Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Sonne @ 2017 12 22, 12:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="71935565" data-time="1513933059"><div><p>rašykit Sandrai</p></div></blockquote><p></p><p>Prisiskambinti nepavyksta niekaip smile.gif Tai jei nepaims, tiek to ;) Laiško Sandra turbūt irgi nepaskaitys...</p>

Paėmė. Į až rašau
Atsakyti
Ar yra 528 ivairiu miestu siunta???
Atsakyti
pas mane atklydo kažkieno džinsai. ant maišo užrašaa "southpole".
Atsakyti
Atejau padekot visoms uz visu metu pirkinius ir sklandzia “draugyste” Linai, ciurliniui, linamogui ir Visad geranoriskai Sandrutei wub.gif 4u.gif

Graziu jums svenciu ir turtingo Kaledu senio biggrin.gif

Beje, gavau TT zvakute. uzsakinejau SPICY SNOW, gavau WHITE FIRE. Jei su kazkuo susikeite, atsikeiskim. Labai norejau to aromato. Jei ne, si liks man tuomet. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas iš Pilaitės dar važiuos atsiimti siuntinukų ir galėtų paimti, kad mažiau svečių būtų? smile.gif
Atsakyti

Sveiki,

Ar kauno 501 dėžutė neatkeliavusi? :unsure:​ 

Atsakyti
o aš Sandrixxx prisiskambinti negaliu. Buvo 40 skambučių padaryta - užimta arba neatsako unsure.gif Jei taip ir ryt, teks Sandrixxx su mano daikčiukais iš 4 dėžučių Kalėdas švęsti verysad.gif
Atsakyti
Ir dar, gal kas norit MK basučių kur masiškai pirkom? Turimas dydis USA9/EU40. Jos geros man su 27 pėda. Žodžiu visu dydžiu didesnės. Aš turiu batų sočiai, tad jei kuri norėtumėt labai prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 22, 13:44)
o aš Sandrixxx prisiskambinti negaliu. Buvo 40 skambučių padaryta - užimta arba neatsako unsure.gif Jei taip ir ryt, teks Sandrixxx su mano daikčiukais iš 4 dėžučių Kalėdas švęsti verysad.gif

As taip pat negaliu... 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, neradau iš toyrus užsakineto žaislo-kiaušinių. Gal pas kažką priklydo...čia Kalėdų senio dovana..verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rymka @ 2017 12 22, 12:44)
<p>Sveiki,</p><p>Ar kauno 501 dėžutė neatkeliavusi? unsure.gif​ </p>

Gautos 498, 500, 501, 502 Kauno dėžutės. Laukiam dalybiu laiko.
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 12 22, 12:44)

O gal patogiau butu SMS parasyti savo nika su visom dezutem, kad suruostu. Tada pasuksit ir sutarsit kada privaziusoit atsiimti. Nes vistiek zmogui ir pavalgyt, ir seima pasirupint, o dar nenutylantis telefonas. Uzsikasimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 22 gruodžio 2017 - 13:10
QUOTE(Viotinola @ 2017 12 22, 13:13)
Gautos 498, 500, 501, 502 Kauno dėžutės. Laukiam dalybiu laiko.
Papildyta:

O gal patogiau butu SMS parasyti savo nika su visom dezutem, kad suruostu. Tada pasuksit ir sutarsit kada privaziusoit atsiimti. Nes vistiek zmogui ir pavalgyt, ir seima pasirupint, o dar nenutylantis telefonas. Uzsikasimas biggrin.gif

Viotinola,gal jus ir mano paimtumet? mirksiukas.gif O as pas jus uzsukciau,kaip senaus gerais laikais biggrin.gif nedaug mano ax.gif
Atsakyti