Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 02, 12:08)
O brangiau? Bent jau zinociu, kur ir ko laukt unsure.gif
Bet ne zasu, ju tikrai neiperku unsure.gif

TOKIO tipo nepatinka ?
Man tai andrewmarc fainos pvz http://www.andrewmar...ts/lindsay.html tokios.Ir kaina gera,ir gražios.Bet tau šiltesnės turbūt norisi ax.gif
Papildyta:
Landsend šiltų yra.Kokybiškos.Tik gal nlb gražios rolleyes.gif
Man tai mackage,rudsak fainiausios dėl grožio ir panašios į jas smile.gif
Atsakyti
Noriu ilgesnes... aciu.

Vat man tobula sita atrodo, tik gal plona unsure.gif https://www.michaelk...7M81?color=0001

Bet jei ismestu gera nuolaida (pavasari biggrin.gif ) - rizikuociau.
Atsakyti
Linamog tuo klausimu pasikausčius-lai taria lemiamą žodį kokią ilgą,šiltą striukę/paltą imt,kad būtų šilta/graži/gera kaina smile.gif Daug kam aktualu turbūt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 02, 12:18)
Noriu ilgesnes... aciu.

Vat man tobula sita atrodo, tik gal plona unsure.gif  https://www.michaelk...7M81?color=0001

Bet jei ismestu gera nuolaida (pavasari biggrin.gif ) - rizikuociau.

Neatidaro,bet aš seniau mačiau,įsivaizduoju-graži,bet ko gero daugiau graži,nei šilta.Ir dėl pūkavimosi - ??? smile.gif

Ai,tai jei ne striokas,neskubėk.Dėk į kojinę,taip iki kitos žiemos ir žąsiai sutaupysi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 02, 13:23)
Ai,tai jei ne striokas,neskubėk.Dėk į kojinę,taip iki kitos žiemos ir žąsiai sutaupysi  wub.gif  biggrin.gif

Na man religija uz zasi neleis tiek moket, nekrikscioniska nono2.gif Bet, jei pinigais lytu, manau, religija pakeisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 02, 12:25)
Na man religija uz zasi neleis tiek moket, nekrikscioniska  nono2.gif Bet, jei pinigais lytu, manau, religija pakeisciau biggrin.gif

biggrin.gif jei tikrai šalčiau-pirkčiau.Dabar man jos nereik.Niekur aš neinu.Man tų plonyčių rudeninių pūkinukių užtenka biggrin.gif Bet jei būtų kur nors akcija arba užlytų € - pasiimčiau ir aš.Senatvei irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
GYMBOREE 30% viskam
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 02, 08:27)
Labas rytas,

parodykite šiltesnę (80 / 20) ilgesnę (kiek žemiau kelių) striukę 4u.gif Reikia L dydžio.

Nerandu unsure.gif

Aš tokią greitu laiku turėčiau gaut, galėsiu pakomentuot koks pirmas įspūdis smile.gif Tik turbūt nebus žemiau kelių...
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 02 spalio 2017 - 11:45
CK pukine juoda S dydis

Atsakyti
Turiu krepsy FENTY PUMA BY RIHANNA 7.5 ir 8.5 dydzius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 spalio 2017 - 12:48
Laba diena, mergaitės 4u.gif
Gal Klaipėda gavo 09.15d. siuntą?
Atsakyti
rapoja, lyg ir jus perkate ugg padelius i batus. Kur, po kiek randate? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 10 02, 13:49)
rapoja, lyg ir jus perkate ugg padelius i batus. Kur, po kiek randate? Aciu.

smile.gif keičiasi kainos,reiks pažiūrinėt ir aš pasiimčiau.Gal kažkur kodukų yra hmm.gif

Dabar 6 dydis gera kaina amazone .Pasiimsiu dukrai bus į kokius kamikus,guminius ar pan.

Man tie padukai tobulai tinka į kokius timberius.Batai gruboki,neitin meilūs,o tas padukas padaro tokiais ,kad nors basa nešiok wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 02 spalio 2017 - 13:05