Ir as su klausimu, gal kas turit si palta? M dydis 158 ugis kokio reikia dydzio?
https://factory.jcre...=darkest-forest
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2018 01 04, 12:54)
Sveiki, o kokias braletes pirkote? Gal galite nuoroda? Ir dydi pakomentuot su kokiu koki pirkote?
Dekui
Dekui
zinokite nebemeta nuorodi nea nebera ju, nebent i a.z atsiuskite el. pasta permesiu nes uzsakyme matosi, man atitiko emiau XL ir 38C man tiko, bet as usa liemenukus pirkdavau 36C
QUOTE(kriisti @ 2018 01 04, 11:46)
zinokite nebemeta nuorodi nea nebera ju, nebent i a.z atsiuskite el. pasta permesiu nes uzsakyme matosi, man atitiko emiau XL ir 38C man tiko, bet as usa liemenukus pirkdavau 36C
As 38D i xl italpinu. Puikiai.
QUOTE(JMD @ 2018 01 04, 13:53)
tai zinau, tik mane ne tokie putlus, bet per apimtis ir kauselis man super, puikiai paenu kaip nervavausi, kai mane parinai kur paskesiu ir panasiai ir tiko puikiai
Tai as padariau isvada, kad dideliu sgrozius prilaiko, bet ten pas jus viskas iskili iskili, o pas tas, kurio neturio to grozio tiek daug, betir grozis atrodo super duper
QUOTE(kriisti @ 2018 01 04, 12:46)
tai zinau, tik mane ne tokie putlus, bet per apimtis ir kauselis man super, puikiai paenu kaip nervavausi, kai mane parinai kur paskesiu ir panasiai ir tiko puikiai
Tai as padariau isvada, kad dideliu sgrozius prilaiko, bet ten pas jus viskas iskili iskili, o pas tas, kurio neturio to grozio tiek daug, betir grozis atrodo super duper
Apimtis galetu man but ciut ciut siauresne ir kauseliai ciut gilesni. Bet siaip viskas joooo, sexy super patogu. Tie metalai neduria.
QUOTE(JMD @ 2018 01 04, 14:58)
Apimtis galetu man but ciut ciut siauresne ir kauseliai ciut gilesni. Bet siaip viskas joooo, sexy super patogu. Tie metalai neduria.
Taip taip super jos, as kitas emiau paprastensi be push up ir labai labai, bet va kaip taikliai parasiau
Gal kuri norit UGG pierce boots, 9 usa 150 eur
Apie šią kalbate? Turiu netikusią, man per didelę M dydžio, bet mielai pirkčiau arba keisčiau į XS. Na labai patiko
Ir šios dydžio nepataikiau, bet perdovanojau draugei, pirkčiau jeigu kas parduoda XS
Ir šios dydžio nepataikiau, bet perdovanojau draugei, pirkčiau jeigu kas parduoda XS
QUOTE(Pampariskinas @ 2018 01 04, 16:19)
Apie šią kalbate? Turiu netikusią, man per didelę M dydžio, bet mielai pirkčiau arba keisčiau į XS. Na labai patiko
taip sia ir pirkau tik mano samanine spalva nu labai labai 38C man tiko
QUOTE(JMD @ 2018 01 04, 11:53)
O jus is usa perkate 38D ar cia? Nes as is usa 38D perkau, kazin tiktu xl dydzio?
Gal kas norėtų keistis Italian cashmere side-slit tunic į M dydį, mano L tai stipriai didelis ax.gif mano spalva neon persimmon
Gal cia mergaites kartais esate pirke siuos Jcrew marskinius? Ar galit pakomentuot? Atsiliepimuose ivairiu nuomoniu yra, vienos raso, kad labai ploni, glamzosi, kitos paneigia viska, tai biski metausi dar raso, kad sagos kazkaip ne tose vietose, bet cia jau matyt nuo krutines dydzio priklauso. Zodziu, lauksiu atsiliepimu ;)