Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 11:55)
Sveikos!

Gavau gap factory girlfriend dzinsus. Zinokit kokie liuksiski. Kazkaip per nesusipratima uzsisakiau dvejus. Skirtingus. Vieni regular kiti long, bet abeji vienodo ilgio biggrin.gif bet ir nesigailiu. Nu lbai labai geruliai. Visi kiti dabar eis miegot. Tik teks kojines nusipirkt ilgesnes iki keliu biggrin.gif

Paroooooooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 12:11)
Ojeeej ,JMD  unsure.gif  wub.gif Rašyk,viską rašyk - aš tik noriu,kad kuo daugiau rašytum  mirksiukas.gif  biggrin.gif

oro_buckis.gif

(aš gi irgi tikrai ne viską kas naudinga prirašau,nepyk  unsure.gif )
Papildyta:
ai,o nuorodos juk rimtai geras dalykas  rolleyes.gif

Kazkaip norejau ne isskirti atskirus modelius, o pasakyt kad ir gap factory labai faini dzinsai o gavos kaip visada biggrin.gif

Siand matyt ne mnao diena, nes atejus atsiimt tu stebukliniu dzinsu vos is tapkes negavau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sandrute as tave labi myliu wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 13:08)
Ok. Daugiau nerasysiu.

tikrai labai idomu kokie konkreciai faini bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 12:07)
4u.gif jau nusiunčiau užsakymą su tuo pačiu klausimu  ax.gif Junkitės,damos,prie dėžučių good.gif  smile.gif

Aš turbūt tuoj prisijungsiu prie dėžučių, nors kaina truputį nesveika, bet tvarkingumas ir kompaktiškumas sužavėjo, pas mus kiek žiūrinėjau, kažkokios nekokios visos matytos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 12:15)
Sandrute as tave labi myliu  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pasibuciuojam ir toliau vaziuojam biggrin.gif

TIMBERLAND nebloga kaina, visi dydziai
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 10 14, 12:13)
Paroooooooooooo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.gapfactor...p;pid=157375001

Ir sitie

http://www.gapfactor...p;pid=743106001

Emiau dydi iprasta jie man laisvi per klubus graziai neikalti per slaunytes, nekaba. Gaila kad potrumpiai. Bet kaip sakiau visa kita atperka.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 10 14, 12:13)
Paroooooooooooo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(zibuteg @ 2017 10 14, 12:15)
tikrai labai idomu kokie konkreciai faini  bigsmile.gif  4u.gif

Nu va sakau gi,kad įdomu ,o ji ant manęs supyko cry.gif

Aš gapfactory baltus turiu - labai faini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 13:15)

Siand matyt ne mnao diena, nes atejus atsiimt tu stebukliniu dzinsu vos is tapkes negavau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sandrute as tave labi myliu  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O ko Tu ant mano mylimiausių džinsų negražiai kalbi...? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 12:24)
Nu va sakau gi,kad įdomu ,o ji ant manęs supyko  cry.gif

Aš gapfactory baltus turiu - labai faini  rolleyes.gif

Nea, verdu siriuba vaikui, sypseniuko neuzdejau bo badau 1 ranka tai taip gvaos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 12:31)
Nea, verdu siriuba vaikui, sypseniuko neuzdejau bo badau 1 ranka tai taip gvaos biggrin.gif

Nu ok 000189.gif biggrin.gif Aš galvoju gal reik bulvinių blynų išsikept rolleyes.gif

Faini džinsai.O tie kur 99 cotton nėra kietoki,tamprūs ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 12:49)
Nu ok 000189.gif  biggrin.gif Aš galvoju gal reik bulvinių blynų išsikept  rolleyes.gif

Faini džinsai.O tie kur 99 cotton nėra kietoki,tamprūs ?

Man jie abeji vienodai tampos biggrin.gif abeji minksti. Vieni gal kiek storesni. Kadangi skubejau tai tik grajt grajt uztempaiu nusimoviua, tinka, ok ir i bliudus puoliau biggrin.gif abieju spalva labai grazi. Vieni labiau indigo tokie, kiti gal kiek saltesnio melynumo.
Atsakyti
Kokį vitaminą c perkate iš amway didesniems vaikams (10 metų) ?
Atsakyti