Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Nihile @ 2005 11 19, 17:38)
Kokia jo kaina?

Pirkau su indeliu - tai 89 lt, be indelio 79 lt.
Atsakyti
Jau kai ateina kosiu metas, tai be smulkintuvo tikrai prastai. Is pradziu bandem be jo apseit, tik su sieteliu, bet labai daug laiko uzima. Galiausiai nusipirkom Tefal firmos smulkintuva. Kainavo apie 80Lt, pakuotej su indeliu buvo. Zodziu, labai geras dalykelis, nes kasdien naudojam ne tik kosytem, bet ir kokteiliam, padazam... thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau Braun blenderį tik su matavimo indeliu. doh.gif Pamačiau, kad tai tikrai neblogas daikčiukas, thumbup.gif Dabar norėtųsi įsigyti papildomų dalių - plaktuvą ir smulkintuvą. ax.gif Bet niekur jų atskirai pardavinėjant nerandu. verysad.gif Gal kas nenaudojate šių dalių ir galėtumėte parduoti? blush2.gif Ar gal žinote kur galima jas įsigyti?
Labai ieškau 1 ir 2 dalies iš dešinės ax.gif
user posted image
Atsakyti
Jei Vilniuje, tai Braun remontas atliekamas buitinės technikos taisykloje Kareivių gatvėj, pastate, kur pirmam aukšte Nissan atstovybė. Ten galima užsisakyti ir dalių-man, pvz., buvo didysis kombaino puodas sudužęs, be problemų užsakė, atvežė, kainavo protingai...Manau, tau irgi padėtų.
Atsakyti
man BRAUN super. daiktas i kuri verta investuot.turejau dovanota Gamma, maximini, tai tikras sss palyginus. Siaip rekomenduoja su plastikiniu antgaliu,nes metalas priduoda kokitai skoni. cia mum parduotuvej paaiskino, jei renkames vaiku maisto gaminimui.
kas ruosiates isigyt ir kisene leidzia tai rekomenduoju nuosirdziai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 12 17, 21:39)
Jei Vilniuje, tai Braun remontas atliekamas buitinės technikos taisykloje Kareivių gatvėj, pastate, kur pirmam aukšte Nissan atstovybė. Ten galima užsisakyti ir dalių-man, pvz., buvo didysis kombaino puodas sudužęs, be problemų užsakė, atvežė, kainavo protingai...Manau, tau irgi padėtų.

Atrodo, kad Kareiviu 6. Jie turi kaalogus, ir galima issirinkti tai, ko tau truksta.
Atsakyti
Kaune Braun taiso Baltu prospekte, ties Senukais, kitoje Baltu pr. puseje, te naujo stiklinio pastato rusyje.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Norėjau vakar nusipirkti senukuose smulkintuvą daržovienėms, bet pasimečiau, kokio tipo geriau pirkti ir grįžau be nieko verysad.gif
Patarkit, prašau 4u.gif
Kuris iš būtų geriau?
1. user posted image
ar
2. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 20 vasario 2006 - 12:28
Ąsmeniškai aš naudoju pirmą, tikrai gerai susmulkina ir daržoves ir mėsą, tik kad aš tokia neakuratna tai labai pritaškau. blush2.gif O tas antras fainas kad su indeliu, neišbėgs košytė. Bet pagalvojus, pirmajį galima visaip vartyti makaluoti kai įjungi, o to antro nepavartyti, bijau kad jis taip smulkiai nemals g.gif . Bet gal atsilieps kitos mamytės, kurios naudoja antrajį, ir išsklaidys abejones biggrin.gif .
man geras pirmas, nesakau geriausias, nes nenaudojau antro 4u.gif
Atsakyti
aš naudojau antraji, butent del to kad su indeliu neprisitaško ax.gif
Atsakyti
As turiu ir ta, ir ta - Braun komplektas visas thumbup.gif Siaip geriau pradzioje su pirmuoju smulkintuvu, nes jis lengvai kosele padaro, o veliau, kai jau reikia vaikuti kramtyti mokyti, su kitu, nes patogiau stambesniais gabaliukais sumalti.
Atsakyti
Jei leliukas dar mažiukas geriau naudot pirmą, nes smulkiau sumala. Jei turi virtuvinį kombainą, tai su juo puikiai galima sutrinti thumbup.gif
Atsakyti