Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(***Natalija*** @ 2017 09 24, 16:30)
Iki kada Abercrombie nuolaida ?

Siandien paskutine kodo galiojimo diena
Atsakyti
Mano tukanas po pirmo skalbimo iš XL tapo M dydžiu, ir paukštis sukūdo labai biggrin.gif Gražus, smagus, malonus rūbas, bet vienkartinis. Jau kiek sau pasižadu, kad nebepirksiu jokių merinų, ir vis susigundau kaip durnė. Ir padariau išvadą, kad susitrauks ar ne greičiausiai priklauso nuo pačios skalbimo mašinos. Ne nuo temperatūros, ne nuo skalbimo miltelių, ne nuo gręžimo apsukų, bet būtent nuo paties aparato. Nes su vienom skalbyklėm susitraukia, su kitom - ne unsure.gif

Buvo toks gražuolis, taip tiko man prie tų taškytų GAP džinsų...
vartotojo įkelta nuotrauka

Liko toks nabagas
Atsakyti
Ech kaip gaila megztuko verysad.gif bet o taciau, merino vilnos geriau ir neskalbti paciai, o tik i valykla nesti
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 09 24, 19:28)
Mano tukanas po pirmo skalbimo iš XL tapo M dydžiu, ir paukštis sukūdo labai biggrin.gif Gražus, smagus, malonus rūbas, bet vienkartinis. Jau kiek sau pasižadu, kad nebepirksiu jokių merinų, ir vis susigundau kaip durnė. Ir padariau išvadą, kad susitrauks ar ne greičiausiai priklauso nuo pačios skalbimo mašinos. Ne nuo temperatūros, ne nuo skalbimo miltelių, ne nuo gręžimo apsukų, bet būtent nuo paties aparato. Nes su vienom skalbyklėm susitraukia, su kitom - ne  unsure.gif

Liko toks nabagas

Man kriu merinai labai nudrisko greitai. Uniqlo varau kas savaite skalbimo maisnoj ir jiem dzyn. Kriu gi skalbadavu rnakytem, skylem nuejo. Neperku kriu megztiniu daugiau.
Atsakyti
Nuuu, tada jau išvis prabanga, jei po poros apsivilkimų į valyklą reiktų kaskart nešt blink.gif Nežinau kainų LT valyklų, bet įtariu, kad nepigus malonumas.
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 09 24, 18:37)
Ech kaip gaila megztuko verysad.gif bet o taciau, merino vilnos geriau ir neskalbti paciai, o tik i valykla nesti

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 09 24, 19:37)

Aš rankom merinus skalbiu, nieko jiems nesidaro, turiu ne vieną J.Crew megztuką. Jokių valyklų, rasiu kur geriau peniondzus išleisti ax.gif
Atsakyti
Na, jei aparatas sugedes ir uzstacius vilnos rezima tempa sukels, tai, aisku, kad sugadins.
Su normaliu vilnos rezimu neturi (nesugedusi) masina pridaryti bedu.

Nesamone nesti i valykla, juk kokia kaina iseis per metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 24, 19:38)
Man kriu merinai labai nudrisko greitai. Uniqlo varau kas savaite skalbimo maisnoj ir jiem dzyn. Kriu gi skalbadavu rnakytem, skylem nuejo. Neperku kriu megztiniu daugiau.

Bet kaip keista... blink.gif unsure.gif Aš J.Crew tipių gal 10 turiu, keli pirkti prieš 5 metus, visada skalbiu skalbyklėj ir nei vienas nėra nei susitraukęs, nei suplyšęs.
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 09 24, 20:51)
Bet kaip keista...  blink.gif  unsure.gif  Aš J.Crew tipių gal 10 turiu, keli pirkti prieš 5 metus, visada skalbiu skalbyklėj ir nei vienas nėra nei susitraukęs, nei suplyšęs.

As irgi tik merinus ir kasmyrus nesioju , visus skalbiu masinoje , ....bet as skalbimo masina pirkau pagal linamog rekomendacija wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 24, 18:47)
Su normaliu vilnos rezimu neturi (nesugedusi) masina pridaryti bedu.

Su vilnos režimu, nesugedusi, pridaro smile.gif

QUOTE(zibuteg @ 2017 09 24, 19:00)
....bet as skalbimo masina pirkau pagal linamog rekomendacija wub.gif  biggrin.gif

Tai va, ką ir noriu pasakyti, kad nuo mašinos priklauso. Kokią pirkot, ir aplamai, kokios tos rekomendacijos, į ką atkreipti dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 09 24, 20:28)
Mano tukanas po pirmo skalbimo iš XL tapo M dydžiu, ir paukštis sukūdo labai biggrin.gif Gražus, smagus, malonus rūbas, bet vienkartinis. Jau kiek sau pasižadu, kad nebepirksiu jokių merinų, ir vis susigundau kaip durnė. Ir padariau išvadą, kad susitrauks ar ne greičiausiai priklauso nuo pačios skalbimo mašinos. Ne nuo temperatūros, ne nuo skalbimo miltelių, ne nuo gręžimo apsukų, bet būtent nuo paties aparato. Nes su vienom skalbyklėm susitraukia, su kitom - ne  unsure.gif

Nu kaip keista unsure.gif skalbiu ir kasmyra ir merina ir nieko blogo nenutinka... naudoju vilnos skalbiklius, minkstiklius ir paskui lyginu lygintuvu su garais vilnos programa... Buna Uniqlo merinu susitraukia taip apykakles bet lygintuvu migom gryzta i teisinga padeti. Gal nieko neprarasit jeigu garais ir lygintuvu praeisit? Gal toks mezgimas kai tik palyginus gryzta pradine padetis? Ne tikiu kad skalbiat tik derancia programa tai galvoju kame galetu problema buti
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2017 09 24, 20:00)
As irgi tik merinus ir kasmyrus nesioju , visus skalbiu masinoje , ....bet as skalbimo masina pirkau pagal linamog rekomendacija wub.gif  biggrin.gif

Ooo, net zagtelejau paskaiciusi biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti