Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos, ar kuri pirkot siu marskiniu 6 dydi, nes as uzsakinejau 4, o gavau 6. biggrin.gif
https://www.jcrew.co...name=pale-stone tikslinuosi ar parduotuve ne ta atsiunte ar kazkas mano 4 turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 20 gruodžio 2017 - 09:50
Gal žinot, ar Kauno 498 bus šią savaitę? Ten Kalėdinė dovana dukrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2017 12 20, 11:06)
Gal žinot, ar Kauno 498 bus šią savaitę? Ten Kalėdinė dovana dukrai verysad.gif

jau cia visu Kaledines dovanos, mano irgi kruva, jau nelabai tikiuosi, kad ateis rolleyes.gif bet ka darysi smile.gif
Atsakyti
Kalėdos atėjo netikėtai biggrin.gif ?.....
kai ką ir man būtų buvę gerai anksčiau gaut,bet juk pačios kaltos,kad anksčiau neužsisakėm rolleyes.gif ir tikrai apseisim smile.gif o kitais metais vėl stradalinsim,vėl ateis netikėtai biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2017 12 19, 19:53)
Kauno  498 negauta  4u.gif

Gauta Kauno 499  4u.gif Susimokėjusioms žinutės surašytos ax.gif

As ir raginu pasiimti senas prekes  4u.gif

Bet kaip gali būti gauta vėliau išsiųsta 499, 498- negauta, na nebent pasiklydo verysad.gif
Atsakyti
Tai kad noras dėl Kalėdinės dovanos buvo išreikštas ne taip anksti smile.gif nebepavyko nykštukams iš anksto pasirūpinti smile.gif O LT neradom tokio dalyko smile.gif
Laikom kumščius ir tikimės smile.gif
Atsakyti
aš tai negaliu atsidžiaugt, kad viską užsisakiau dar spalio mėnesį ar lapkričio pradžioje ir dabar visai sau nesuku galvos - kas kada ateis, jau bus tik asmeniniam naudojimui, o ne dovanoms... aišku, soriukas, kam dabar papyliau druskos ant žaizdos , bet mano didžiausias galvosūkis dabar pakavimas ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
beje, gal kas turit per daug užsipirkę Harney's arbatų? sugalvojau pasveikint simboliškai vieną žmogų... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2017 12 20, 10:36)
Tai kad noras dėl Kalėdinės dovanos buvo išreikštas ne taip anksti smile.gif nebepavyko nykštukams iš anksto pasirūpinti smile.gif O LT neradom tokio dalyko smile.gif
Laikom kumščius ir tikimės smile.gif

Nu va reik tartis,kad anksčiau norai būtų išreiškiami-Senis Šaltis prieš pat naujus užsakymų nebepriima,jam irgi nejuokas tieeek dovanų parūpint.Ir norų/užsakymų negalima keist biggrin.gif !
QUOTE(obuoline @ 2017 12 20, 10:36)
aš tai negaliu atsidžiaugt, kad viską užsisakiau dar spalio mėnesį ar lapkričio pradžioje ir dabar visai sau nesuku galvos - kas kada ateis, jau bus tik asmeniniam naudojimui, o ne dovanoms... aišku, soriukas, kam dabar papyliau druskos ant žaizdos , bet mano didžiausias galvosūkis dabar pakavimas  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

Labai liuks,kai anksčiau pasirūpinama ok.gif aš va žvakes ir kt žadėjau duot mergaitėms ,kurios rūpinasi grožiu,bet kažką kitą sugalvosiu (tam reikalui VS kosmetinės,envirosax terbikės ir pan dalykėliai gerai turėt atsargoj biggrin.gif ),man liks arba kt progom padovanosiu irnesakyk.gif Bet pagrindinės dovanos jau yra,ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 gruodžio 2017 - 10:47
QUOTE(obuoline @ 2017 12 20, 12:44)
aš tai negaliu atsidžiaugt, kad viską užsisakiau dar spalio mėnesį ar lapkričio pradžioje ir dabar visai sau nesuku galvos - kas kada ateis, jau bus tik asmeniniam naudojimui, o ne dovanoms... aišku, soriukas, kam dabar papyliau druskos ant žaizdos , bet mano didžiausias galvosūkis dabar pakavimas  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
beje, gal kas turit per daug užsipirkę Harney's arbatų? sugalvojau pasveikint simboliškai vieną žmogų... ax.gif  4u.gif

Užsakyta lapkričio 10 d. ir negauta iki šiol 😉
Atsakyti
Gal kas is vilnieciu galetu parduoti pora kvepianciu serveteliu dziovyklei? noreciau isbandyti.... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal kažkam reikia ZEUS rinkinuko barzdos priežiūrai? Maniškis barzdotis liko be barzdos... taigi parduodu Kalėdų dovaną biggrin.gif
Štai toks
https://www.amazon.c...8YPXZT8NE4V6WE2

Atsakyti
Sveikos,
Na, ir kur daugiau kreiptis, jei ne čia 4u.gif biggrin.gif
Moterys, kur Kaune rasti pirkti TRIKO mergaitei? Siūstis nėr laiko. Tinka ir bodis užsegamas apačioje.
Akre radau tik Zaroj, tokį 10-balėj sistemoj "ant 4" maždaug... wacko.gif Daugiau niekur.
Atsakyti