Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

KLAIPEDA DEMESIO!
Ryt bus siunta, kam reikia i pietini prekiu informuokit Ingred, as parvezciau nes vistiek pirmoji ko gero busiu pas ja. Gyvenubanduziu raj.
Pagelbekim kaip galima greiciau atsiimdamos kad kuo maziau liktu sventem pas dalintojas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia padetis Kaune unsure.gif ar iki sestadienio ryto bus galima pasiimti 🙄Loren mintimis palaikau 😍
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 12 21, 23:35)
Rudaplauke, gal paziuretumet kur dingo NB timpos, nezinau tik kurios ar kurias pati uzsakiau ar tos kurias is jusu paemiau. Saskaita tik uz vienas gavau

Aš užsakinėjau iš mergaičių laisvas NB tympas xs, tai dar negavau skaiciuku už jas, nors kartu uzsakytas megztukas jau atkeliavo pas Sandrixxx ax.gif
Atsakyti

Mergaitės, sakykit, ar kokia info el.paštu bus dar siunčiama dėl atsiėmimo? :unsure: 

Pirkau pirmą kartą, tai nežinau nei adreso, nei telefono :unsure: 

Esu iš Vilniaus. Ačiū :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 12 21, 23:23)
<p>Mergaitės, sakykit, ar kokia info el.paštu bus dar siunčiama dėl atsiėmimo? unsure.gif </p><p>Pirkau pirmą kartą, tai nežinau nei adreso, nei telefono unsure.gif </p><p>Esu iš Vilniaus. Ačiū 4u.gif </p>

Gausit maila su tel Nr ir adresu, atsiemimas prie PC BIG
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 12 21, 13:00)
O kaip Šiaulių 533 dėžutė? Galiu paimti padalinti jei reikia.

ivairiu miestu dezutes irgi bus 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2017 12 21, 13:18)
Lina, ar tikrinsi mokejimus?  biggrin.gif sio ryto skaiciai sumoketi  4u.gif tu auksas  wub.gif  biggrin.gif

tikrinsiu butinai mirksiukas.gif

QUOTE(ellinga @ 2017 12 21, 15:35)
Rudaplauke, gal paziuretumet kur dingo NB timpos, nezinau tik kurios ar kurias pati uzsakiau ar tos kurias is jusu paemiau. Saskaita tik uz vienas gavau

suziuresiu visus hautelook uzsakymus ir surasysiu visoms pirkusioms, labai daug tu timpu parduotuve atsauke unsure.gif

Atsakyti

Aš galėčiau paimti kam patogu centre Teatro g. Bet reiktų pasiimti iki šeštadienio 12 val. Nes vėliau išvažiuoju ir grįšiu tik sausio 2 d.

Arba kas nors gal mano gali paimti kas centre gyvena

Atsakyti

Gausit maila su tel Nr ir adresu, atsiemimas prie PC BIG

Ačiū :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2017 12 21, 23:34)
suziuresiu visus hautelook uzsakymus ir surasysiu visoms pirkusioms, labai daug tu timpu parduotuve atsauke  unsure.gif

Ačiū smile.gif džiaugiuosi, kad gausiu bent vienas smile.gif
Atsakyti
Jei kieno nors mažas daiktelis, galiu paimt rytoj. Daug nepanešiu, autobusu važiuoju smile.gif
Užupis/Olandų g.
Atsakyti
Sveiki, gal ir kitu miestu 530 atejo?
Atsakyti
Labas rytas,

Sandra, koks lankymo grafikas? biggrin.gif Gyva? biggrin.gif
Atsakyti