Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lina K. @ 2017 12 28, 22:47)
Sveikos dar kart  4u.gif
Jau nežinau nei kurios ar kurių (sandriuxx ar rudaplaukes) klaust ir pas ką ieškot savo viktorija secret purškikliu ir tasiuko. Gavau, kad 550 dėžutėje išsiųsta sumokėta, pasiėmiau prekes - jų nėra, rudaplauke antra diena jokios žinios. Tai kur ieškot bent jau gal išeitų pasakyti  unsure.gif....

Ne jums vienai taip sikart, deja unsure.gif Ir liudna, ir pikta, bet, kiek patirtis rodo, visad sitie reikalai issisprendzia, tik laiko reik, jei neatraso, dar nereiskia, kad neiesko unsure.gif as irgi sedziu su svetimais kvepalais ir laukiu, gal atsiras dinge batai
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 28, 23:18)
Ne jums vienai taip sikart, deja  unsure.gif  Ir liudna, ir pikta, bet, kiek patirtis rodo, visad sitie reikalai issisprendzia, tik laiko reik, jei neatraso, dar nereiskia, kad neiesko  unsure.gif as irgi sedziu su svetimais kvepalais ir laukiu, gal atsiras dinge batai

Aš dar MK basučių, kurias masiškai pirkom, negavau, jas kitos jau seniausiai gavo... Nuvažiavau pasiimti, tai galvojau tikrai jos bus, deja ax.gif . Apsišarvuojam kantrybe ir laukiam biggrin.gif . O gal kuri gavot ne savo 9 dydį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 gruodžio 2017 - 22:50

Sandrixxx as taip pat tarp susimokejusiu :) nurodo, jog sioje dezeje bearpaw uzsakytieji. Parasysiu i pastuka. 

Gauta Vilniaus 553 dėžutė 4u.gif
Susimokėjusiems laiškučiai surašyti.
Šių metų dalinimo laikas:
Ketvirtadienį dalinsiu iki 19 val.
Penktadienį planuoju dalinti nuo 12 val. iki 18 val.
Gruodžio 30 - sausio 2 dienomis nedalinsiu.

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2017 12 28, 23:47)
Sveikos dar kart  4u.gif
Jau nežinau nei kurios ar kurių (sandriuxx ar rudaplaukes) klaust ir pas ką ieškot savo viktorija secret purškikliu ir tasiuko. Gavau, kad 550 dėžutėje išsiųsta sumokėta, pasiėmiau prekes - jų nėra, rudaplauke antra diena jokios žinios. Tai kur ieškot bent jau gal išeitų pasakyti  unsure.gif....

Aš pati Jums parašysiu kai atsiras. 4u.gif

QUOTE(furla @ 2017 12 29, 01:09)
<p>Sandrixxx as taip pat tarp susimokejusiu smile.gif nurodo, jog sioje dezeje bearpaw uzsakytieji. Parasysiu i pastuka.

Atsiprašau, jau išsiunčiau pakvietimą 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, įv.miestų 15 d. siuntimo buvo siuntinukai ar laukiam dar?
Atsakyti

Aciu! :4u:  Tik siandien po darbu,matyt, jau nebespesiu uzsukti.

Jei kas is ZIRMUNU, SIAURES MIESTELIO ar LAZDYNELIU vaziuotumet pas Sandrixx ir nesudarytu nepatogumu nuciupkit mano viena rysuleli su Bearpaw. Pasiimciau siandien veliau vakare ar ryt  :friends: 

Aš pati Jums parašysiu kai atsiras. 4u.gif

Atsiprašau, jau išsiunčiau pakvietimą 4u.gif

Atsakyti
Mano prekės atsirado. Viena dėžutė per 3 dalintojas. Ir visos kitam miesto gale blink.gif . 3 važiavimai, 3 mokėjimai už persiuntimą ax.gif . Na bet svarbu atsirado. Kitoms irgi, tikiuosi, viskas išsispręs. Gražių ateinančių švenčiu, gaila be sniego 4u.gif
Atsakyti
Gal ir mano Levis vyriški džinsai atsiras iš 548 dėžutės? Sandrixxx, gal jau atkeliavo?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 12 28, 21:46)
Parduodu naujus 10 dydzio steve madden aulinukus. 70 eur.Vilnius

Gavau ir aš tokius tik juodus šiandien wub.gif Nu superiniai ir nė kiek nėra siaurinti, kaip daugelis minėjo. Mano koja 39 į didžiąją pusę, bet 9 šių batų dydyje dar yra vietos smile.gif Tik vienintelis minusas, man pasirodė, kad labai lygus padas - jokio protektoriaus, žiemą slidinesiu kaip karvė ant ledo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Ieškau batu savu.
https://www.shopspri...oducts/54247021
Juodi, lakiniai. 8,5 dydis.
Pas mane atkeliavo bordo spalvos 8,5.
Kol kas Rudaplauke man neatsake, gal parduotuve tiesiog ne ta spalva atsiuntė. Tai sakau, savarankiškai pašūkausiu, gal pas kuria irgi ne tie batai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 29, 11:38)
Gal ir mano Levis vyriški džinsai atsiras iš 548 dėžutės? Sandrixxx, gal jau atkeliavo?

Kol kas dar neatsirado unsure.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės aš jau viską ką buvau užsisakiusi gavau. mirksiukas.gif 4u.gif Gražių ir gerų naujų😉
Atsakyti