Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Teka @ 2011 04 14, 23:00)
mano braun 6550 sugedo po poros mėn. kai pirkau, sakė,kad jam pailsėt nereikia, nes jis atseit galingas ir neperdega. ok. man nustojo veikt maišant tešlą varškėčiams. nunešiau į garantinį, davė naują (na tik tą pagrindinę dalį, kuri jungiasi į el). ir tik parsinešus naują, pamačiau ant instrukcijos paveikslėlį, kuriame parodyta, kad būtent maišant tešlą (su tais plastmasiniais peiliukais), galima įjungtą laikyt tik 1min, tada reikia duoti pailsėti 10min. va taip va smile.gif turėkit omeny, jei irgi kartais, kaip aš to anksčiau nematėte smile.gif o šiaip tai aš patenkinta šiuo blenderiu, mėsą smulkina gerai, svogūnai super, viskas liuks smile.gif

aš esu maišiusi su BRAUN tešlą varškėčiams ne kartą, tai ilgai ir nelaikydavau įjungus, nes jausdavosi, kad yra gan sunku maišyti tokią tešlą - bet kol kas viskas tvarkoje, veikia pilnu tempu jis pas mus thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri turite Blenderis Philips HR 1372? gal galetu pakomentuoti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 08 04, 09:47)

na aš turiu ne tokį, bet lb panašų modelį, pa mane nėra to didesnio induko. ką galiu pasakyti, jau du metai, liux, savo aliku vaiakms daug smulkinau, o db pagrinde šluotelė veikia. pamenu pas mamą kai buvau paprašė ji manęs kaušinio baltymą iki putų išplakti. rankom, su šakute blink.gif tai kažką nusimuilinua kito dirbti ax.gif
Papildyta:
Dar norėjua pasiklausti ką nors gero/blogo galite pasakyti apie šį kombainą?
http://pigu.lt/buiti...62570?id=149599
Atsakyti
Mes nusipirkome Zepter firmos blenderi MixSy, labai patenkinti wub.gif thumbup.gif kokybe nenusivyleme kolkas ax.gif Pirkome per akcija, tai nemazai pigiau gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsule: 04 rugpjūčio 2011 - 19:43
QUOTE(maye @ 2011 08 04, 09:47)

Turiu. Naudoju jau antrą. Pirmas sugedo kaiptik prieš garantijos pabaigą. Atgavau pinigėlius, vėl nusipirkau tokį patį, na ir praėjo 2 metai- garantinis laikotarpis. Sugedo. Vėl nešiu į garantinį, nes dar mėnuo iki pabaigos. Gedimas tas pats. Didžiojo indelio dangtelyje kažkas išsiklebina ir jau nieko nesmulkina.
Išvada(asmeninė)- laiko kol yra garantija.
Kitą pirksiu tokį patį. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2011 08 04, 23:05)
Kitą pirksiu tokį patį. drinks_cheers.gif

O kodėl neperkate Braun? Yra analogiškų ir jie geresni nei Philips ax.gif
Atsakyti
Labas. ką gi, užsisakiau PHILIPS HR7775 thumbup.gif šiandien dar buvau topo centre, gyvai viską apžiūrėjau, ir išmatavau. man tik nervuoja kad angos vaisiams/daržovėms siauros. bet pas visus kombainus taip doh.gif tikiuosi kad nenusivilsiu... šiandien aviteloj mačia kenwooda kur kubeliais pjausto, akcija, 500nekainuoja. nu nežinau, kažkaip nesusigundžiau juo blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gerą mėsmalę parekomenduotų?
Atsakyti
Niekur nerandu šio blenderio indų talpos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maarit @ 2011 08 16, 13:51)
Niekur nerandu šio blenderio indų talpos  ax.gif

Didysis indas 1500 ml, mažasis maždaug 500 ml, dar būna tokia stiklinė tai ji 600 ml
Atsakyti
Merginos, gal kas turite ir galite pakomentuoti? Man jo reikia, bet galvoju gal kas nors jam blogai g.gif Bosh MUM 4756 EU
Gal galingumas mažokas 600 W g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 10:29)
Merginos, gal kas turite ir galite pakomentuoti? Man jo reikia, bet galvoju gal kas nors jam blogai  g.gif

konkrečiai dėl šito nepasakysiu, bet turėjau arnica kombainą 600 galingumo, mažokai man pasirodė, būdavo vietom "dusta" g.gif db turiu philps hr7775, nu liux thumbup.gif negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti