Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 28, 15:04)
Būna, kad gaunu ne visas prekes, kurias turėčiau gauti. Po kitus miestus būna paskirstyta, jei netelpa į Vilniaus dėžes.

O tai man susisiekt su Rudaplauke? as pirma kart užsakinėju
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2017 12 28, 17:08)
O tai man susisiekt su Rudaplauke? as pirma kart užsakinėju

Aš jau parašiau, kad negavau Jūsų siuntinuko. Galite ir Jūs dar nuo savęs parašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 28, 15:15)
Aš jau parašiau, kad negavau Jūsų siuntinuko. Galite ir Jūs dar nuo savęs parašyti  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2017 12 27, 22:55)
Gal kas norit melynos swarovski apyrankes? S dydis, 38 cm, 30€
https://www.swarovsk...e_Bracelet.html

Sveiki.
Dar turit. Noreciau. Parasysiu jums i AZ.
Atsakyti
Mergaites, nebeturiu apyrankes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 28, 13:54)
Gauta Vilniaus 553 dėžutė  4u.gif
Susimokėjusiems laiškučiai surašyti.
Šių metų dalinimo laikas:
Ketvirtadienį dalinsiu iki 19 val.
Penktadienį planuoju dalinti nuo 12 val. iki 18 val.
Gruodžio 30 - sausio 2 dienomis nedalinsiu.

4u.gif

Sveiki,
O 553 dezute kelinta diena issiusta is Jav? Nes as dar laukiu 554 sia savaite, issiusta 22d. unsure.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugt/papliotkint biggrin.gif Gavau FP striukę.Pirkau per kitą komandą,bet kadangi buvau daug apie ją kalbėjusi,tai jaučiu norą ir pareigą pasisakyti ir čia biggrin.gif Nus žinokit fainaaaa bigsmile.gif Ir tiko,ir patiko.Dėl dydžio.Vis tik manau,kad ji dydį atitinka.Na gal
puse dydžio didinta,bet tikrai ne dydžiu hmm.gif O aukštoms tai ir visai nedidinta.Turbūt biggrin.gif .Dar ,aišku,kaip kuri supranta vaizdą ant savęs,kaip įsivaizduoja,kad turi atrodyti ir pan.Stora,kokybiška,vykusi,faina wub.gif ir ne pūkinė good.gif
aš apie šią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 12 28, 18:53)
Sveiki,
O 553 dezute kelinta diena issiusta is Jav? Nes as dar laukiu 554 sia savaite, issiusta 22d. unsure.gif

553 išsiųsta gruodžio 15 dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixxx: 28 gruodžio 2017 - 17:17
JustArm, norėjau paklausti ar visos 531 dėžutės prekės iškeliavo į Šiaulius? Per dvi nares pasiimiau 3 prekes (iš vienos dvi ir iš kitos vieną), o trijų prekių dar nėra ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 16:56)
Ateinu pasidžiaugt/papliotkint  biggrin.gif Gavau FP striukę.Pirkau per kitą komandą,bet kadangi buvau daug apie ją kalbėjusi,tai jaučiu norą ir pareigą pasisakyti ir čia  biggrin.gif Nus žinokit fainaaaa  bigsmile.gif Ir tiko,ir patiko.Dėl dydžio.Vis tik manau,kad ji dydį atitinka.Na gal
puse dydžio didinta,bet tikrai ne dydžiu hmm.gif O aukštoms tai ir visai nedidinta.Turbūt  biggrin.gif .Dar ,aišku,kaip kuri supranta vaizdą ant savęs,kaip įsivaizduoja,kad turi atrodyti ir pan.Stora,kokybiška,vykusi,faina  wub.gif ir ne pūkinė good.gif
aš apie šią  smile.gif

Pasirodyk kaip atrodai. Gali paštan arba až. Ačiū biggrin.gif bais man įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 28, 17:59)
Pasirodyk kaip atrodai. Gali paštan arba až. Ačiū  biggrin.gif bais man įdomu  rolleyes.gif

Nu jau tau tai tikrai nesirodysiu lotuliukas.gif Tu jau iš karto nusistačius prieš-išsityčiosi belekaip,neaaa bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 28, 19:03)
Nu jau tau tai tikrai nesirodysiu  lotuliukas.gif Tu jau iš karto nusistačius prieš-išsityčiosi belekaip,neaaa  bebe.gif  lotuliukas.gif

man labai rūpi wub.gif pasirodykit
Atsakyti