Matai, man labiausiai reikia mikserio su indu, bet visa kita priglausčiau taip pat.
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 10:29)
Merginos, gal kas turite ir galite pakomentuoti? Man jo reikia, bet galvoju gal kas nors jam blogai Bosh MUM 4756 EU
Gal galingumas mažokas 600 W
Gal galingumas mažokas 600 W
Aš turiu tokį pat. Užtenka jam to galingumo. Iš 0,5 kg miltų kietą tešlą suminko. Ir mėsmalė labai nebloga.
Sveikos. Gal žinote kuriuo antgaliu virtuvinio kombaino, galima paruošti trupinius ant pyrago?
QUOTE(Aryvle @ 2011 08 25, 10:31)
konkrečiai dėl šito nepasakysiu, bet turėjau arnica kombainą 600 galingumo, mažokai man pasirodė, būdavo vietom "dusta"
Mano 400 W. Net nebandžiau, vakar tik nupirko- pradžiugint norėjo. Bet man toks neramumas... kad aš su 400 W neišminkysiu kietos tešlos
Nenoriu išbandinėt net, nes bijau, kad teks grąžint atgal. Kombainas šis: Protas neišneša KAIP jis mala mėsą, greičiau ne faršas o piurė bus Fri bulvytėms peilio tai irgi nematau. Kaip įmanoma pjaustyt fry su tokiais peiliais, kur pavaizduota nuotraukoj? Kubeliais irgi nepjausto. Prirašę, prireklamavę gražiai.... bet kaži kaži.... kaina kosminė, o ko noriu nedarys, manau. Arba ne taip kaip noriu.
Gal kuri naudojat? Gal aš tiesiog kažko nesuprantu???
Kombaino pavadinimas Ronic Rytmo FP1420. Labai būčiau dėkinga už nuomones.
QUOTE(Aryvle @ 2011 08 04, 17:30)
na aš turiu ne tokį, bet lb panašų modelį, pa mane nėra to didesnio induko. ką galiu pasakyti, jau du metai, liux, savo aliku vaiakms daug smulkinau, o db pagrinde šluotelė veikia. pamenu pas mamą kai buvau paprašė ji manęs kaušinio baltymą iki putų išplakti. rankom, su šakute tai kažką nusimuilinua kito dirbti
Papildyta:
Dar norėjua pasiklausti ką nors gero/blogo galite pasakyti apie šį kombainą?
http://pigu.lt/buiti...62570?id=149599
Papildyta:
Dar norėjua pasiklausti ką nors gero/blogo galite pasakyti apie šį kombainą?
http://pigu.lt/buiti...62570?id=149599
Apie šį Philips HR 7625/70 galėčiau pasakyti, kad jei turiu panašų, galima sakyt tokį pat, tik be kokteilinės. Ir ką galiu pasakyt - šiaip neblogas daiktas, tik jis labai mažas, palyginus su kitais kombainais. Aš naudojau kol kas tik morku, burokėlių tarkavimui, dar bulves pjausčiau grežinėliais Yra ir kiti priedai, tešlai minkyt pvz, bet nebandžiau, nes man greičiau mikseriu, jei blynas kokiem, o iš kietos tešlos retai tegaminu. Bet jei yra didelė šeimyna, daug visko gamini, tai sakyčiau, reik didesnio ir galingesnio. Man jis patinka dėl to, kad yra mažas ir vietos nedaug teužima, o man morkas sutarkuot pats tas . Na, sakyčiau, kaina atitinka daiktą Bet jis tikrai nėra galingas.
QUOTE(lialka @ 2011 10 03, 11:25)
Mano 400 W. Net nebandžiau, vakar tik nupirko- pradžiugint norėjo. Bet man toks neramumas... kad aš su 400 W neišminkysiu kietos tešlos
Nenoriu išbandinėt net, nes bijau, kad teks grąžint atgal. Kombainas šis: Protas neišneša KAIP jis mala mėsą, greičiau ne faršas o piurė bus Fri bulvytėms peilio tai irgi nematau. Kaip įmanoma pjaustyt fry su tokiais peiliais, kur pavaizduota nuotraukoj? Kubeliais irgi nepjausto. Prirašę, prireklamavę gražiai.... bet kaži kaži.... kaina kosminė, o ko noriu nedarys, manau. Arba ne taip kaip noriu.
Labai geras kombainas. Turėjau rytmo, tik senesnį modelį, nebuvo sulčiaspaudės komplekte ir galingumas dar mažesnis. Mėsą susmulkindavo puikiai. Ir tešlas minkė. Tik gaila, kad jis mažiems kiekiams skirtas. O fri peilį jums turbūt reikės užsisakyti.
QUOTE(Deiva1212 @ 2011 10 03, 15:59)
Labai geras kombainas. Turėjau rytmo, tik senesnį modelį, nebuvo sulčiaspaudės komplekte ir galingumas dar mažesnis. Mėsą susmulkindavo puikiai. Ir tešlas minkė. Tik gaila, kad jis mažiems kiekiams skirtas. O fri peilį jums turbūt reikės užsisakyti.
Ačiū už nuomonę. Lauksiu ir kitų.
QUOTE(Amelita @ 2011 11 11, 12:58)
Gal kas galit man pasakyti, ka sis blenderis sugeba?
Ar verta...?
blenderis
Kaip suprast ta kapojima? Ar jis pvz. sukapotu mesa? Zalia? Morkas zalias? Riesutus?
Ar verta...?
blenderis
Kaip suprast ta kapojima? Ar jis pvz. sukapotu mesa? Zalia? Morkas zalias? Riesutus?
Jei nebutume nupirke uz lipdukus be mazo indelio, tai mano vyras jau butu issiustas pirkti. As noreciau, kad butu ir mazas indelis. Del mesos nezinau, bet morkas ir riesutus sugebetu.
Ar verta...?
blenderis
Ar verta...?
blenderis
Turiu toki ir esu patenkinta..niekad nebandziau nieko kapoti tik blenderiuoju ir dar ledus teko malti- puikiai..manau riezutus tikrai..na o mesai vis tik yra tam mesmales, nebent maziukus kiekius malsti..virta mesyte ar pan.
QUOTE(Centime @ 2011 11 11, 14:23)
Turiu toki ir esu patenkinta..niekad nebandziau nieko kapoti tik blenderiuoju ir dar ledus teko malti- puikiai..manau riezutus tikrai..na o mesai vis tik yra tam mesmales, nebent maziukus kiekius malsti..virta mesyte ar pan.
O kam ledus malet? Tipo daret kokteili?
Ar verta...?
blenderis
Ar verta...?
blenderis
Super daiktas. Naudoju ir dziaugiuos.