Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos paaiskinkit man blondinei😳Kas cia per puodelis.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 10 14, 10:44)
Labas rytas,
Gafsa  biggrin.gif nuostabios blakstutees  biggrin.gif
To tuso kaina pas mus maciau 13 euru lygtai. Ner daug,bet net kaip ir pirktam uz 6 eurus jis man laabai siaip sau

O man labai tiko ir patiko tusas. Netepa. Isilgina labai. Bet mano naturalios blakstienos ilgesnes.
Atsakyti
Linamoq perkate Jusu Walmart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 10 14, 09:33)
Man jis dažo labai gražiai, patiko, pirkau čia LT 4u.gif
Gal ištikrųjų, kaip rašo šioje apžvalgoje, daug kas priklauso nuo nedažytų blastienų būklės.Mano ir taip labai ilgos, ir ganėtinai tankios, tai neturėjau tokio  tušo, su kuriuo dažyčiausi ir sakyčiau visiškas š...  ax.gif

QUOTE(asta1477 @ 2017 10 14, 11:05)
O man labai tiko ir patiko tusas. Netepa. Isilgina labai. Bet mano naturalios blakstienos ilgesnes.

Tai aišku nuo natūralių savų priklauso drinks_cheers.gif iš šudo vaško nepadarysi hihihi.gif arba gal būna ,kad tikisi kažkokio stebuklo,jei jau masinis pirkimas ,o stebuklų kaip žinom net ir nebuna biggrin.gif nuo pačio dažymosi ypatumų irgi priklauso,bazės naudojimo/nenaudojimo ir tt
Papildyta:
Kaip ten su tuo BENTOLOGY - yra koks nuolaidos kodukas 4u.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Nugalejo mano smalsumas, padaziau siandien, nors sakiau palaukusiu kol senasis pasibaigs. Kad noramiai nudaze, po 5 kartus nebruzinu tai musiu kojos nesiformuoja smile.gif Paziuresim kokia bukle bus vakare ar nebyres, neteps tada ir spresiu geras jis ar sh.
Atsakyti
Sveikos!

Gavau gap factory girlfriend dzinsus. Zinokit kokie liuksiski. Kazkaip per nesusipratima uzsisakiau dvejus. Skirtingus. Vieni regular kiti long, bet abeji vienodo ilgio biggrin.gif bet ir nesigailiu. Nu lbai labai geruliai. Visi kiti dabar eis miegot. Tik teks kojines nusipirkt ilgesnes iki keliu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(REGIS @ 2017 10 14, 11:03)

Termosas.
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2017 10 14, 11:06)
Linamoq perkate Jusu Walmart?  4u.gif

Sveiki, perkame asmeninius ax.gif

QUOTE(REGIS @ 2017 10 14, 11:03)

Termosinio principo puodelis, islaiko tiek salti, tiek karsti, dangtelis sandariai uzsidaro, gali vartytis po masina, niekas neisbegs, dangteli galima plauti indaploveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 spalio 2017 - 10:58
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 11:55)
Sveikos!

Gavau gap factory girlfriend dzinsus. Zinokit kokie liuksiski. Kazkaip per nesusipratima uzsisakiau dvejus. Skirtingus. Vieni regular kiti long, bet abeji vienodo ilgio biggrin.gif bet ir nesigailiu. Nu lbai labai geruliai. Visi kiti dabar eis miegot. Tik teks kojines nusipirkt ilgesnes iki keliu biggrin.gif

Visai nenaudinga informacija tongue.gif Nuorodas prašom,apie dydį papasakot-atitinka ar ne,o ir ilgį tavo ne visi žino bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 11:40)
Kaip ten su tuo BENTOLOGY - yra koks nuolaidos kodukas  4u.gif  biggrin.gif ?

Yra tas pats 10% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 10 14, 12:03)
Yra tas pats 10% ax.gif
[right][snapback]71841392[/snapback][/right]

4u.gif jau nusiunčiau užsakymą su tuo pačiu klausimu ax.gif Junkitės,damos,prie dėžučių good.gif smile.gif

JMD , ir tu junkis biggrin.gif kažkaip be ryšio vyniot,dėžutėje patogiau.Galima juk išimti mažas kai kurias dėžutes,nebūtina visas sukrauti.Galima servetėlių įdėt,jogurto,šaukštelį, kažkam gal 50 g įdėt - nu žodžiu junkitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 12:01)
Visai nenaudinga informacija  tongue.gif  Nuorodas prašom,apie dydį papasakot-atitinka ar ne,o ir ilgį tavo ne visi žino  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ok. Daugiau nerasysiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 12:08)
Ok. Daugiau nerasysiu.

Ojeeej ,JMD unsure.gif wub.gif Rašyk,viską rašyk - aš tik noriu,kad kuo daugiau rašytum mirksiukas.gif biggrin.gif

oro_buckis.gif

(aš gi irgi tikrai ne viską kas naudinga prirašau,nepyk unsure.gif )
Papildyta:
ai,o nuorodos juk rimtai geras dalykas rolleyes.gif
Atsakyti