hmmm... As labai atsiprasau uz nemoksiskuma, nes dar nesusiduriau su kosyciu darymu, bet tas laikas arteja, tad noreciau pasiteiraut, ar vietoj smulkintuvo nebutu vertingiau nusipirkti virtuvini kombaina? Juk ir ten lygtais imanoma susmulkinti iki kosyciu produktus...
gal ir verta, bet ar vienos koses padarymui kursi visa kombaina? paskui plovimo daugiau nei pachios koshes, nu nebent ta koshe visa sheimyna maitint zadi
mes turim Philips kombainą
tinka viskam
ir šeimynai ir lėlytei
tinka viskam
ir šeimynai ir lėlytei
O kokio galingumo turit?
QUOTE(krika @ 2004 12 16, 21:00)
aš dabar smulkinu viską (ty kol kas bulvę ir morkas) per sietelį. bet va kitą savaitę žadu įvesti kopūsta. tai irgi svajoju apie smulkintuvą, o tai labai labai norėčiau Braun
mEs namuose naudojame Braun universalų virtuvinį kombainą, jis kainuoja apie 500 litų, bet apie tokį pagalbininką galima tik pasvajoti, o košytėms tai super
mes tik sunui gimus isigijom zepter mixsy. geras daiktas. na bet nezinau ar buvo verta moketi 650 lt. kainavo 699lt bet kai moki isart nuolaida+ gavom dovanu, vaikui zepter irankiu rinkini- peiliuka, du saukstus ir sakute. na bet guodziames bent tuo, kad gal ilgais laikys, nes drauges visos skundes, kad po keliu menesiu kasdieninio naudojimo kitu firmu sugenda...gal vertejau braun geriau pirkt...na yra taip kaip yr
Va norejau paklausti. Turiu ta vadinama "kota". Ne pati pigiausia (Braun). Bet ka bandziau daryti, tai jis is visko klijus padaro. Vaikas tokias mano kosytes grieztai atsisako valgyti. Jums taip nebuna? kA ASH DARAU NE TAIP?
Kaip matau, daug kas naudojate virtuvinius kombainus kosyciu gamybai. Gal galetumet man paaiskinti, ar tas kosytes trinat su tuo paciu mikserio peiliuku kaip ir kokteiliams? Ir kaip paskui ta mikseri isplaunat?
As pabandziau naudoti, bet nesupratau-viena karta lyg ir sumale bulve, kita karta nelabai. O isplaut isvis labai sunku, nes viskas po peiliukais prilimpa. Gal as cia ko nesuprantu, nes kombainas geras, Philips .
As pabandziau naudoti, bet nesupratau-viena karta lyg ir sumale bulve, kita karta nelabai. O isplaut isvis labai sunku, nes viskas po peiliukais prilimpa. Gal as cia ko nesuprantu, nes kombainas geras, Philips .
QUOTE(Smalsute2 @ 2005 07 12, 16:34)
Kaip matau, daug kas naudojate virtuvinius kombainus kosyciu gamybai. Gal galetumet man paaiskinti, ar tas kosytes trinat su tuo paciu mikserio peiliuku kaip ir kokteiliams? Ir kaip paskui ta mikseri isplaunat?
Aš su kombaino blenderiu kur kokteiliams skirtas trinti nebandžiau. Bet trindavau ir dabar trinu su smulkintuvu. Tai kai darydavau trintas sriubas atradau, kad norint gauti gražiai sutrintą reikia šike tiek skysčio įpilti. Ta košytė turi būti tokia tirštos girtinės tirštumo, kai baigi trinti. O jei tiršta, tai įpilk skysčio ir vėl suk.
O philips kombaine yra peiliukai smulkinimui - tie tokie aštrūs ir kur statosi į tą pagrindinį indą. Manau, kad jie trintų geriau nei blenderis. Nes blenderis labai jau oro rpipučia - padarys putėsius o ne košę
QUOTE(virguteus @ 2005 05 19, 14:20)
mes tik sunui gimus isigijom zepter mixsy. geras daiktas. na bet nezinau ar buvo na bet guodziames bent tuo, kad gal ilgais laikys, nes drauges visos skundes, kad po keliu menesiu kasdieninio naudojimo kitu firmu sugenda...gal vertejau braun geriau pirkt...na yra taip kaip yr
Nežinau, turėjau Arnica smulkintuvą. Paprastas toks, prieš 4 metus mokėjau 100Lt. Atlaikė 3 mėn. nuolatinio naudojimo. Ir dabar laiko, tik kad naudoju jau retai.