Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2017 12 29, 18:31)
O nebus kad saskaita buvo jau su minusuotu avansu? Tik speju?

Nea, dar perklausiau merginu, ar minusuot avansa.
Nu nieko, issiaiskinsim, jau parasiau merginom, kad perzvelgtu mano mokejimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2017 12 29, 17:01)
Jau gauti ir susimokėjusioms išsiųsti. Jūs juodąjame sąraše  4u.gif

Už visas dėžutes? Už 15 d. siuntimą pervedžiau iškart po šventinių dienų, gal neįkrito ar netikrino Rudaplaukė, man neskubu. Labiausiai laukiu gruodžio 8 dienos siuntinuko, maža dovana ten, o mokėjau seniau, gal ką suvėliau mokėdama unsure.gif Ar yra skola už ją?
Atsakyti
Gal pas kazka pateko kvepaliukai ? unsure.gif niekaip nesulaukiu paklydeles dovaneles
000054.gif
https://www.fragrant...emma-20566.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramimama: 29 gruodžio 2017 - 18:06
Aš irgi susimokėjau, tai turėčiau irgi gauti.. Ar viskas gerai su mano mokėjimu unsure.gif
Atsakyti

Ar įmanoma surinkti bendrą užsakymą iš Sephoros? Ir jei siuntinys svertų 100 g, siuntimas būtų 1.40$?

Atsakyti
QUOTE(cdrom @ 2017 12 29, 19:05)
<p>Ar įmanoma surinkti bendrą užsakymą iš Sephoros? Ir jei siuntinys svertų 100 g, siuntimas būtų 1.40$?</p>

Komanda atostogauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2017 12 29, 19:05)
Gal pas kazka pateko kvepaliukai ?  unsure.gif niekaip nesulaukiu paklydeles dovaneles
000054.gif
https://www.fragrant...emma-20566.html

Tai va kieno pas mane bigsmile.gif parasykit rudaplaukei, jei tikrai jusiskiai, gal kaip nors greiciau atsikeisim. O as galvoju, koki cia man Marimar atsiunte vietoj mano smilkaliniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 29, 22:07)
Tai va kieno pas mane  bigsmile.gif parasykit rudaplaukei, jei tikrai jusiskiai, gal kaip nors greiciau atsikeisim. O as galvoju, koki cia man Marimar atsiunte vietoj mano smilkaliniu biggrin.gif

bigsmile.gif super , jau parasiau Rudaplaukei , aciu uz geras naujienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2017 12 29, 21:12)
bigsmile.gif super , jau parasiau Rudaplaukei , aciu uz geras naujienas  4u.gif

Jus is Kauno? Yra nedidele tikimybe, kad sekmadieni ten busiu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 29, 22:14)
Jus is Kauno? Yra nedidele tikimybe, kad sekmadieni ten busiu.

Taip is Kauno, parasysiu jums i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2017 12 29, 19:04)
Už visas dėžutes? Už 15 d. siuntimą pervedžiau iškart po šventinių dienų, gal neįkrito ar netikrino Rudaplaukė, man neskubu. Labiausiai laukiu gruodžio 8 dienos siuntinuko, maža dovana ten, o mokėjau seniau, gal ką suvėliau mokėdama unsure.gif Ar yra skola už ją?

Už ją nėra, bet norėčiau viską kartu išsiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2017 12 29, 21:18)
Taip is Kauno, parasysiu jums i az  smile.gif

Ok. Lauksim leidimo perduot biggrin.gif
Atsakyti