Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 10 13, 20:59)
Daug baliavoji rapojukai  biggrin.gif

Žiauuuuriai alc.gif biggrin.gif o jei rimtai - per metus plečkutė nesusidarytų hihihi.gif va pavalgyt aš tai mėgstu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

Gavau ir baliaus dėžutę biggrin.giftaip daug apkalbėtą bentology. Man tai superinė! Nei per didelė, nei ką. Labai patogu bus sudėti priešpiečius smile.gifjei ne visus indelius prikrausiu, tai išėmus juos šalia vaisių bus galima įdėti ir viskas patogiai vienoje vietoje.

Man tai ji visai nemilziniska kaip cia buvo kalbeta anksciau. Ir tu daug dezuciu susidet i viena    :good: 

As sau pirkau, bet puikiai tiktu ir i mokykla  :D  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 13, 21:06)
Žiauuuuriai alc.gif  biggrin.gif o jei rimtai - per metus plečkutė nesusidarytų hihihi.gif va pavalgyt aš tai mėgstu doh.gif    biggrin.gif

Nu va biggrin.gif

Mes tai kol kas nebaliavojam bo vis dėžės neišrenku biggrin.gif nuvariau i maxe man nepatiko siatemos dėžės.
Atsakyti
Ačiū už tokią išsamią konsultacija dėl dėžučių 4u.gif

Dabar dar pasakykit kokia kaina buvo ir Amazonej ar kur pirkot ax.gif Manau reiks pagaudyt, jei dukrytė dar neįvaldys bus man į darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 13, 21:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="71840716" data-time="1507909860"><div><p>Gavau ir baliaus dėžutę vartotojo įkelta nuotraukataip daug apkalbėtą bentology. Man tai superinė! Nei per didelė, nei ką. Labai patogu bus sudėti priešpiečius vartotojo įkelta nuotraukajei ne visus indelius prikrausiu, tai išėmus juos šalia vaisių bus galima įdėti ir viskas patogiai vienoje vietoje.

</p></div></blockquote><p></p><p>Man tai ji visai nemilziniska kaip cia buvo kalbeta anksciau. Ir tu daug dezuciu susidet i viena    good.gif </p><p>As sau pirkau, bet puikiai tiktu ir i mokykla  biggrin.gif  4u.gif </p>

As vaikui parodžiau liepė eit su ja šonais. Jam nepatiko. Sakė jam reik paprastos į kurią tik sumuštinia telpa. Nors dabar tą kažką tipo sumuštinį įvynioju į foliją ir tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 13, 21:13)
As vaikui parodžiau liepė eit su ja šonais. Jam nepatiko. Sakė jam reik paprastos į kurią tik sumuštinia telpa. Nors dabar tą kažką tipo sumuštinį įvynioju į foliją ir tiek žinių.

as irgi i folija trikampini sumustiaka. o i atskira mazyte dezute kokiu nesamoniu pagrauzt.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2017 10 13, 21:15)
as irgi i folija trikampini sumustiaka. o i atskira mazyte dezute kokiu nesamoniu pagrauzt.

Analogiškai
Atsakyti
Dar Gymboree renkat su 20proc.?
Atsakyti
Victoria's Secret PINK Fresh & Clean Body Mist, 8 eurai

vartotojo įkelta nuotrauka

Victoria's Secret PINK Sweet & Flirty body mist, 8 eurai

Columbia Boots, 5 dydis (37EU), 33 eurai (jau Lietuvoje)

boots

Loft Modern Stacked Skinny Jeans in Bright Mid Indigo Wash. 32 dydis, 30 euru

Loft jeans

LOFT Floral Mosaic Blouse, XL dydis, 25 eurai

Loft palaidine

Loft Floral Embroidered Bell Sleeve Sweatshirt, XL dydis, 20 euru

sweatshirt

LOFT Paisley Lace Bell Sleeve Blouse, XL dydis, 13 euru
Loft Blouse

LOFT Velvet Button Smocked Cuff Blouse, XL, 15 euru
Loft blouse

Loft Cuout Bell Sleeve Flare Dress, 16 dydis, 34 eurai

Dress

QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 13, 01:19)
PIRMIAUSIA tai noriu PADĖKOTI Rudaplaukei ir komandai už KOSMINĮ ir nerealų operatyvumą. Užsisakai, "užsakyta" - po  6 dienš jau sąskaita smile.gif Na, čia turbūt jau Extra kažkaip pataikiau, ir parduotuvė kokia greita [Landsend].

QUOTE(Gervuoge @ 2017 10 13, 08:02)
Ačiū komandai už pirkinukus  4u.gif

QUOTE(Jurginiukas @ 2017 10 13, 10:32)
Ateinu padėkoti visai komandai už siuntinį 

QUOTE(Carlin @ 2017 10 13, 10:51)
Ačiū už siuntinį  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(jurgota @ 2017 10 13, 10:09)
Merginos ieskau pirkti  MICHAEL KORS laikrodžio, gal kuri parduodate?
Gal galite patarti is kur perkate laikrodzius, aisku, kad butu kuo geresne kaina.😉

musu isparduotuveje yra vienas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 10 13, 17:26)
Kas gavot šį tušą, ar patenkintos? Man tai kažkoks nesusipratimas biggrin.gif L'Oreal Paris Voluminous Lash Paradise Washable Mascara https://www.walgreens.com/store/c/l'ore...kuId=sku6291435

QUOTE(Luiza 30 @ 2017 10 13, 18:46)
Man visiskas nesusipratimas!!!!!Durnesnio tuso nesu tureejusi unsure.gif

Man irgi nekazka jis. BEt per telika pamaciau grazia reklama,dar cia kaip tik pirko juos pigiai,tai susigundziau. Bet antra kart nepirksiu,o dar kai kaina LT pamaciau blink.gif uz tokia nesamone,tai geerokai per daug biggrin.gif
Atsakyti
Adidas Women's Brisbane Chronograph Bracelet Watch, 36 eurai

https://www.nordstro.....olor=NO COLOR

Turime laisvas Swarovski Stardust Dark Multi Double Bracelet, S dydis, pirkta uz $19.00

Swarovski Slake Black Duo Bracelet, S dydis,, pirkta uz $29.00

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 13 spalio 2017 - 21:34
QUOTE(ericute @ 2017 10 13, 21:56)
Man irgi nekazka jis. BEt per telika pamaciau grazia reklama,dar cia kaip tik pirko juos pigiai,tai susigundziau. Bet antra kart nepirksiu,o dar kai kaina LT pamaciau  blink.gif uz tokia nesamone,tai geerokai per daug biggrin.gif

O kas jam negerai
Atsakyti