Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 12 23, 14:53)
Slyvų kauliukaiyra Amouage Sunshine

Man sitie suuuuperiniai , uch negaliu. biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū už siuntinuką, šįkart viską sau pirkau, prispito abu vaikai, ką man, ką man nupirkai, o mama šį kartą nieko jiems nenupirko  :D tada rado po saldainį maišuose, tai jau kokie patenkinti  :clap: Ačiū už saldainiukus  :aciuks:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 23 gruodžio 2017 - 19:28
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 12 23, 19:17)
Man sitie suuuuperiniai , uch negaliu. biggrin.gif

Žinok ir man skanu biggrin.gif
Papildyta:
Žinot kas man yra didžiausias šių metų nusyvilimas? Nugi ta TT žvakė. Ji smirda vašku ir tikrai niekuo nekvepia tongue.gif biggrin.gif ir dar toookie pinigai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 23, 20:36)
Žinot kas man yra didžiausias šių metų nusyvilimas? Nugi ta TT žvakė. Ji smirda vašku ir tikrai niekuo nekvepia  tongue.gif  biggrin.gif ir dar toookie pinigai  biggrin.gif

kokia čia ta išgirtoji žvakė?
Atsakyti
Aš apsipatenkinus,kad tiko stevemadden batai ir ugg kailinės tapkutės yahoo.gif fainumas abejų wub.gif
žvakių dėžučių neatidarinėjau,nes pirkau dovanikėms,bet kiek užsiuodė patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 12 23, 20:06)
kokia čia ta išgirtoji žvakė?

Pirkau spicy snow bet gavau white fliwers ar kažkaip panašisi. Kol ji nedega kvepia taip vos vos kai uždegi tik vašku ir jokio kvepalų kvapo. Tai gerai kad pačią mažiausią pirkau.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 23, 21:18)
Aš apsipatenkinus,kad tiko stevemadden batai ir ugg kailinės tapkutės  yahoo.gif fainumas abejų  wub.gif
žvakių dėžučių neatidarinėjau,nes pirkau dovanikėms,bet kiek užsiuodė patiko  smile.gif
Parooo batus unsure.gif Mano dar viskas pas Manoush, sirguliuoju, tai iki 26 nieko nematysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 23, 20:39)
Parooo batus  unsure.gif  Mano dar viskas pas Manoush, sirguliuoju, tai iki 26 nieko nematysiu  unsure.gif

šitie iš atsiliepimų va fotkė ,bet realiai man žymiai gražesni ir visai nesiauri,normalūs. Dabar laukiu jau kitų stevemadden batų rolleyes.gif

Dar ir šitų juodų visai norėčiau rolleyes.gif

O tu nesirk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 23, 21:46)
šitie  iš atsiliepimų va  fotkė ,bet realiai man žymiai gražesni  ir visai  nesiauri,normalūs. Dabar laukiu jau kitų stevemadden batų  rolleyes.gif

Dar ir šitų juodų visai norėčiau  rolleyes.gif

O tu nesirk  mirksiukas.gif  4u.gif

Simpatiski smile.gif

nebemoku nesirgt, ilgiausiai- savaite...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 23, 20:36)
Žinok ir man skanu  biggrin.gif
Papildyta:
Žinot kas man yra didžiausias šių metų nusyvilimas? Nugi ta TT žvakė. Ji smirda vašku ir tikrai niekuo nekvepia  tongue.gif  biggrin.gif ir dar toookie pinigai  biggrin.gif

Aš gavau kokią ir užsakiau, tą snow, tik man per aštrus kvapas pasirodė, tiesa dar nedegiau.
Iš gautų prekių labai patiko MK suknelė ir AT merino plonas megztukas.
Linkiu temos šeimininkėms ir visoms ramių, šiltų, pūkuotų, jaukių, nepakartojamų švenčių 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 12 23, 21:21)
Aš gavau kokią ir užsakiau, tą snow, tik man per aštrus kvapas pasirodė, tiesa dar nedegiau.
Iš gautų prekių labai patiko MK suknelė ir AT merino plonas megztukas.
Linkiu temos šeimininkėms ir visoms ramių, šiltų, pūkuotų, jaukių, nepakartojamų švenčių  000059.gif

Aš kadangi visokius tručus mėgstu tai tokiosir norėjau.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 23, 22:46)
šitie  iš atsiliepimų va  fotkė ,bet realiai man žymiai gražesni  ir visai  nesiauri,normalūs.

Tikrai nesiauri, patogūs 4u.gif
Atsakyti