Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

aš pažiūrėjau, kad virtuvėj nelabai naudoju blenderio, tai nusipirkau chicco maistelio trintuvę. na, tokį rankinį malūnėlį. ir man gana ax.gif
jis ir daržoves, ir virtą mėsytę, ir kruopas tai neblogai sutvarko ax.gif
Atsakyti
as irgi naudoju pirma, smulkinu visada aukstame dubenyje, tai neprisitasko mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus Braun komplektas, į kurį ieina pirmas ir antras smulkintuvai, tai aš abu naudoju ir ne tik vaiko maistelio gaminimui biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif kaip gerai, kad užėjau į šią temą. mano mamai kažkas padovanojo tokį daiktą, bet kadangi abi turime gerus virtuvinius kombainus , tai mama giliai giliai padėjo ir pamiršo kaip nereikalingą daiktą. Dabar reikės pasakyti, kad išsitrauktų ir panaudotų pagal paskirtį thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane irgi Braun. Pirkau sau, del kokteiliu pradejusi sportuoti. Sportas dabar uzleistas, bet blenderis naudojamas pastoviai. Is pradziu mazikei koses tryniau, dabar net teslas blynams jame plaku. Blynams net sodos ar kepimo milteliu nereikia - puciasi nuo gero isplakimo thumbup.gif . Kai ieskojau irgi dairiaus i visokius kombainus, o nusipirkau paprasta su stikliniu indu del tvirtumo. Ir prietaisu nedaug, ir vietos ant stalo nedaug uzima.
Atsakyti
Jau prieš gerus pusantrų metų nusipirkau BRAUN firmos kompleksą, kurį sudaro blenderis plius smulkintuvai - manau, tai puikus sprendimas nenorinčioms apskrauti kombainais.
Va kaip jis atrodo:
http://www.braun.com...ors/mr6000.html
Aš visą tą kompleksą laikau stalčiuje, kai reikia - išsitraukiu ir pasidarau. Blenderis puikus, kasdien trinant maistelį vaikiukui; o smulkintuvai praverčia įvairom progom: ir mėsai sumalt, ir ledui susmulkint, ir morkytėms 'sutarkuoti', ir t.t. Nesu didelė kulinarėv blush2.gif - manau, geriau šią sritį išmananti moteriškė kur kas daugiau panaudojimų šiam prietaisui rastų biggrin.gif
Beje, už šio prietaiso 'užsikabinau', kai man pristatė atitinkamą ZEPTER produktą - tiek tiek, kad analogiškas BRAUN kainavo gal 150 Lt, o ZEPTER - gal 500-600 lt... Toks ryškus skirtumas, kurio aiškinimas apie 'ypatingai geras' medžiagas ir 'tarnavimą visą gyvenimą' nepagrindė.
Beje, pasirodo, lietuviškai blenderis yra 'maišytuvas' smile.gif

Turiu BRAUN kurį sudaro maišytuvas ('blenderis') ir dar maisto smulkinimui priemonės, štai kaip tai atrodo:
http://www.braun.com...ors/mr6000.html
Super dalykas. Mažiukui maisteliui - maišytuvas, o labai praverčia ir kitos dalys (pvz. morkas ar kokius žalumynus sutarkuoti).Nebuvo brangu, tiksliai nepamenu, bet apie 150 Lt kažkas. O galima ir atskirai tik maišytuvą įsigyti. Mes pirkome TOPOCENTRE Vilniuje.
Atsakyti
Na tikriausiai aš esu labai senamadiška g.gif , bet savo vaiko maisteliui ruošti naudojau paprasčiausia medinį tokį daiktą bulvėm trinti. Visai gerai išeidavo. O kai naudoji elektrinį trintuvą, tai maistas gaunasi labai smulkiai sutrintas. Mano draugės visos jį naudodavo, be abejo tai labai greitai ir patogu, bet kiek jos vargo turėjo poto, nes vaikai visiškai nemokėjo kramtyti ir dėl to springdavo.
Atsakyti
As irgi dziaugiuosi braun blenderiu. pamaciau pas drauge kuri augina dukryte ir koses jai trina. as mazuju dziaugsmu neturiu, tai man ryte kokteili suplakti pasuku su bananu, pietums tirstos sriubos issivirti labai naudingas. svarbiausia labai kompaktiskas, net ant stalo stovedamas neuzima daug vietos. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš turiu maišytuvą. Tik gaila, kad nelabai galingą teko pirkt (užtat kainavo gal 20lt biggrin.gif ), tai sausų kietų produktų nesutrina, tik jei kokio skysčio yra, tai vienos mėsos ar vienų daržovių nevirtų nesmulkina. Tačiau šaldytas braškes su ledais puikiai sutvarko ax.gif
Labai megstu kokius šaltus užtepus su juo daryt. Pvz, iš skumbrės. Nuvalau žuvį, įdedu svogūno ar česnako, įdedu majonezo ir suplaku. Puikiausias patiekalas su duona. Tik rebu, aišku blush2.gif
Be to, puikius kokteilius darau, sriubas trinu, vaisius smulkinu, kai šiaip pasiterliot norisi. Va, sriuba, kurią mano Diedas labai pamėgo: šaldytus žirnelius pavitri, įdėti kartu su žiupsneliu kmynų kepinto česnako ir išvirus, aišku, išplakti. Spalva labai efektingai žalia išeina (kaip dažų pridėjus), ir skonis ne ką prastesnis. 4u.gif
Atsakyti
vaikams košytėms, manau geresnis blenderis, nei kombainas, nes kai reikia nedidelį kiekį sumalt, taisu blenderiu nau problem, o va su kombainu tai tik darbo daugiau, nei naudos ax.gif
Atsakyti
užvakar akropolyje nusipirkau blenderį su smulkintuvu, plaktuvu, kainavo 49 lt, garantija dave 1,5 metu. jau spėjau išbandyti thumbup.gif labai patiko, lengvas naudoti, kietu maisto produktu, parašyta, kad negalima sulkinti, vyras į šį pirkinį pažiūrėjo, kaip į eilinę moteriškės užgaidą doh.gif
Atsakyti
Naudoju Braun firmos elektrini blenderi..tikrai super dalykas..o ypac pravers kai gims leliukas smile.gif
Atsakyti