Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 12:45)
tokia turbūt https://www.uniqlo.c...oat-179808.html , tik kažin ar bepapildo  ax.gif

o tai jos tokia kaina ir buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 09:22)
Pradėjo man uniqlo drabužiai patikt-paprasti,bet labai kokybiški.Tiek suaugusiems ,tiek vaikiški.

Nesusipratimas man ta pardė, pernai parsiunčiau marškinius, suknelę ir megztinį kažkokį, absoliučiai viskas didinta buvo kokiais 2 dydžiais, viską teko parduoti. Jau metai į tą pardę net nosies nebekišu po tokio apsipirkimo, net neįsivaizduoju, koks ten asortimentas ir žinot nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 11:46)
Nu neeeeesakiau taip  biggrin.gif jų kažkoks pateikimas nlb,bet realiai faini smile.gif ir supakuoti kaip būna good.gif ,mažai kur taip.Tos striukytės plonos pūkinukės pūkų galima sakyti beveik kaip ir neleidžia,nepalyginsi su korsais ir kalvinais - nu tos žiauriai pūkuojasi.
Megztukai,golfai,dukrai suknelės kokios liuks,apatinės maikutės ir tt  wub.gif timpos į mokyklą irgi fainos ,niekur net nemačiau tokių kitur (kur kaip pėdkelnės,bet timpos,be padų).Nu žodžiu galiu pasakyt ,kad niekuo nenusivyliau  unsure.gif  wub.gif  biggrin.gif

dar galvoju,kad man reikia šios striukytės  rolleyes.gif  https://www.uniqlo.c...ket-402780.html

Man jau atsibodo tos striukes , visur visi visokiom spalvom biggrin.gif bent man po akim vis maisos :rolleyes:firmos skiriasi , bet vaizdas tas pats ax.gif aisku ir as pati su tokia biggrin.gif

Papildyta:
i tema biggrin.gif
Uniqlo golfas , 100% Wool , XL dydis , 21e. Kauno raj. 4u.gif

Krutine 56cm.
visas ilgis 58cm.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Temos šeimininkės gal nesupyks, kad pasiūlysiu kvepalus, kuriuos ne jų pagalba pirkau.
Pirkti oficialioje Montale internetinėje parduotuvėje.
Nauji 20ml Montale Chocolate Greedy su maišeliu. 25eur

Šokolado aromatas su kava ir džiovintais vaisiais...Sudėtis: kava, kakava, Tonka pupelės, apelsinų likeris, vanilė, džiovinti vaisiai.

https://www.amazon.c...B013V7GX1I?th=1

Atsakyti
Turime laisvus, norincios rasykite linelislt@gmail.com:

JCREW merino vilnos kardiganas, S dydis, juoda spalva, kaina 34,99$

JCREW Collared tippi sweater, M dydis, kaina 34,99$

JCREW Tippi short-sleeve sweater with tulle, XS dydis, Muslin spalva, kaina 27,99$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 rugsėjo 2017 - 11:50
Vaikiski batai gerom kainom

Koraline klostuota grazuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 rugsėjo 2017 - 12:22
QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 10:46)

dar galvoju,kad man reikia šios striukytės  rolleyes.gif  https://www.uniqlo.c...ket-402780.html

Imk , busim vienodos biggrin.gif as melynos laukiu, L emiau, pagal atsiliepimus
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 09 28, 11:53)
<p>O uniqlo drabužiai didinti ar mažinti? Iš ten turiu tik vieną meriną, gerai, kad ėmiau L, o tai į M tikriausiai būčiau netilpus. Ar su visais drabužiais taip?
</p>

Buna visaip, priklauso nuo linijos, reik pirkeju atsiliepimus skaityt, tada neprasausit.
Atsakyti

kadangi kalbat apie Uniqlo, turiu klausima: ar tinka aukstom ilgarankem ju striukes ?

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 09 28, 12:38)
Turime laisvus, norincios rasykite linelislt@gmail.com:

JCREW merino vilnos kardiganas, S dydis, juoda spalva, kaina 34,99$

Tas mano akim laaabai didintas, turiu M, skestu.
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2017 09 28, 13:39)
<p>kadangi kalbat apie Uniqlo, turiu klausima: ar tinka <strong>aukstom ilgarankem </strong>ju striukes ?

</p>

Turiu viena is tu lengvu pukinukiu, pirkta pries pora metu, tai rankoves man ilgarankei geros. Tiesa, mano toks ale paltukas, nezinau, kaip tos trumpesnes is ilgio butu.

Kaip uniqlo kasmyriniai megztukai?ar faini? kaip dydziai? turiu tik pora merino golfu, tai tie man nepasirode labai uzdidinti, kaip cia kazkas rase..
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2017 09 28, 09:14)
o tai jos tokia kaina ir buvo  blink.gif

Buvo buvo , bet be sansu pagauti buvo biggrin.gif biggrin.gif

gal kazkas pagavo, bet jauciu is SM niekas tokia kaina nepagavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 09 28, 12:53)
<p>O uniqlo drabužiai didinti ar mažinti? Iš ten turiu tik vieną meriną, gerai, kad ėmiau L, o tai į M tikriausiai būčiau netilpus. Ar su visais drabužiais taip?
</p>

Turiu krūvą rūbų man dydžiai atitiko perku XS 4u.gif
Atsakyti