Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 26, 20:54)
ačiū bigsmile.gif
o sakykit - kokio min galingumo geriausia žiūrėtis? g.gif 350 W nebus mažoka? g.gif

Geriau jau Philipsa is Maximos imt,ten nors su metalinem detalem,rimtesnis kazkoks.
Atsakyti
labai nusivyliau smulkintuvų iš maximos,labai gaila pinigų
Atsakyti
4u.gif Mergaites patarkite) is patirties
tie rankiniai trintuvai kurie turi ir pjaustykle ....ar gerai svogunams??

http://www.imk.lt/Bu...FAL-HB7131.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2011 03 27, 17:20)
labai nusivyliau smulkintuvų iš maximos,labai gaila pinigų

Visiems butu idomu suzinot kodel?
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2011 03 28, 18:05)
4u.gif Mergaites patarkite) is patirties
tie rankiniai trintuvai kurie turi ir pjaustykle ....ar gerai svogunams??
http://www.imk.lt/Bu...FAL-HB7131.html
4u.gif

Sutrins arba i kose, arba ivairaus dydzio gabaliukais.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 03 28, 18:30)
Visiems butu idomu suzinot kodel?
Papildyta:

Sutrins arba i kose, arba ivairaus dydzio gabaliukais.

verysad.gif verysad.gif o ka tada naudojate mergaites wub.gif ?labai akys alergiskos((( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 03 28, 20:38)
verysad.gif  verysad.gif  o  ka tada naudojate  mergaites  wub.gif ?labai akys alergiskos((( verysad.gif

Mes naudojame Tupperware svogūnų pjaustyklę (kažkaip vadina jį "mažasis šefas" ar kažkas pan.) - geriausias pagalbininkas man virtuvėje drinks_cheers.gif (tik vat kaina nemaža, reikia "gaudyti" akcijas - mes tai dovanų gavom...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 30 kovo 2011 - 07:50
mergaites, patarkite 4u.gif

turiu BRAUN smulkintuva 6550, tarnavo jis puikiai, ir dukrytes tyrelems, koselems, ypac kokteiliams, kuriuos musu seima taip pamegusi thumbup.gif
Zodziu surizikavau viena karta pasigaminti mesos farso smulkinimo indelyje doh.gif , ir sugedo, kaip cia tikslaiu issireiskus - uzdedamo plastmasinio dangtelio vidinej pusej yra toks a la sraigtas, kuris suka ir stoveli su peiliukais, zodziu db jis nebesisuka man verysad.gif uzmovus ir ijungus "straubli" matau, kad indelyje peiliukia nebesisuka, tik uzia, siaip ir ranka nelabai pasuksi uzsrigusi sraigta, galbut ka nors isuko? Ar kuri buvot su tuo susidurusi?
Ar ieskot, kad kas pataisytu, ar uzsakinet atskirai detale g.gif
Ir ar isvis Braun smulkintuvams uzsakomos detales atskirai?
Pirkom pries 3 metus Elektromarkte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitte: 02 balandžio 2011 - 17:41
QUOTE(jurgitte @ 2011 04 02, 18:39)
mergaites, patarkite  4u.gif

turiu BRAUN smulkintuva 6550, tarnavo jis puikiai, ir dukrytes tyrelems, koselems, ypac kokteiliams, kuriuos musu seima taip pamegusi thumbup.gif
Zodziu surizikavau viena karta pasigaminti mesos farso smulkinimo indelyje  doh.gif , ir sugedo, kaip cia tikslaiu issireiskus - uzdedamo  plastmasinio dangtelio vidinej pusej yra toks a la sraigtas, kuris suka ir stoveli su peiliukais, zodziu db jis nebesisuka man  verysad.gif  uzmovus ir ijungus "straubli" matau, kad indelyje peiliukia nebesisuka, tik uzia, siaip ir ranka nelabai pasuksi uzsrigusi sraigta, galbut ka nors isuko? Ar kuri buvot su tuo susidurusi?
Ar ieskot, kad kas pataisytu, ar uzsakinet atskirai detale  g.gif
Ir ar isvis Braun smulkintuvams uzsakomos detales atskirai?
Pirkom pries 3 metus Elektromarkte.

Kreipkites i garantine taisykla, nors ir baigesi garantija, bet ten jie uzsakineja detales, gal atremontuos, aisku mokamai bus.
Atsakyti
Padėkite išsirinkti virtuvinį kombainą 4u.gif

Noriu rimto, lengvai valomo smile.gif ir dar su mėsmale.
Apžiūrėjau Aviteloje, tai ten tik Bosh, Philips ir Kenwood. Philips technika nelabai žavi, o Kenwood nieko nesu turėjusi... Kaip ir lieka Boch, tačiau norėtųsi, kad kas papasakotų iš patirties ir parekomenduotų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beje mano patirtis su blenderiais: jau 3 metus turiu Braun'ą su smulkintuvu, kiaušinių plaktuvu ir vakuminiais indais, tai pastebėjimai tokie:
-blenderis ir smulkintuvas patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif
- kiaušinių plaktuvas ir vakuuminiai indai - absoliučiai nenaudoju, nes nepasiteisino visiškai doh.gif
Atsakyti
O gal yra atsiliepimu apie si smulkintuva?
http://pigu.lt/buiti..._1372?id=134725
Nes aktualu ledo smulkinimas g.gif
Atsakyti
Kreipkites i garantine taisykla, nors ir baigesi garantija, bet ten jie uzsakineja detales, gal atremontuos, aisku mokamai bus.

Dekui, taip ir padareme, kreipemes i garantini servisa, Luksio g., detale nepataisoma, bet jie prekiauja atsarginem. Tiesa, perspejo, kad, nors ir gamintojo nuorodose mesos smulkinimo funkcija galima, siaip tai yra prietaiso gadinimas, zodziu mesa patare smulkinti kt budais.

biggrin.gif

Atsakyti
mano braun 6550 sugedo po poros mėn. kai pirkau, sakė,kad jam pailsėt nereikia, nes jis atseit galingas ir neperdega. ok. man nustojo veikt maišant tešlą varškėčiams. nunešiau į garantinį, davė naują (na tik tą pagrindinę dalį, kuri jungiasi į el). ir tik parsinešus naują, pamačiau ant instrukcijos paveikslėlį, kuriame parodyta, kad būtent maišant tešlą (su tais plastmasiniais peiliukais), galima įjungtą laikyt tik 1min, tada reikia duoti pailsėti 10min. va taip va smile.gif turėkit omeny, jei irgi kartais, kaip aš to anksčiau nematėte smile.gif o šiaip tai aš patenkinta šiuo blenderiu, mėsą smulkina gerai, svogūnai super, viskas liuks smile.gif
Atsakyti