O aš pirkau iš čia
http://pigu.lt/buiti...mfphc?id=317048
Su pristatymu mokėjau 309 lt, šitas be minkymo funkcijos.
Ar yra virtuvinio kombaino smulkinimo disku pirkti atskirai?
QUOTE(goldens @ 2011 02 18, 14:53)
Ar yra virtuvinio kombaino smulkinimo disku pirkti atskirai?
turetu buti, reik ieskoti pas atstovus; ten is katalogu visokiu priedu galima atskirai uzsisakyti; man reikejo sulciaspaudes indelio, mesmales peiliuku, smulkintuvo koto- tai pagal modeli pasiziuri ir jei yra uzsako; einamesniu turi iskart
Sveikos, mamos, noriu patarimo
Jau pradėsiu primaitinti savo dukrytę, reikia blenderiuko košelėms, daržovėms, mėsytei ir pan. trinti Gal ką patartumėt? Kad nebūtų didelis agregatas (nes ir taip virtuvėj vietos nėra)
p.s. bulvių tarkavimo mašiną turiu, svogūnų pjaustyklę turiu, tešlos maišymo funkcija tikrai nereikalinga...
Jau pradėsiu primaitinti savo dukrytę, reikia blenderiuko košelėms, daržovėms, mėsytei ir pan. trinti Gal ką patartumėt? Kad nebūtų didelis agregatas (nes ir taip virtuvėj vietos nėra)
p.s. bulvių tarkavimo mašiną turiu, svogūnų pjaustyklę turiu, tešlos maišymo funkcija tikrai nereikalinga...
QUOTE(Oksana76 @ 2011 02 21, 20:56)
As kaip tik siandien pasiemiau savo dalies . Turiu Braun blenderi, o dabar prireike plakimo sloteles. Parduotuvese niekur nera ( bent jau Klaipedoj ), o uzsakinejau per Šneiderio elektronika, jie randasi Dubysos 31A Klaipedoje
vaje, kaip man reiktų philips blenderiui šluotelės, parduotuvėj atskirai pirkt nėra, gal kuri patars kur ieškot
QUOTE(Kristiniux @ 2011 03 24, 13:26)
vaje, kaip man reiktų philips blenderiui šluotelės, parduotuvėj atskirai pirkt nėra, gal kuri patars kur ieškot
Paziurekit, kur yra Jusu garantinis, nueikit ar paskambinkit ten ir paklauskit ar galima uzsakyt. As taip ir dariau, tik man brangu buvo uzsakinet.
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 24, 13:10)
Jei turi lipdukų tai dabar kaip tik yra Maximoj rankinis blenderis apie 65 lt . Philips. Nežinau kaip tie, kur pigesni, bet mums mūsų Braun atitarnavo šešeris metus, du vaikus "išmaitino" ir dar tarnaus, nes naudoju ir šluotelę, ir kur indas su peiliu, ten ir mėsą galima malt, daug ką.
QUOTE(Eaglute @ 2011 03 24, 15:15)
Jei turi lipdukų tai dabar kaip tik yra Maximoj rankinis blenderis apie 65 lt . Philips. Nežinau kaip tie, kur pigesni, bet mums mūsų Braun atitarnavo šešeris metus, du vaikus "išmaitino" ir dar tarnaus, nes naudoju ir šluotelę, ir kur indas su peiliu, ten ir mėsą galima malt, daug ką.
Ačiū
Na, aš turiu kitos geros firmos indus su peiliais, tai kaip ir nereikia antro, todėl ir ieškau tik to rankinio
QUOTE(Eaglute @ 2011 03 24, 15:15)
Jei turi lipdukų tai dabar kaip tik yra Maximoj rankinis blenderis apie 65 lt . Philips <...>
Na, ne 65 Lt, o 90 Lt, bet... nebėra jau jų parduotuvėse, viskas "išgraibstyta"
Aišku, galima užsisakyti, atveš iki liepos 1 d., bet man dabar jau dukrytei reikia košeles trinti, ne po 3 mėn. ale ot pikta - daro akcijas, o prekių užtektinai neturi...
Beje, visuomet gyvenime pasiteisina tas dalykas, kad jeigu įrenginys daugiafunkcinis, niekada kiekviena funkcija nebus tobula, na, noriu pasakyti, kad visuomet yra geriau turėti atskirus, tik tai funkcijai skirtus agregatus Ne kartą tai pasiteisino
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 24, 13:10)
Yra IKI parduotuvej nauja akcija, uz 10 lipduku nedidukas rankinis blenderiukas 59 lt.
http://www.iki.lt/lt...Moulinex-prekes
QUOTE(rausvakase @ 2011 03 26, 17:03)
Yra IKI parduotuvej nauja akcija, uz 10 lipduku nedidukas rankinis blenderiukas 59 lt.
ačiū
o sakykit - kokio min galingumo geriausia žiūrėtis? 350 W nebus mažoka?