Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(TrioSSS @ 2017 12 30, 11:47)
Matau ieškotės prekiú, tai ir aš jungiuosi smile.gif negvau vienos loft bliuskytes, gal pas ka uzklydo? siunta 551 is 5 gavau 4 smile.gif Rudaplaukei be abejo iskart parasiau (2017 12 22). Kol kas jokiù ziniu. Va tokia bliuska

https://www.loft.com...p;priceSort=ASC

Atsirado 4u.gif Sausio 3 dieną parašysiu dėl atsiėmimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 30, 11:28)
Kazkaip prisiminiau posaki " teoriskai - arklys, praktiskai- nesikelia"  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sulaukiau šįryt paskutinio siuntinuko (dėkui Justarm 4u.gif ) ir tariu visai Rudaplaukės komandai ačiū už visus šių metų siuntinukus 4u.gif 4u.gif Sėkmingų kitų metų 4u.gif
Atsakyti
Ir aš sulaukiau siutinuko. Ačiu, mergaitės wub.gif
Atsakyti
Ir aš gavau smile.gif Ačiū,visoms po oro_buckis.gif smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie šiandien gavusių siuntinuką. Pakėlė nuotaiką, nes kad ir mažas, viskas buvo tik man😍 AČIŪ visai komandai už darbą ir patarimus wub.gif Temos dalyvėms už gerą nuotaiką biggrin.gif
Atsakyti
Kur perkate akinių rėmelius? ar patikimas coastal.com tinklapis? 4u.gif
Atsakyti
Linkiu šiltų batų, megztų kepurių, braškių uogienės, karštos kavos, pūgos, pūkinės kaldros, rytinės šypsenos, įsimylėti save, kitus, visus, produktyvumo, vaivorykštės spalvų gyvenime, saldaus miego, spindinčių akių ir tiesiog gerų ateinančių metų! oro_buckis.gif 4u.gif newyear.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 30, 13:18)
Atsirado  4u.gif Sausio 3 dieną parašysiu dėl atsiėmimo  4u.gif

puikiai ;)
Atsakyti
Kažkas kalba, kad Rudaplaukė neatsako dvi dienas. Aš laukiu tyliai ir kantriai 21d. parašiusi laiškutį ir dar negavusi atsakymo dėl dingusios prekytės. Juk sulauksim 4u.gif
Neskubu, bet gal kas jau gavote atsakymą dėl neatkeliavusių prekių iš 546 dėžutės (lapkriščio 24d. skaičiukai) 4u.gif Jau ne viena dėžutė po jos buvo, bet dėl šios prekės tylu, nors informuota, kad negauta unsure.gif
Gal kas gavote ne savo VS braletę M dydžio ax.gif
Atsakyti
Prisimenu kad labai problematisku reikalu laiskus buvo paprasyta persiusti dar karta iskeliant juos i virsu nes per pirkiniu pika uzsikimso pastas ir sunku visus perskaityti. Kas skubat nu pakartokit tuos laiskucius periodiskai, nes tikiu kad ir uzsimirsta ir uzkrenta tarp kitu 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites jums uz pirkinukus per siuos metus. Esu labai dekinga, kad perkate, kad kantriai laukiate visada kai buna kazkokie netikslumai. Aciu, kad esate tokios nuostabios ir malonios, nuolat sypsausi skaitydama jusu laiskus wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 31 gruodžio 2017 - 19:51