QUOTE(Gafsa @ 2017 12 23, 16:21)
Aciu pabandysiu nurodytus ;) o obuolinius kaip tik turiu netycia sese atidave nes megsta tokius su charakteriu kvapus nuo kuriu net tarakonai isnyktu kilometro spinduliu tai jai siti gaivus vandenelis pasirode o man jie visai nieko paivairinimui
Labiausiai man tinka sie jau daug metu https://www.fragrant...lossom-254.html
aciu uz pagalba
Ačiū, už gautus daikčiukus , gražių ir ramių Jums švenčių
Sandrixxx !!!
Sandrixxx !!!
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 12 23, 14:34)
Aciu pabandysiu nurodytus ;) o obuolinius kaip tik turiu netycia sese atidave nes megsta tokius su charakteriu kvapus nuo kuriu net tarakonai isnyktu kilometro spinduliu tai jai siti gaivus vandenelis pasirode o man jie visai nieko paivairinimui
aciu uz pagalba
aciu uz pagalba
Slyvų kauliukaiyra Amouage Sunshine
QUOTE(Ditele @ 2017 12 23, 15:51)
Ačiū, mergaitės, ne tik už gautus daikčiukus, bet ir už visą kantrybę bei darbą - gražių Jums švenčių !
Atskiras ačiū, kaip visad, mūsų darbinykei ir geros nuotaikos ambasadorei Sandrixxx !
Atskiras ačiū, kaip visad, mūsų darbinykei ir geros nuotaikos ambasadorei Sandrixxx !
Ačiū Tau Ir už pagalbą ir už visą kitą
QUOTE(toza @ 2017 12 23, 16:43)
Ačiū Jums
Gavau vietoj Uniqlo leginsu treningus pasiltintus bet vistiek labai aciu uz Kaledine nuotaika visai mylimiausiai komandai
Ateinu padėkoti šauniąjai komandai už pirkinius, už šaunų bendravimą, už profesionalumą ir sklandumą Jaukių didžiųjų švenčių ir džiugių atostogų!
Atskiras ačiū rasosrasotos, kuri pagelbėjo atsiimant paskutiniąsias šių metų prekes
Atskiras ačiū rasosrasotos, kuri pagelbėjo atsiimant paskutiniąsias šių metų prekes
QUOTE(JMD @ 2017 12 23, 16:53)
Slyvų kauliukaiyra Amouage Sunshine
Labai aciu Butinai pabandysiu
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 12 23, 15:10)
Gavau vietoj Uniqlo leginsu treningus pasiltintus bet vistiek labai aciu uz Kaledine nuotaika visai mylimiausiai komandai
Sveiki, jei dar nerasete, brukstelekite pastan, greiciausiai su kazkieno prekem susimaise.
Ir aš noriu padėkoti visai komandai ir palinkėti ramių Kūčių ir linksmų Kalėdų. Pirkiniais patenkinta. Patiko šita, gal kitos spalvos reikės pajamti.
Nuoširdus ačiū super komandai Rudaplaukei/Ciurlioniui/Linamog/JustArm už suteiktą galimybę apsipirkti patogiai,kokybiškai,greitai
Ačiū visoms pirkėjoms/pleputėms už malonų bendravimą,patarimus,jaukumą ir nuoširdumą temoje
Meilės,šilumos,ramybės kiekvienos namuose
Tegul sekančiais metais išsipildo truputį daugiau ,negu norite ir tikitės
Gražių švenčių ir iki susitikimo sekančiais metais
/Dėkui už netikėtą dvigubą šiandieninį siuntinuką /
QUOTE(swarcas @ 2017 12 23, 10:18)
Ačiū labai už viską! Suprantu, kaip sunku viską supirkti, sutikrinti, išsiųsti...išprotėčiau tarp tokios gausybės daiktų...Ir didelis dėkui Sandrix už dalinimą...kaskart ji pasitinka su šypsena, nors viduje tikriausiai daug nuovargio ir nerimo nuo tiek lankytojų...Juk atima laiką nuo savo šeimos... Ačiū jums mergaitės!
Jaukių ir ramių švenčių !
Jaukių ir ramių švenčių !
Ačiū Jums