Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 21, 12:59)
Šiandien dalybos atšaukiamos, kas spėjote pasiimti tas. Daugiau šiandien nebedalinsiu.

Vieno stebuklo išmeldėte...  bigsmile.gif
Šiandien nei paštu, nei telefonu nebebendrausiu, atsijungiu. Ryt laukite žinių  4u.gif

jeeee smile.gif manau 550-551 pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 21, 11:59)
Šiandien dalybos atšaukiamos, kas spėjote pasiimti tas. Daugiau šiandien nebedalinsiu.

Šiandien nei paštu, nei telefonu nebebendrausiu, atsijungiu. Ryt laukite žinių  4u.gif

Ojeeeeeee
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2017 12 21, 12:59)

Tvarkykis ką reikia 4u.gif Nors mano dovanos jau visos senai supakuotos, bet vis tiek jeeee
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2017 12 21, 11:44)
<p>Aš jau baigiu akis pražiūrėti laukdama paskutinių skaičiukų 11.21 užsakyta ir būtent kalėdinė dovana.  doh.gif​ </p>

Aš irgi, nors man ne taip ir skubu.
Atsakyti
QUOTE(Agnye @ 2017 12 21, 11:53)
O ar yra sansu, kad sia savaite 550 ir 551 dezutes i Vilniu dar ateis?

Netrukdysiu mergaičių pašte-čia gal kas iš senbuvių atsakys 4u.gif -per šias mergaites pirkau pirmą kartą, Jūs čia laukiate 550, o pas mane sąskaitoje 530 siunta nurodyta ,bet išsiuntimas 13 d. , unsure.gif, pasitikslinti norėjau kokia tvarka gaunami kitų miestų siuntinukai?
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2017 12 21, 13:37)
Netrukdysiu mergaičių pašte-čia gal kas iš senbuvių atsakys 4u.gif -per šias mergaites pirkau pirmą kartą, Jūs čia laukiate 550, o pas mane sąskaitoje 530 siunta nurodyta ,bet išsiuntimas 13 d. , unsure.gif, pasitikslinti norėjau kokia tvarka gaunami kitų miestų siuntinukai?

Jeigu Jūs ne iš Vilniaus, tai greičiausiai bus įvairių miestų dėžutės, kurios keliauja pas Justarm į Panevėžį 4u.gif Justarm išsiųs jums asmeniškai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 21 gruodžio 2017 - 12:47
Ateinu padekot uz siuntini. Paste pasiemiau didele deze biggrin.gif nors toj dezej man tik vienas daiktas, bet laiminga iki dangaus biggrin.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 12 21, 13:46)
Jeigu Jūs ne iš Vilniaus, tai greičiausiai bus įvairių miestų dėžutės, kurios keliauja pas Justarm į Panevėžį 4u.gif Justarm išsiųs jums asmeniškai  ax.gif

Ačiū. Ramiai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Kad pletka girdejot biggrin.gif mazu 500 Kauno iki sekmadienio pasirodys?Ir parasau nepykti uz bobiska smalsuma biggrin.gif tiesiog zema starta imu, kad jei ka pasiimti, nes kazin ar smagu per sventes pilnais namais deziu sutikt smile.gif
Atsakyti
Mergaitės Vilniaus, paaiškinkite nes nesuprantu nieko. Ketinau šiandien pasiimti prekes, nes kaip ir paskutinė dalinimo diena, bet žiūriu nebedalina:((((
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 12 21, 15:48)
Mergaitės Vilniaus, paaiškinkite nes nesuprantu nieko. Ketinau šiandien pasiimti prekes, nes kaip ir paskutinė dalinimo diena, bet žiūriu nebedalina:((((

Rašė laukit ryt žinių. Gal dėžių daug gavo, reikia apdorot jas.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 12 21, 16:52)
Rašė laukit ryt žinių. Gal dėžių daug gavo, reikia apdorot jas.

Jei rytoj bus dalinimas viskas ok 4u.gif
Papildyta:
Parduodu naujus dailučius džinsiukus 6 regular, nelabai įtilpau:)
45 eur.su siuntimu
Vilnius
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti