Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 12 23, 21:46)
šitie  iš atsiliepimų va  fotkė ,bet realiai man žymiai gražesni  ir visai  nesiauri,normalūs. Dabar laukiu jau kitų stevemadden batų  rolleyes.gif

Dar ir šitų juodų visai norėčiau  rolleyes.gif

O tu nesirk  mirksiukas.gif  4u.gif

Geruliai šitie bačiai 🤗 koks ju svoris? Gal kam 10 dydis netiko?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 23, 20:46)
šitie  iš atsiliepimų va  fotkė ,bet realiai man žymiai gražesni  ir visai  nesiauri,normalūs. Dabar laukiu jau kitų stevemadden batų  rolleyes.gif

Dar ir šitų juodų visai norėčiau  rolleyes.gif

O tu nesirk  mirksiukas.gif  4u.gif

O as galvojau galvojau kol ju neliko smile.gif kuris dydis tau tiko?
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 12 23, 22:57)

Ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 12 23, 21:57)

Aš prisiskaičiusi ir prisigąsdinusi,kad tikrai siauri ir dar kai kurioms mažinti - pasiėmiau 8 (daugumą juk 7.5 perku).Būtų tikęs ir 7.5,bet ir dabar nėra ,kad plaukiotų,normaliai,gi ne bateliai,nieko,kad ir laisvesni.Tiks su storesne kojine arba kaip aš mėgstu ugg vidpadį įsidėsiu ir bus labai minkšta malonu wub.gif biggrin.gif 7.5 ko gero būtų čiki čiki su plona kojinaite.
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinukus 4u.gif Tikrai jaučiasi kad kalėdos, tiek dėžių vienu metu biggrin.gif
Ačiū Snadrixxx už viską 4u.gif wub.gif
Gerų visiems švenčių newyear.gif 000054.gif

Vyrui megztukas liuks, batai vaikui šiek tiek laisvoki, bet kadangi pavasariui vasarai, tai dar ūgtels pėda iki to ax.gif Kitko nesimatavau, nėr kada man, bet viskas čiki piki. Ir Jcrew striukė graži ta su kailiu, tikiuosi bais trumpa nebus, tikiuosi patiks panelei. MJ basankės gražios, tik didokos lyg, bet 6 būtų jau per mažos, tai kaip nors sueis ir šios ax.gif Ar kas turit Marc Jacobs batų, kažin kiek cm 6dydžio ax.gif
Atsakyti
Ačiū už viską, merginos!!! bis.gif Ačiū Ditelei ir Sandrixxx už siuntnukų privežimą beveik iki durų bigsmile.gif

Norėčiau pasiūlyti netikusius

MICHAEL Michael Kors Boxy Tee Studded Shift Dress Dydis - 8, kaina - 33 eur (su registruotu siuntimu)
Išmatavimai: plotis tarp pažastų - 52 cm. ilgis nugaroje nuo peties - 88 cm
Šiaip perku 6 dydį, kadangi tokio nebuvo, ėmiau 8, vis tik per didelė cry.gif Tikėjaus per šventes pasipuošt...

vartotojo įkelta nuotrauka

Levis 501 Hemmed Denim Shorts Dydis - 36, kaina - 22 eur (su registruotu siuntimu)

Atsakyti
Turbut tik as viena dar nepadekojau...smile.gif
Aciu labai mergaites uz jusu triusa 4u.gif Sikart turbut ypatingai Sandrixxx uz kantrybe dalinant visas prekes-visada maloni ir besisypsanti-aciu 4u.gif

Mama dziaugiasi jcrew tasiuku, as aulinukais, kur rapoja virsuje idejo irgi neatsidziaugiu-labai dailus ir visai nesiauri:)
MK aulinukai pagauti bluefy uz super kaina-merginu deka 4u.gif -superiniai. Jcrew megstukai grazuoliai, na ir t.t.

Graziu, prasmingu ir turiningu artejanciu svenciu visoms
newyear.gif
Atsakyti

Noriu padekoti komandai! Aciu uz malonu apsipirkinejima, bendravima ir super greiti! :) sikart Mk prisisiunciau visko per didelio 😂😂 uzskaiciau, kad 6 bus kaip 36/38, o deja! Cia tikru tikriausi M/L. Na gal busiu mama sauniai apipirkus  :4u: 

Graziu svenciu!  :newyear:  Jus musu kaledu seniai ir snieguoles!  :santa: Aciu uz viska! :aciuks: 

Atsakyti
Su artejanciomis sventemis 4u.gif
Vyro dovana nespejo ateiti, tai padekite nors su tortu biggrin.gif
Gal zinote gera biskvito recepta?
Man eilini karta nesigavo, nors laikiausi visu taisykliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 23, 20:31)
Pirkau spicy snow bet gavau white fliwers ar kažkaip panašisi. Kol ji nedega kvepia taip vos vos kai uždegi tik vašku ir jokio kvepalų kvapo. Tai gerai kad pačią mažiausią pirkau.

Aš gavau tą spicy snow, tai lygiai tas pats, uždegus jokio kvapo nejaučiu.

Didelis ačiū komandai už gėrybių kalną 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šitos timberių basutės žiauriai fainos, ant kojos super atrodo, oda labai labai https://www.nordstro.....lor=JET BLACK

Ir šitie bateliai geruliai už juokingą kainą https://www.nordstro...046?color=BLACK, ir pirštinės https://www.macys.co.....20with Silver ir dar daug visko.

Laikrodžio per didelė apyrankė, teks nešt mažint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 12 24, 00:10)
Ačiū komandai už siuntinukus  4u.gif  Tikrai jaučiasi kad kalėdos, tiek dėžių vienu metu  biggrin.gif
Ačiū Snadrixxx už viską  4u.gif  wub.gif
Gerų visiems švenčių  newyear.gif  000054.gif

QUOTE(ambrute @ 2017 12 24, 00:51)
Ačiū už viską, merginos!!!  bis.gif Ačiū Ditelei ir Sandrixxx už siuntnukų privežimą beveik iki durų  bigsmile.gif

QUOTE(gėlužė @ 2017 12 24, 01:04)
Turbut tik as viena dar nepadekojau...smile.gif
Aciu labai mergaites uz jusu triusa 4u.gif Sikart turbut ypatingai Sandrixxx uz kantrybe dalinant visas prekes-visada maloni ir besisypsanti-aciu 4u.gif

Ačiū Jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites gal turite kas nuoroda tu skutimosi peiliuku, kur temoje gyre kazkas, tokioj zalioj dezej
Atsakyti