Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 17:47)
Ai jooo Guerlain tai iš viso pasaka  wub.gif  smile.gif Reiks vis tiek kažką pasiimt,neatsilaikysiu  biggrin.gif Pašnibždėk,kai kur užmatysi,kai pirksi  mirksiukas.gif

butinai, gal kazkoks puslapiukas pasigailes ir dar koki koduka ismes.....
Atsakyti
Be to tas girlfriend modelys yra pats tas mano figūrai. Boyfrendai man guli klaikiai o šitie kaip man siūti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 20:33)
Be to tas girlfriend modelys yra pats tas mano figūrai. Boyfrendai man guli klaikiai o šitie kaip man siūti.

Nuu tai dabar dar nekantriau lauksiu, rūpės kaip ten kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 10 14, 21:44)
Nuu tai dabar dar nekantriau lauksiu, rūpės kaip ten kas biggrin.gif

Nu turiu gi tuos su rožom biggrin.gif Jie gi girlfriendai. Tai norėjau tokių pat tik be rožų ir skyliu. Tie kur gavau labiau apgludę, bet vistiek geri.
Atsakyti
O kurios spalvos uniqlo suknias derinat imti hmm.gif biggrin.gif ?Visos savaip gražios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 22:03)
O kurios spalvos uniqlo suknias derinat imti hmm.gif  biggrin.gif ?Visos savaip gražios  rolleyes.gif

Pilka arba juoda
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 22:04)
Pilka arba juoda

Man tai raudona ir juoda gal gražiausios.Juoda tai visur ir visada liuks.Pilka tokia kažkokia nlb,nes ir užvadinta olive- žalsvai murzė gal kažkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 22:07)
Man tai raudona ir juoda gal gražiausios.Juoda tai visur ir visada liuks.Pilka tokia kažkokia nlb,nes ir užvadinta olive- žalsvai murzė gal kažkiek g.gif

O aš kaip tik tos olive norėčiau arba raudonos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 10 14, 22:13)
O aš kaip tik tos olive norėčiau arba raudonos  wub.gif

Man visos fainos,tik bandau kažkaip sudirbt-supeikt kažkurias smile.gif Jei būtų tikrai pilka arba tikra olive - gražu,o dabar kažkas neaiškaus unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 22:16)
Man visos fainos,tik bandau kažkaip sudirbt-supeikt kažkurias  smile.gif Jei būtų tikrai pilka arba tikra olive - gražu,o dabar kažkas neaiškaus  unsure.gif  smile.gif

Dbr itin madinga spalva.
Papildyta:
Siaip lb norėčiau tamsiai mėlynos bet tokios nęra
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 22:22)
Dbr itin madinga spalva.

Dabar visos madingos biggrin.gif Raudona irgi ant bangos rudenį.Reik imt kas patinka ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 22:24)
Dabar visos madingos  biggrin.gif Raudona irgi ant bangos rudenį.Reik imt kas patinka ir psio  smile.gif

Ai ne. Man raudona per skaisti. Nenoriu tokios degančios. Nors ji man gražiausia iš visų spalvų. Bet dėvėt tokios nenorėčiau.
Atsakyti