Merginos, ar kuri pirkot siu marskiniu 6 dydi, nes as uzsakinejau 4, o gavau 6.
https://www.jcrew.co...name=pale-stone tikslinuosi ar parduotuve ne ta atsiunte ar kazkas mano 4 turi
Gal žinot, ar Kauno 498 bus šią savaitę? Ten Kalėdinė dovana dukrai
QUOTE(ramuxis @ 2017 12 20, 11:06)
Gal žinot, ar Kauno 498 bus šią savaitę? Ten Kalėdinė dovana dukrai
jau cia visu Kaledines dovanos, mano irgi kruva, jau nelabai tikiuosi, kad ateis bet ka darysi
Kalėdos atėjo netikėtai ?.....
kai ką ir man būtų buvę gerai anksčiau gaut,bet juk pačios kaltos,kad anksčiau neužsisakėm ir tikrai apseisim o kitais metais vėl stradalinsim,vėl ateis netikėtai ....
kai ką ir man būtų buvę gerai anksčiau gaut,bet juk pačios kaltos,kad anksčiau neužsisakėm ir tikrai apseisim o kitais metais vėl stradalinsim,vėl ateis netikėtai ....
QUOTE(Loren @ 2017 12 19, 19:53)
Kauno 498 negauta
Gauta Kauno 499 Susimokėjusioms žinutės surašytos
As ir raginu pasiimti senas prekes
Gauta Kauno 499 Susimokėjusioms žinutės surašytos
As ir raginu pasiimti senas prekes
Bet kaip gali būti gauta vėliau išsiųsta 499, 498- negauta, na nebent pasiklydo
Tai kad noras dėl Kalėdinės dovanos buvo išreikštas ne taip anksti nebepavyko nykštukams iš anksto pasirūpinti O LT neradom tokio dalyko
Laikom kumščius ir tikimės
aš tai negaliu atsidžiaugt, kad viską užsisakiau dar spalio mėnesį ar lapkričio pradžioje ir dabar visai sau nesuku galvos - kas kada ateis, jau bus tik asmeniniam naudojimui, o ne dovanoms... aišku, soriukas, kam dabar papyliau druskos ant žaizdos , bet mano didžiausias galvosūkis dabar pakavimas
Papildyta:
beje, gal kas turit per daug užsipirkę Harney's arbatų? sugalvojau pasveikint simboliškai vieną žmogų...
Papildyta:
beje, gal kas turit per daug užsipirkę Harney's arbatų? sugalvojau pasveikint simboliškai vieną žmogų...
QUOTE(ramuxis @ 2017 12 20, 10:36)
Tai kad noras dėl Kalėdinės dovanos buvo išreikštas ne taip anksti nebepavyko nykštukams iš anksto pasirūpinti O LT neradom tokio dalyko
Nu va reik tartis,kad anksčiau norai būtų išreiškiami-Senis Šaltis prieš pat naujus užsakymų nebepriima,jam irgi nejuokas tieeek dovanų parūpint.Ir norų/užsakymų negalima keist !
QUOTE(obuoline @ 2017 12 20, 10:36)
aš tai negaliu atsidžiaugt, kad viską užsisakiau dar spalio mėnesį ar lapkričio pradžioje ir dabar visai sau nesuku galvos - kas kada ateis, jau bus tik asmeniniam naudojimui, o ne dovanoms... aišku, soriukas, kam dabar papyliau druskos ant žaizdos , bet mano didžiausias galvosūkis dabar pakavimas
Labai liuks,kai anksčiau pasirūpinama aš va žvakes ir kt žadėjau duot mergaitėms ,kurios rūpinasi grožiu,bet kažką kitą sugalvosiu (tam reikalui VS kosmetinės,envirosax terbikės ir pan dalykėliai gerai turėt atsargoj ),man liks arba kt progom padovanosiu Bet pagrindinės dovanos jau yra,ramu.
QUOTE(obuoline @ 2017 12 20, 12:44)
Papildyta:
Papildyta:
Užsakyta lapkričio 10 d. ir negauta iki šiol 😉
Gal kas is vilnieciu galetu parduoti pora kvepianciu serveteliu dziovyklei? noreciau isbandyti....
Merginos,
Gal kažkam reikia ZEUS rinkinuko barzdos priežiūrai? Maniškis barzdotis liko be barzdos... taigi parduodu Kalėdų dovaną
Štai toks
https://www.amazon.c...8YPXZT8NE4V6WE2
Gal kažkam reikia ZEUS rinkinuko barzdos priežiūrai? Maniškis barzdotis liko be barzdos... taigi parduodu Kalėdų dovaną
Štai toks
https://www.amazon.c...8YPXZT8NE4V6WE2
Sveikos,
Na, ir kur daugiau kreiptis, jei ne čia
Moterys, kur Kaune rasti pirkti TRIKO mergaitei? Siūstis nėr laiko. Tinka ir bodis užsegamas apačioje.
Akre radau tik Zaroj, tokį 10-balėj sistemoj "ant 4" maždaug... Daugiau niekur.
Na, ir kur daugiau kreiptis, jei ne čia
Moterys, kur Kaune rasti pirkti TRIKO mergaitei? Siūstis nėr laiko. Tinka ir bodis užsegamas apačioje.
Akre radau tik Zaroj, tokį 10-balėj sistemoj "ant 4" maždaug... Daugiau niekur.