Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(sun_shine @ 2011 01 25, 22:11)
mes turime antraji.
Yra 3 tarkos. Pjausto kaip burokine tarka smulkiau, po to siaudeliais ir griezineliais.

kiek užmačiau, šis modelis turi ir tešlos minkymo galimybę. Ar naudojate? Ar ši funkcija tikrai pasiteisina:hm Nes kitas modelis (pigesnis gal 50 Lt) yra be minkymo funkcijos, bet turi daugiau pjaustymo peiliukų. Tad neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2011 01 29, 19:37)
kiek užmačiau, šis modelis turi ir tešlos minkymo galimybę. Ar naudojate? Ar ši funkcija tikrai pasiteisina:hm Nes kitas modelis (pigesnis gal 50 Lt) yra be minkymo funkcijos, bet turi daugiau pjaustymo peiliukų. Tad neapsisprendžiu  g.gif

aš irgi šį nusipirkau, tešlos dar nebandžiau minkyt, rytoj gal išbandysiu, bet vat peiliukai tai man nelabai, ta prasme tas pjaustymas toks įdomus. tie, kur tipo šiaudeliais pjausto, tai tik šiek tiek stambiau, nei burokine, tos smulkesnės net nebandžiau, spėju ten išvis labai smulkiai būtų, ten gal kokiam sūriui ir tiktų. griežinėliais dar irgi nebandžiau smile.gif o kažin tam kitam, kur daugiau peiliukų, kaip ten pjausto? nes lyg irgi rašo, kad šiaudeliais ir griežinėliais
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 01 29, 19:43)
aš irgi šį nusipirkau, tešlos dar nebandžiau minkyt, rytoj gal išbandysiu, bet vat peiliukai tai man  nelabai, ta prasme tas pjaustymas toks įdomus. tie, kur tipo šiaudeliais pjausto, tai tik šiek tiek stambiau, nei burokine, tos smulkesnės net nebandžiau, spėju ten išvis labai smulkiai būtų, ten gal kokiam sūriui ir tiktų. griežinėliais dar irgi nebandžiau smile.gif o kažin tam kitam, kur daugiau peiliukų, kaip ten pjausto? nes lyg irgi rašo, kad šiaudeliais ir griežinėliais

dar klausimukas -pas jus modelis MR 6550 MFPKHC ar MR 570 FPKHC? Nes antrasis, kaip ir naujesnis pirmojo modelis (su tom pačiom funkcijom). Pigu.lt puslapyje tai per brūkšnelį abu modelius rašo MR 6550 MFPKHC /R 570. Tad galvoju, kurį iš jų pristato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2011 01 29, 20:07)
dar klausimukas -pas jus modelis MR 6550 MFPKHC ar MR 570 FPKHC? Nes antrasis, kaip ir naujesnis pirmojo modelis (su tom pačiom funkcijom). Pigu.lt puslapyje tai per brūkšnelį abu modelius rašo MR 6550 MFPKHC /R 570. Tad galvoju, kurį iš jų pristato  g.gif

jeigu tiksliai pagal instrukciją, tai būtų taip MR 6550 M FP-HC-K, kai pirkau, skelbime buvo MR 6550 M K FP HC smile.gif tos raidės makaluojamos, bet jokio R 570 nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 01 29, 20:27)
jeigu tiksliai pagal instrukciją, tai būtų taip MR 6550 M FP-HC-K, kai pirkau, skelbime buvo MR 6550 M K FP HC smile.gif tos raidės makaluojamos, bet jokio R 570 nebuvo

Ačiū, kad nepatingėjote pažiūrėti. Rytoj labai lauksiu komentarų dėl tešlos minkymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2011 01 29, 19:37)
kiek užmačiau, šis modelis turi ir tešlos minkymo galimybę. Ar naudojate? Ar ši funkcija tikrai pasiteisina:hm Nes kitas modelis (pigesnis gal 50 Lt) yra be minkymo funkcijos, bet turi daugiau pjaustymo peiliukų. Tad neapsisprendžiu  g.gif

siuo blenderiu nepatariama minkyti labai kietos teslos. Siandien ruosiau tesla duonai, tai visai neblogai ismaise, nors gan sunkiai. Labiau tinka minkstesnes teslos maisymui 4u.gif
Atsakyti
Kam jus dazniausiai naudojat blenderi,ka gaminat blush2.gif
Atsakyti
ta mazesni naudoju smulkinti cesnakui, svogunui, zolelems, padazams, Didesni naudoju teslos maisymui, bulviu tarkavimui, darzoviu pjaustymui. Taip pat sriubas daznai gaminam trintas, tai irgi pasitarnauja. Is tikruju labai daug kam naudojam smile.gif
Atsakyti
Man blenderis nepakeiciamas gaminant koses vaikui.
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2011 01 23, 16:15)
Nu aciu dukrytei ,turiu ir as is maximos kombaina.
1.Pjaustymo itaisas(galima kapoti,maisyti,plakti ar sutrinti i tyre)
2.Minkymo priedas(galite naudoti minkymo prieda mielinei duonos ir picos teslai minkyti irt.t.)
3.Raikymo ir pjaustymo diskai
4.Plakimo diskas(galite isplakti grietinele,kiausinius,kiausiniu baltymus,tirpu pudinga ,majoneza ir biskvito pyrago tesla ir t.t.)
5.Maisytuvas(pieno produktams,padazams,vaisiu sultims,sriuboms,gerimu,kokteiliu,maisymas,blynu teslai,kudikio maistui,trinti ir t.tt.)
Valymas kombaino labai paprastas.

O ar ten toks prietaisas yra, kad svogunus pjaustytu. Na tai man labai aktualu lotuliukas.gif . Tai gal galima padaryti su dalim kuri kapoja ??????
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2011 01 31, 20:36)
O ar ten toks prietaisas yra, kad svogunus pjaustytu. Na tai man labai aktualu  lotuliukas.gif . Tai gal galima padaryti su dalim kuri kapoja ??????

Tikrai taip, su kapojimo peiliu pasirinkus pulse rezima ax.gif
Atsakyti
nu kaip ir žadėjau, kad ir pavėluotai, bet išbandžiau tešlos minkymą. nedariau kokios ten ale duonos ar pan tešlos, dariau tik varškėčiams, bet pakankamai tiršta/kieta, tai super išmaišė. sumečiau pusę kg varškės, kiaušą, miltų, nu išmaišė liuksiškai. tai va tiek smile.gif
Atsakyti