Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aišku,tikrai įdomu būtų ir mažesnę pasimatuot.Bet šansų 0,kur gaut biggrin.gif ?
Terra cotta irgi faina spalva,jei kada kur bus už pusę kainos - imsiu FP dar vieną hihihi.gif Nors aš žiauriai norėčiau tos blizgios fp,nu žiauriai...Bet kažkokia nesąmonė-niekur nėr doh.gif

Panos,nepykit nesirodysiu blush-anim-cl.gif biggrin.gif
(Nu nebent Linamog ir Gafsai,jei pageidaus,nes joms irgi patinka šita striukė,reik pasidalint patirtim su bendramintėm biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 19:21)
Aišku,tikrai įdomu būtų ir mažesnę pasimatuot.Bet šansų 0,kur gaut  biggrin.gif ?
Terra cotta irgi faina spalva,jei kada kur bus už pusę kainos - imsiu FP dar vieną  hihihi.gif Nors aš žiauriai norėčiau tos blizgios fp,nu žiauriai...Bet kažkokia nesąmonė-niekur nėr doh.gif

Panos,nepykit nesirodysiu  blush-anim-cl.gif  biggrin.gif
(Nu nebent Linamog ir Gafsai,jei pageidaus,nes joms irgi patinka šita striukė,reik pasidalint patirtim su bendramintėm  biggrin.gif )

Einu i pačto dežę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 19:21)
Aišku,tikrai įdomu būtų ir mažesnę pasimatuot.Bet šansų 0,kur gaut  biggrin.gif ?
Terra cotta irgi faina spalva,jei kada kur bus už pusę kainos - imsiu FP dar vieną  hihihi.gif Nors aš žiauriai norėčiau tos blizgios fp,nu žiauriai...Bet kažkokia nesąmonė-niekur nėr doh.gif

(Nu nebent Linamog ir Gafsai,jei pageidaus,nes joms irgi patinka šita striukė,reik pasidalint patirtim su bendramintėm  biggrin.gif )

As gavau tokia XS dydzio, tikrai faina striukyte, ir spalva nestandartine.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 28, 19:14)
Einu i pačto dežę  biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(Blizgė @ 2017 12 28, 19:36)
As gavau tokia XS dydzio, tikrai faina striukyte, ir spalva nestandartine.

Terra cotta ?Jooo faina ir striukė,ir spalva-realią buvau radus foto.Kur pirkai,kur pigiai/už kiek būna biggrin.gif ?
Atsakyti
Rapoja, pasirodyk ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 20:41)
biggrin.gif

Terra cotta  ?Jooo faina ir striukė,ir spalva-realią buvau radus foto.Kur pirkai,kur pigiai/už kiek būna  biggrin.gif ?

As zalia, ne terra cotta. Is asos, 100 eur gavosi, galvojau nepatiks, grazinsiu, bet tikrai pasilieku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2017 12 28, 19:47)
As zalia, ne terra cotta. Is asos, 100 eur gavosi, galvojau nepatiks, grazinsiu, bet tikrai pasilieku smile.gif

Pirmenybę aš irgi teikiau žaliai wub.gif ,bet ir terra cotta labai graži biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu Bearpaw Emma tall boots 8 dydis spalva juoda. Kaina kiek man gavosi 39.38 Eur
Atsiusiu savo saskaita 4u.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 28 gruodžio 2017 - 19:53
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 18:03)
Nu jau tau tai tikrai nesirodysiu  lotuliukas.gif Tu jau iš karto nusistačius prieš-išsityčiosi belekaip,neaaa  bebe.gif  lotuliukas.gif

Nezvizdi. Noriu įsitikint kad tokios gali geraj atrodyt biggrin.gif nes mano motinėlė nori tokios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 28, 21:00)
Nezvizdi. Noriu įsitikint kad tokios gali geraj atrodyt  biggrin.gif nes mano motinėlė nori tokios  blink.gif

Raportuoju- tikrai normaliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 18:21)

As labai laukiu foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 28, 20:00)
Nezvizdi. Noriu įsitikint kad tokios gali geraj atrodyt  biggrin.gif nes mano motinėlė nori tokios  blink.gif

Kokios - tokios blink.gif cool.gif ?

biggrin.gif
Atsakyti