pačioje kreminėje, kur kažkada bijodavau net užeit nuostabios pardavėjos dirba. Visada su kantrybe viską parodo, papasakoja, jų pagalba ne vienus kvepalus esu išsirinkus smile.gif  o Akropolio viena pardavėja išvis turbinė! Kažkada paklaikusi įlėkiau apsikrovus maišais ir vaikais vienų kvepalų pauostyt, tai per kelias minutes ji mane išpurškė, davė patarimų, pasiūlymų ir jos dėka apsisprendžiau kuriuos pirkti smile.gif

Kremines pardavejos ir mna patinka. Paslaugios. Ir net pamesta kvepalu kamsteli nueme nuo savo buteliuko ir man atidave.
O i kriste uzejau pries naujus. Ieskojau mamai dovanos ir uzsukom kad pauostytu. Pamenu jog kristej van cleef extraordinary linij aprekiavo. Atejau ieskau, atvaro toks diedas sako ko ieskot sakau VC. Sako kokiu konkreciai. Sakau to ir ano. Zinokite visiskai nebeprekiaujame jais. Ir prosta palydejo iki isejimo. Hmmmmm. Tai palauk. Pirma jei neprekiauji jais, tai ko klausi kokiu konkreciai. Antra jei ju nera gal dar kazka rasiu. Ne, buvau maloniai isstumta lauk. Eina jie velniop.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 05, 11:30)

Nu virūnė, nesu dar tokio klausimo girdėjus "ar pirksit, jei žiūrit". Žinok atsakyčiau ne, pirksiu intrenetu kvapą testuoju, o negalima". Šiaip aš rami, bet kai mane sunervina galiu būt labai įžūli.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 05, 12:02)
Kremines pardavejos ir mna patinka. Paslaugios. Ir net pamesta kvepalu kamsteli nueme nuo savo buteliuko ir man atidave.
O i kriste uzejau pries naujus. Ieskojau mamai dovanos ir uzsukom kad pauostytu. Pamenu jog kristej van cleef extraordinary linij aprekiavo. Atejau ieskau, atvaro toks diedas sako ko ieskot sakau VC. Sako kokiu konkreciai. Sakau to ir ano. Zinokite visiskai nebeprekiaujame jais. Ir prosta palydejo iki isejimo. Hmmmmm. Tai palauk. Pirma jei neprekiauji jais, tai ko klausi kokiu konkreciai. Antra jei ju nera gal dar kazka rasiu. Ne, buvau maloniai isstumta lauk. Eina jie velniop.

Aš Kristėje kažkada Sospiro ieškojau. Negana to, kad neprisiminiau, kokius ten noriu pauostyti, bet net ir Sospiro pavadinimą užmiršau biggrin.gif bet iš mano apibūdinimo suprato apie ką aš čia, pasirodo tų konrečuų, kurių norėjau, nebegamina. Bet vistiek iškniso užsilikusį mėginį man pauostyt, tada pasiūlė panašius pabandyt. Dar neseniai atėjau Dior pūdros pažiūrėt, norėjau vienos, pabandėm... tada isklausius mano poreikius pasiūlė visiškai kitą Dior variantą, kuris tikrai kur kas tinkamesnis man buvo. Žodžiu viskas kuo puikiausiai! Man atrodo daug kas ir nuo mūsų pačių požiūrio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai su Douglas buvo tokie nutikimai. Renkuosi kreminę pudrą, sakau noriu, kad natūraliai atrodytų ir spoksau į konsultantės veidą gal centimetro storio pudra. Ir kaip tokia pasitikėt. Akivazdu, kad supratimas skiriasi. Arba kitą sykį dėl tušo. Sakau nesulipins šitas. Pardavėja, o ne tikrai ne, o pas pačią kaip tos musių kojelės. Aj sakau tiek to, dar pagalvosiu ..
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 01 05, 12:03)
Nu virūnė, nesu dar tokio klausimo girdėjus "ar pirksit, jei žiūrit". Žinok atsakyčiau ne, pirksiu intrenetu kvapą testuoju, o negalima". Šiaip aš rami, bet kai mane sunervina galiu būt labai įžūli.

ar irgi rami kol manes nesunervina, o labiausiai jas nervina kai sypsaisi i akis ir ka nors ramiu tonu pasakai

QUOTE(Carlin @ 2018 01 05, 12:07)
Aš Kristėje kažkada Sospiro ieškojau. Negana to, kad neprisiminiau, kokius ten noriu pauostyti, bet net ir Sospiro pavadinimą užmiršau biggrin.gif bet iš mano apibūdinimo suprato apie ką aš čia, pasirodo tų konrečuų, kurių norėjau, nebegamina. Bet vistiek iškniso užsilikusį mėginį man pauostyt, tada pasiūlė panašius pabandyt. Dar neseniai atėjau Dior pūdros pažiūrėt, norėjau vienos, pabandėm... tada isklausius mano poreikius pasiūlė visiškai kitą Dior variantą, kuris tikrai kur kas tinkamesnis man buvo. Žodžiu viskas kuo puikiausiai! Man atrodo daug kas ir nuo mūsų pačių požiūrio priklauso  mirksiukas.gif

Maloniai kvieciu i Kauno Akropoli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pakeisi nuomone greit lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. Creme de la Creme pardavejos nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 05, 12:19)
ar irgi rami kol manes nesunervina, o labiausiai jas nervina kai sypsaisi i akis ir ka nors ramiu tonu pasakai
Maloniai kvieciu i Kauno Akropoli  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif pakeisi nuomone greit  lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. Creme de la Creme pardavejos nuostabios  wub.gif

drinks_cheers.gif as jau sakius buvau kokį skundą ar ką reikia rašyti unsure.gif
o kreminė thumbup.gif tikrai, vis ėjau pabandyti, nu sunku išsirinkt buvo, kol likau prie delinos, tikrai labai malonios visos
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 04, 21:39)

Gal galit priminti man, kažkada nuorodą buvot įdėjusi plaukų priemonės, kur garbanos gerai laikosi, nebeatgaminu kokia, o jau pribrendo reikalas užsisakyt biggrin.gif
Ačiū
Atsakyti