Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš imu savo dydį. Jei 36 - tai 6.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 01 02, 13:29)
<p>Sveikos! smile.gif O kokį dydį imti Bearpow, jei nešioju 40,5-41? Ačiū atsakiusioms  4u.gif </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

imciau 10 ;
Atsakyti
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 01 02, 13:29)
<p>Sveikos! smile.gif O kokį dydį imti Bearpow, jei nešioju 40,5-41? Ačiū atsakiusioms  4u.gif </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

10US
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 01 02, 13:46)
Vaziuosiu savo, kai pakvies. Jei neskubu, tai galeciau paimti

Ačiū labai 4u.gif
Man tikrai ne skubi, tik prieš Sandrą nepatogu biggrin.gif būsiu labai dėkinga, jei paimsit ir mano smile.gif
Atsakyti

Ačiū atsakiusioms!  :rolleyes:  Imu 10 dydį. Visoms sėkmingų Naujųjų metų ir gerų pirkinių!  :4u: 

Atsakyti

mergaites gal kari turite atliekama "geraja" kaina pirkta Justice zvyneline kuprine nauja parduoti?

Siulykite I AZ aciu

Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2018 01 02, 15:12)
<p><strong>mergaites gal kari turite atliekama "geraja" kaina pirkta Justice zvyneline kuprine nauja parduoti? </strong></p>
<p><strong>Siulykite I AZ aciu</strong>

</p>

Po 17eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzinamaze: 02 sausio 2018 - 16:01
QUOTE(dzinamaze @ 2018 01 02, 18:00)

Kodėl parduodat? Na nebent dukrom nepatiko? O ta su zirgu zvyneliai keicias, na ar vartosi?
Atsakyti
Ačiū už visus prieššventinius siuntinius 4u.gif

Gal kuri parduoda šios braletės XS dydį ar norėtų keistis? Turiu M dydį, reikia XS. Mano manymu, nei kiek nemažintas šis modelis. Saviškę galiu ir parduoti, juodos spalvos kaip nuotraukoje, kaina 11 Eur.

Atsakyti
Didelis dėkui už kalną gėrybių wub.gif
Gal kas norėtų mainytis usa 27 dydį į 28 (arba pirkčiau 28 ) kol kas neparduodu
Atsakyti
Nauji UGG batukai, 11 dysis, 44 eur. atitinka.
Kaina 40 eur.
Atsakyti

Sveikos :4u: Gal pas kurią nors iš jūsų priklydo mano Ahava kojų ir rankų kremai? 

Atsakyti