Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man tokios kelnės netrumpina tik šakaliam. Jei esi prie mėsos ir tau kelnės nukerta kojas virš kauliukų batai. Atrodai kaip karikatūra išaugtom kelnėm ir kojom kaip stulpai.

Ačiū JMD, va kad ir esu mėsa, tai kažkaip turbūt intuityviai vengiau tokių kelnių, bet va dabar pradėjau gundytis, kai mergaitės turi pardavime :) 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 09 30, 21:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71820753" data-time="1506795609"> Man tokios kelnės netrumpina tik šakaliam. Jei esi prie mėsos ir tau kelnės nukerta kojas virš kauliukų batai. Atrodai kaip karikatūra išaugtom kelnėm ir kojom kaip stulpai.</blockquote>
<p>Ačiū JMD, va kad ir esu mėsa, tai kažkaip turbūt intuityviai vengiau tokių kelnių, bet va dabar pradėjau gundytis, kai mergaitės turi pardavime smile.gif </p>

Man taip pat tos kelnės gražios. Bet jos tikrai ne man smile.gif nors tarkim kojų ilgiu nesiskundžiu bet vaizdas žiaurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugsėjo 2017 - 20:40
QUOTE(JMD @ 2017 09 30, 21:20)
Man tokios kelnės netrumpina tik šakaliam. Jei esi prie mėsos ir tau kelnės nukerta kojas virš kauliukų batai. Atrodai kaip karikatūra išaugtom kelnėm ir kojom kaip stulpai.

Aš savęs šakaliu nelaikau, bet man toks kelnių ilgis tobulas wub.gif nors esu tik biški virš metro šem, bet daug turiu išaugtinių kelnių. Ir gerai jos atrodo man tiek prie aukštakulnių, tiek grubesnių oxford tipo, tiek sportbačių.
O tas jcrew tai aišku prie klasikinių aukštakulnių aučiausi, nors gražiai ir prie masivesnių oxfordų jos žiūrėtųsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 09 30, 22:02)
Aš savęs šakaliu nelaikau, bet man toks kelnių ilgis tobulas  wub.gif nors esu tik biški virš metro šem, bet daug turiu išaugtinių kelnių. Ir gerai jos atrodo man tiek prie aukštakulnių, tiek grubesnių oxford tipo, tiek sportbačių.
O tas jcrew tai aišku prie klasikinių aukštakulnių aučiausi, nors gražiai ir prie masivesnių oxfordų jos žiūrėtųsi  wub.gif

Yra ivairiu variantu, pradedant figuros skirtumais, baigiant tuo kai saves vaidrodyje zmones nemato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugsėjo 2017 - 21:13
QUOTE(JMD @ 2017 09 30, 22:13)
Yra ivairiu variantu, pradedant figuros skirtumais, baigiant tuo kai saves vaidrodyje zmones nemato biggrin.gif

Pritariu, mano ugis 1.64, tai su tokiom kelnem atrodau ziauriai 😂😂😂,nors nesu mesa 😂, net dukra sako: mama tavo kojos dar patrumpejo, nepadeda nei auksti batai 😂
Atsakyti
Man is viso kelnes netinka, nei jokios. En metu nesioju tik sijonus, su kelnem tik i kiema ir i miska biggrin.gif BET, kazkaip tas trumpesnes vis tiek megstu, gal veidrodziai kreivi biggrin.gif
Atsakyti
Man tokios kelnes irgi grazu, tiek prie vyrisko tipo batu, tiek storapadziu kedu, pvz
https://www.yoox.com...d...=&sizeName=

https://www.6pm.com/...detail_1_sims_v
https://www.6pm.com/...365/color/20868
Jei reiketu elegantiskiau, ieskociau batu is elastinio audinio, kur aulas kaip kojine, po kelnem palenda.

Atsakyti

JCREW Wool flannel pant with paper-bag waist, 8 dydis, 43 eurai (jau Lietuvoje)
vartotojo įkelta nuotrauka
jcrew kelnes

Christian Audigier Ed Hardy Crystal Rock Women's Tatoo Rubber Rain Boots, US6 (EU37) dydis, 43 eurai

Lace-up back dress in Liberty® Thorpe floral, 10 dydis, 110 euru (jau Lietuvoje)

suknele

QUOTE(Nonna @ 2017 09 30, 02:24)
Ačiū labai už siuntinukus!!! Ką be jūsų merginos daryčiau  biggrin.gif

QUOTE(Argija @ 2017 09 30, 03:32)
Atsiėmiau pirmą siuntinuką pirktą per tarpininkes, viskas puikiai, pirksiu ir toliau  clap_1.gif  4u.gif

aciu jums 4u.gif wub.gif

QUOTE(Carlin @ 2017 09 30, 14:02)
Aš savęs šakaliu nelaikau, bet man toks kelnių ilgis tobulas  wub.gif nors esu tik biški virš metro šem, bet daug turiu išaugtinių kelnių. Ir gerai jos atrodo man tiek prie aukštakulnių, tiek grubesnių oxford tipo, tiek sportbačių.
O tas jcrew tai aišku prie klasikinių aukštakulnių aučiausi, nors gražiai ir prie masivesnių oxfordų jos žiūrėtųsi  wub.gif

turbut nuo figuros priklauso, mano drauge apie 160, bet ji irgi tik tokias isaugtines kelnes nesioja, i kitokias net neziuri ax.gif
Papildyta:
Labai laukiu www.starbucksstore.com - nuo rytojaus uzsidaro si parduotuve, siandien paskutine diena kazka isigyti is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 09 30, 22:56)
Man tokios kelnes irgi grazu, tiek prie vyrisko tipo batu, tiek storapadziu kedu, pvz
https://www.yoox.com...d...=&sizeName=

https://www.6pm.com/...detail_1_sims_v
https://www.6pm.com/...365/color/20868
Jei reiketu elegantiskiau, ieskociau batu is elastinio audinio, kur aulas kaip kojine, po kelnem palenda.

Ir kodėl tų baltų nėra 6,5 dydžio unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(rasiuk @ 2017 09 30, 11:31)
2 dydzio jums bus dideles, as su 88 cm. paskendau. 2 dydis manau 95cm. klubams.

Tada ieškau 0 dydžio biggrin.gif 2 dydžio nieko iš jcrew ir neturiu, bet pagalvojau, kad jos laisvesnės turėtų būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 09 30, 23:31)
Ir kodėl tų baltų nėra 6,5 dydžio  unsure.gif

As tuos baltus papirkus, tik dar negavau biggrin.gif friends.gif Panasius pamaciau vieno butiko vitrinoj, salia languoto palto- net silpna pasidare kaip grazu...
Papildyta:
Juodi yra https://www.nordstro...ker?color=BLACK
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.armaniexchange.com
www.aeropostale.com - 30% clearance
www.guessfactory.com - 20%
www.ninewest.com - 40%
www.coachoutlet.com
www.ae.com
www.finishline.com
www.uggcloset.com
www.landsend.com - 30% outwear
www.sierratradingpost.com - 25%
www.juosnewbalanceoutlet.com - 40%
www.hautelook.com
www.anntaylor.com - 40%
www.dillards.com
www.jcrew.com
www.factory.jcrew.com
www.hm.com - 20%
www.oldnavy.com - 35%
www.harney.com - 25%
www.6pm.com
www.lastcall.com - 150$ nuo 300$
www.bluefly.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com
www.disneystore.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.sleekhair.com - 10%
www.vitacost.com - $30 nuo $180
www.puritan.com - 15$ nuo 75$
www.sheaterraorganics.com - 30%
www.naturessheabutter.com - 35%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 33%
www.beautyencounter.com
www.skinstore.com - 25%
www.walgreens.com
www.tanforless.com
www.lilydirect.com
www.cosmetique.com
www.notino.com
www.theperfumespot.com - 20%
www.stockngo.com
www.iherb.com

Turime laisvus, norincios rasykite linelislt@gmail.com:

Too Faced GLITTER GLUE GLITTER SHADOW PRIMER, 17 euru

VIX Two-tone Scarf Triangle Top With Gold-coloured Detailing - Soutien Lanai B Bia Tube, L dydis, 80 euru (jau Lietuvoje)

VIX LANAI LONG FULL TIE SIDE BOTTOM, S dydis, 80 euru (jau Lietuvoje)

JCREW Tippi short-sleeve sweater with tulle, XS dydis, Muslin spalva, kaina 27,99$

JCREW Wool flannel pant with paper-bag waist, 8US dydis, 43 eurai (jau Lietuvoje)

Christian Audigier Ed Hardy Crystal Rock Women's Tattoo Rubber Rain Boots, US6 (EU37) dydis, 43 eurai

JCREW Lace-up back dress in Liberty® Thorpe floral, 10US dydis, 110 euru (jau Lietuvoje)

Victoria's Secret Very Sexy Eau de Parfum Rollerball, 7ml po 6$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 rugsėjo 2017 - 23:06
Atsakyti