Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 12 23, 11:57)
O kiek to 6,5 dydžio vidpadžio ilgis? Reikia vaikui kedų verkiant bet nesugalvoju kokio dydžio. Visi turimi naikai išaugti...

24,5 cm
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 12 23, 10:06)

Ačiū wub.gif tikras draugas biggrin.gif
Atsakyti

Aciu komandai uz prekytes ir graziu visoms svenciu 🎄🤗 Jei dar pritrukot dovaneliu - parduodu ka tik gauta Jcrew kasmyrini salika ir pirstines (su etiketemis). Susirasykim AZ 😉 e0e760c7bdf0.jpg

Atsakyti
Tommy Hilfiger striukė, labai kokybiška ir šilta. Pirkta shopspring.com.
Užpildas pūkai 70% /plunksnos 30%
Dydis XS, mokejau 135eur (perkanciai dar kaledine nuolaidele padaryciau 4u.gif )

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Parduodu, tinka dovanai. Universalūs, tinkantys ir vyrams.
Marc by marc jacobs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 23 gruodžio 2017 - 12:57
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 12 23, 09:30)
Ar gali buti kad po  keliu valandu as neradau rieso ant kurio pirma kart gyvenime bandziau sita kvapa? Jis taip blogai laikosi?  😯 kokios kitu patirtys? Gal as kazka nusiploviau ir nepamenu... nesuprantu

Gali but, jei oda sausa, daugybe tokiu populiariuju edp laiko prasciau nei rimtu gamintoju edt.
Atsakyti
Ačiū labai wub.gif

Ne veltui šia komanda pasitikiu jau daug metų wub.gif wub.gif

Gražių švenčių visoms mergaitėms bis.gif newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, ne tik už gautus daikčiukus, bet ir už visą kantrybę bei darbą 4u.gif - gražių Jums švenčių newyear.gif !
Atskiras ačiū, kaip visad, mūsų darbinykei ir geros nuotaikos ambasadorei Sandrixxx 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Blizgė, ambrute, Orija, honey, finferli, Jūsų daikčiukai jau pas mane-info su kontaktais išsiųsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš noriu padėkoti visai šauniai komandai.

Labai džiaugiuosi,kad esate ir pildote mūsų norus ne tik prieš Kalėdas,bet visus metus!

AČIŪ JUMS 😘

Linksmų, džiaugsmingų Jums Kalėdų ir pasakiškų Naujųjų Metų!!! 🎄 🍾 🎉
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 12 23, 15:22)
Gali but, jei oda sausa, daugybe tokiu populiariuju edp laiko prasciau nei rimtu gamintoju edt.

Nu as pagauta bandos jausmo ir geros kainos juos emiau. Man labai tiko ju aprasas. Niekada nesureiksminau ir smarkiai nelindau i kvapu pasauli. Skyriau tualetini vandeni nuo kvepalu ir turejau keleta man tinkanciu kvapu, zinojau kokios natos man tinka. Noriu paklausti kurie Amouage panasus i citrinvaisiu, obuoliu, jazminu ir slyvu mixa? Man tinka gaivus vaisiu kvapai. Kuriuos galeciau pabandyti uostyti ir paskui pasigaut per mergaites smile.gif ? Nes man "persotu" daug kvepalu uostyti ir paskui pykina unsure.gif tai turiu apsiriboti keliais kvapais ir neuztaikyti ant vaniles ar levandos ax.gif kitaip... skrandis silpnas ir nelaiko tongue.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kas is Zirmunu vaziuosit siuntos?

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2017 12 23, 15:11)
Nu as pagauta bandos jausmo ir geros kainos juos emiau. Man labai tiko ju aprasas. Niekada nesureiksminau ir smarkiai nelindau i kvapu pasauli. Skyriau tualetini vandeni nuo kvepalu ir turejau keleta man tinkanciu kvapu, zinojau kokios natos man tinka. Noriu paklausti kurie Amouage panasus i citrinvaisiu, obuoliu, jazminu ir slyvu mixa? Man tinka gaivus vaisiu kvapai. Kuriuos galeciau pabandyti uostyti ir paskui pasigaut per mergaites smile.gif ? Nes man "persotu" daug kvepalu uostyti ir paskui pykina  unsure.gif tai turiu apsiriboti keliais kvapais ir neuztaikyti ant vaniles ar levandos  ax.gif kitaip... skrandis silpnas ir nelaiko  tongue.gif

Tokio isvardinto mixo is amouage kazkip neatgaminu, bet gal as ne visus bandzius unsure.gif
Is gaiviu man patinka tie https://www.fragrant...-Woman-919.html
https://www.fragrant...Femme-5466.html

Is obuoliniu taia man sitie visu laiku topas wub.gif https://www.fragrantica.com/p/380
Atsakyti