Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 10 08, 11:25)
Jei parasai, kad siusti su deze, atsiuncia su deze.

Mano swarowsio payrankes dezute popierine. Gavau visiskai susilamdziusi kazkoki neaisku daikta biggrin.gif

Matyt nuo transportavimo priklauso. Mano atėjo puikios būklės dėžutė. Jei ir dovanoms tokios ateis bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 10 08, 00:31)
Rapoja, o tų UGG vidpadžių kokį dydį sau imi? 7-ą? Galvoju, jei Bearpaw, Australia pas mane 8, o kiti batai 8.5 - 9, tai šitų padukų kokį dydį imt? 8-ą ar 9-ą...   smile.gif Užsisakiau Frye 9-ą dydį, tai va apie juos galvoju.

Sau imu 7 (nešioju 37.5,max kartais 38) drinks_cheers.gif Tau tai turbūt tada 8 hmm.gif 9 per didelis manau bus ax.gif

Klasikinius ugg perku 7 - tai gal pagal tai reik orientuotis hmm.gif biggrin.gif vidpadį PER DIDELIEMS batams imti nešiojamų klasikinių uggų dydžio.Turbūt taip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 spalio 2017 - 12:26
QUOTE(rapoja @ 2017 10 08, 12:24)
vidpadį PER DIDELIEMS batams imti nešiojamų klasikinių uggų dydžio.Turbūt taip  rolleyes.gif

Nu teip ir mislijau rolleyes.gif Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 08, 13:24)
Sau imu 7 (nešioju 37.5,max kartais 38) drinks_cheers.gif Tau tai turbūt tada 8 hmm.gif 9 per didelis manau bus  ax.gif

Klasikinius ugg perku 7 - tai gal pagal tai reik orientuotis hmm.gif  biggrin.gif vidpadį PER DIDELIEMS batams imti nešiojamų klasikinių uggų dydžio.Turbūt taip  rolleyes.gif

įdėkit nuorodą
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 10 08, 13:41)
įdėkit nuorodą

Šiais metais sau nepirkau,tik dukrai tokius - https://www.amazon.c...e...?th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 08, 11:25)
Jei parasai, kad siusti su deze, atsiuncia su deze.

As anksciau norejau gauti su dezute, bet rase, kad su dezute nesiuncia.

Kitoje temoje tai taip, siuncia,
But gerai ir cia taip, nes parduoti netikusius geriau su dezutem .
Ai, nors is tiesu sm niekas nieko neperka 😅
Atsakyti

gavau ( gaila ne per sias mergaites pirkta ju atostogu metu): 

https://www.andrewma...edOption=548546

Ann taylor turiu xs, jcrew s megztukus, si pirkau S- grazi, daili, dydis atitinka. kokybe matosi ;) 

pasitvirtino, kad sios mergaites savo darba atlieka super! ner ka lygint...

Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2017 10 08, 07:45)
Ar parinktumėte iki nemokamo siuntimo iš www.buynail.com?

Atsakyti
Merginos gal kas turite siuos batus ir galite pakomentuoti kokybe ir dydzius kaip suprantu akcija dar galioja ar nupirktumete https://www.sierratr.....women~d~5324/
Atsakyti
Junkites prie aeropostale - yra dzemperiuku neblogom kainom. As is anksciau turiu kelis, tai patiko visai. Reik atsinaujinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 10 08, 13:02)
Matyt nuo transportavimo priklauso. Mano atėjo puikios būklės dėžutė. Jei ir dovanoms tokios ateis bus liuks.

Man tai dzyn ta dėžė. Aš ją jau ir išmečiau. Tik maniau ateis kietoj dėžutėj rimtoj. Na įsivaizdavau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 08, 14:51)
Man tai dzyn ta dėžė. Aš ją jau ir išmečiau. Tik maniau ateis kietoj dėžutėj rimtoj. Na įsivaizdavau taip biggrin.gif

Mano tai rodos pokietė, neišmečiau net. Eisiu patikrinsiu kai kukuška prabus.
Atsakyti