Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2017 09 27, 14:18)
Labas merginos, jūs čia viską žinot smile.gif
kur ieškot languotų marškinių, kur nugaroj ilgesni? užmačiau internete Užkalnio Fausta buvo apsirengus labai gražiais, raudonais tokiais biggrin.gif  ir man užsireikėjo biggrin.gif

Paklausiau, kur pirko biggrin.gif Sakė Stradivarijuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 09 27, 21:27)
Forever 21, urbanoutfitters pakuiskit.

4u.gif

QUOTE(RIJADA @ 2017 09 27, 22:29)
Paklausiau, kur pirko biggrin.gif Sakė Stradivarijuje  smile.gif

geras biggrin.gif ačiū 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 09 27, 22:28)
bet jūsų dukra, kai daug bėgioja, tai saugant kojas labai svarbu, kokie batai, o šitie man kažkaip nerimtai atrodo

Kaip smagu,kai jautiesi kaip savotiškoje šeimoje ir daug kas žinoma-galima pasitarti,pakalbėti ir pan,labai faina friends.gif wub.gif biggrin.gif
Aš tai visai nesigaudau ,bet jai parodžiau-sakė reik,tiktų biggrin.gif Ji dar ir sporto klubą lanko,įvairias distancijas bėga+ant bėgtakio kartais-matyt kažkur panaudotų unsure.gif hmm.gif Tik kažin ar kaina nepasikeitė,dar nenupirkta rolleyes.gif ...

Keistuole,jei kada užmatysi rimtesnius kokius bėgimo batus gera kaina - duok žinią mirksiukas.gif 4u.gif (10 dydžio smile.gif )
Atsakyti
Labas rytas,

www.sierratraidingpost.com - 20% ar daug reikia iki freeshipo?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip šie leggingsai nešiojami - ar kaip timpos,ar kaip apatinės kelnės unsure.gif biggrin.gif ? -
WOMEN HEATTECH EXTRA WARM LEGGINGS
https://www.uniqlo.c...tion-extra-warm
Ar kaip kas nori taip nešioja hmm.gif biggrin.gif ko gero,jei kaip apatinės,tai plonos jos,tik šiltos ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 10:15)
Kaip šie leggingsai nešiojami - ar kaip timpos,ar kaip apatinės kelnės  unsure.gif  biggrin.gif ? -
WOMEN HEATTECH EXTRA WARM LEGGINGS
https://www.uniqlo.c...tion-extra-warm
Ar kaip kas nori taip nešioja hmm.gif  biggrin.gif  ko gero,jei kaip apatinės,tai plonos jos,tik šiltos  ax.gif ...

Po kelnem
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 09 28, 10:17)

4u.gif biggrin.gif o labai plonos,persišviečia biggrin.gif ?Pradėjo man uniqlo drabužiai patikt-paprasti,bet labai kokybiški.Tiek suaugusiems ,tiek vaikiški.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 10:22)
4u.gif  biggrin.gif o labai plonos,persišviečia  biggrin.gif ?Pradėjo man uniqlo drabužiai patikt-paprasti,bet labai kokybiški.Tiek suaugusiems ,tiek vaikiški.

Man irgi patinka, turiu pora packable pukiniu, storesne pukine, trenchcoat'a, megztiniu, svarku, sukneliu. Suknes tai ypac fainos, tik lamdosi, uztat ne sintetines.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 28, 10:22)
4u.gif  biggrin.gif o labai plonos,persišviečia  biggrin.gif ?Pradėjo man uniqlo drabužiai patikt-paprasti,bet labai kokybiški.Tiek suaugusiems ,tiek vaikiški.

seniai sakiau, kad gėris, o tu neeee neeeee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 28, 10:27)
seniai sakiau, kad gėris, o tu neeee neeeee biggrin.gif

Nu neeeeesakiau taip biggrin.gif jų kažkoks pateikimas nlb,bet realiai faini smile.gif ir supakuoti kaip būna good.gif ,mažai kur taip.Tos striukytės plonos pūkinukės pūkų galima sakyti beveik kaip ir neleidžia,nepalyginsi su korsais ir kalvinais - nu tos žiauriai pūkuojasi.
Megztukai,golfai,dukrai suknelės kokios liuks,apatinės maikutės ir tt wub.gif timpos į mokyklą irgi fainos ,niekur net nemačiau tokių kitur (kur kaip pėdkelnės,bet timpos,be padų).Nu žodžiu galiu pasakyt ,kad niekuo nenusivyliau unsure.gif wub.gif biggrin.gif

dar galvoju,kad man reikia šios striukytės rolleyes.gif https://www.uniqlo.c...ket-402780.html
Atsakyti
Kraunu OLD NAVY su 35%, galima jungtis, negalioja Hot Deals, Today Only Deals, Jewelry, This Just In! and Best Seller merchandise

Primenu - jei GAP, ON, BR krepsi siunciat kopijuota, iskart po atsiuntimo ismeskit prekes is savo krepsio, kad mes galetume jas persideti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 rugsėjo 2017 - 10:10