Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

O ką dar su blenderiais gaminat? Aš tik vaisius trinu ir bulvių košę darau. Gal galima ir ką nors gudriau?
Atsakyti
O kiek jie kainuoja? Esu daug kartų pro juos praėjus, bet nedašildavo ką su jais daryt blush2.gif galvojau kad šustresnis mikseris biggrin.gif Apšvietėt mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 08 29, 12:26)
O kiek jie kainuoja? Esu daug kartų pro juos praėjus, bet nedašildavo ką su jais daryt  blush2.gif  galvojau kad šustresnis mikseris  biggrin.gif  Apšvietėt mane  biggrin.gif

Jų kainos labai įvairios, priklauso nuo gamintojo. Kainos svyruoja nuo 25 iki 270 lt., o gal ir dar brangesnių yra, g.gif nemačiau. Tie brangesni yra geresnių firmų ir jie žymiai galingesni. Bet jei reikia tik vaikiškom košytėm daryti, tai pilnai užtenka ir mažesnio galingumo. Na man tai nepakeičiamas daiktas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet virtuvinio kombaino turbūt jis nepakeičia? Ta prasme jis geras tik košytėm,blynas ir t.t. ką reikia sutrinti,bet smulkint kai komabinas jis turbūt nesmulkina?
Aš mat žadu pirkti kombainą,ir esu šiek tiek pasimetus,nes noriu ir kad bulves tarkuotų,ir kad pjaustytų ir kas sutrintų ax.gif ax.gif Suprantu,kad viskas nebus labai idealu,nu bet vistiek... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Mum irgi arteja kosiu metas... As irgi nelabai suprantu ka jus vadinat 'smulkintuvu'. as irgi turiu universalu Braun kombaina, bet nelabai suprantu su kuria jo dalimi geriausiai daryti bulviu ar morku kosyte... Paaiskinkit prasau
Atsakyti
Aš pirkau pigų "Gamma" "Akropolyje" už 28 Lt. Vakar jau ir išbandžiau - labai gerai blenduoja daržoves su vištiena...............
Nematau prasmės tokiam dalykui mokėti daugiau, kai naudojamas bus ne taip dažnai............ O ir garantija 2 metai ......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite daugiau parašyti kokias funkcijas tas blenderis atlieka. Gal kas turit Philips HR 1357.
Atsakyti
pas mane blenderis broun.yra spec antgalis- plakiklis (teslai, kremans ir pan.). spes antgalis ledui smulkinti,ir 2 indeliai (didesnis ir mazesnis) maistui smulkinti. tai ten galima ir farsa kapot, virtas ir zalias darzoves smultint ir pan.
Atsakyti
As turiu pati paprasciausia is tu pigesniu, bet maisteliui smulkint per akis. Isverdu viename puode darzoviene su mesos kukuliais, poto viska pertrinu tuo blenderiu ir liuks jokio vargo thumbup.gif
Atsakyti
oi, kaip saunu, kad radau sita tema ne per velai, nes jau buvau nusiteikusi maista per sieteli trint, kaip kad buvo nupasakoje vyresnes mamytes. aciu dievui siais laikais yra ivairiu priemoniu kaip palengvinti mamai varga. pirksiu pirksiu ir as smulkintuva. tik dabar galvos skausmas- koki?
Atsakyti
Aš naudoju Braun blenderi. Man jis thumbup.gif . O draugė nusipirkus Maksimoj už 30 lt, jis irgi gerai trina, neblogiau nei maniškis.
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 03 21, 21:25)
as nusipirkau Braun smulkintuva (blenderis). laaaabai patenkinta, kosytes gaunasi tokios svelnios, su juo galima ir kokteilius plakti, ir tesla, ir seip kitus produktus smulkinti. daiktas tikrai vertas  thumbup.gif

Kokia jo kaina?
Atsakyti