Aš imu savo dydį. Jei 36 - tai 6.
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 01 02, 13:29)
<p>Sveikos! O kokį dydį imti Bearpow, jei nešioju 40,5-41? Ačiū atsakiusioms </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>
imciau 10 ;
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 01 02, 13:29)
<p>Sveikos! O kokį dydį imti Bearpow, jei nešioju 40,5-41? Ačiū atsakiusioms </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>
10US
QUOTE(musiukas111 @ 2018 01 02, 13:46)
Vaziuosiu savo, kai pakvies. Jei neskubu, tai galeciau paimti
Ačiū labai
Man tikrai ne skubi, tik prieš Sandrą nepatogu būsiu labai dėkinga, jei paimsit ir mano
mergaites gal kari turite atliekama "geraja" kaina pirkta Justice zvyneline kuprine nauja parduoti?
Siulykite I AZ aciu
QUOTE(Concubina @ 2018 01 02, 15:12)
<p><strong>mergaites gal kari turite atliekama "geraja" kaina pirkta Justice zvyneline kuprine nauja parduoti? </strong></p>
<p><strong>Siulykite I AZ aciu</strong>
</p>
<p><strong>Siulykite I AZ aciu</strong>
</p>
Po 17eur
QUOTE(dzinamaze @ 2018 01 02, 18:00)
Kodėl parduodat? Na nebent dukrom nepatiko? O ta su zirgu zvyneliai keicias, na ar vartosi?
Ačiū už visus prieššventinius siuntinius
Gal kuri parduoda šios braletės XS dydį ar norėtų keistis? Turiu M dydį, reikia XS. Mano manymu, nei kiek nemažintas šis modelis. Saviškę galiu ir parduoti, juodos spalvos kaip nuotraukoje, kaina 11 Eur.
Gal kuri parduoda šios braletės XS dydį ar norėtų keistis? Turiu M dydį, reikia XS. Mano manymu, nei kiek nemažintas šis modelis. Saviškę galiu ir parduoti, juodos spalvos kaip nuotraukoje, kaina 11 Eur.
Nauji UGG batukai, 11 dysis, 44 eur. atitinka.
Kaina 40 eur.
Kaina 40 eur.