Merginos paaiskinkit man blondinei😳Kas cia per puodelis.
QUOTE(ericute @ 2017 10 14, 10:44)
Labas rytas,
Gafsa
nuostabios blakstutees
To tuso kaina pas mus maciau 13 euru lygtai. Ner daug,bet net kaip ir pirktam uz 6 eurus jis man laabai siaip sau
Gafsa

To tuso kaina pas mus maciau 13 euru lygtai. Ner daug,bet net kaip ir pirktam uz 6 eurus jis man laabai siaip sau
O man labai tiko ir patiko tusas. Netepa. Isilgina labai. Bet mano naturalios blakstienos ilgesnes.
Linamoq perkate Jusu Walmart?

QUOTE(laurita99as @ 2017 10 14, 09:33)
Man jis dažo labai gražiai, patiko, pirkau čia LT
Gal ištikrųjų, kaip rašo šioje apžvalgoje, daug kas priklauso nuo nedažytų blastienų būklės.Mano ir taip labai ilgos, ir ganėtinai tankios, tai neturėjau tokio tušo, su kuriuo dažyčiausi ir sakyčiau visiškas š...

Gal ištikrųjų, kaip rašo šioje apžvalgoje, daug kas priklauso nuo nedažytų blastienų būklės.Mano ir taip labai ilgos, ir ganėtinai tankios, tai neturėjau tokio tušo, su kuriuo dažyčiausi ir sakyčiau visiškas š...

QUOTE(asta1477 @ 2017 10 14, 11:05)
O man labai tiko ir patiko tusas. Netepa. Isilgina labai. Bet mano naturalios blakstienos ilgesnes.
Tai aišku nuo natūralių savų priklauso

Papildyta:
Kaip ten su tuo BENTOLOGY - yra koks nuolaidos kodukas

Nugalejo mano smalsumas, padaziau siandien, nors sakiau palaukusiu kol senasis pasibaigs. Kad noramiai nudaze, po 5 kartus nebruzinu tai musiu kojos nesiformuoja
Paziuresim kokia bukle bus vakare ar nebyres, neteps tada ir spresiu geras jis ar sh.

Sveikos!
Gavau gap factory girlfriend dzinsus. Zinokit kokie liuksiski. Kazkaip per nesusipratima uzsisakiau dvejus. Skirtingus. Vieni regular kiti long, bet abeji vienodo ilgio
bet ir nesigailiu. Nu lbai labai geruliai. Visi kiti dabar eis miegot. Tik teks kojines nusipirkt ilgesnes iki keliu 
Papildyta:
Termosas.
Gavau gap factory girlfriend dzinsus. Zinokit kokie liuksiski. Kazkaip per nesusipratima uzsisakiau dvejus. Skirtingus. Vieni regular kiti long, bet abeji vienodo ilgio

Papildyta:
QUOTE(REGIS @ 2017 10 14, 11:03)
Termosas.
QUOTE(_evita_ @ 2017 10 14, 11:06)
Sveiki, perkame asmeninius

QUOTE(REGIS @ 2017 10 14, 11:03)
Termosinio principo puodelis, islaiko tiek salti, tiek karsti, dangtelis sandariai uzsidaro, gali vartytis po masina, niekas neisbegs, dangteli galima plauti indaploveje.
QUOTE(JMD @ 2017 10 14, 11:55)
Sveikos!
bet ir nesigailiu. Nu lbai labai geruliai. Visi kiti dabar eis miegot. Tik teks kojines nusipirkt ilgesnes iki keliu 

Visai nenaudinga informacija

QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 11:40)
Kaip ten su tuo BENTOLOGY - yra koks nuolaidos kodukas
?

Yra tas pats 10%

QUOTE(linamog @ 2017 10 14, 12:03)
Yra tas pats 10% 
[right][snapback]71841392[/snapback][/right]

[right][snapback]71841392[/snapback][/right]

JMD , ir tu junkis

QUOTE(rapoja @ 2017 10 14, 12:01)
Visai nenaudinga informacija