Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

kazko mazoka atsiliepimu apie maximini kombaina sad.gif
kaip mesa smulkina, ar eina farsa pasidaryti, ar bulves tarkuoja?

o gal kas zino ar galima nusipirkti papildomai philips kombainams pjaustymo disku, jei taip tai kur?
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 01 03, 13:24)
na laukiam dar atsiliepimu apie kombaina maximos smile.gif nes taip dvejoju,  jau lyg  ir pirkti ir vel... o gal nereikia,  ka as su juo darysiu... siaip labai kokteilines noriu,  tai Mb sako pirk visa kombaina...ir galingumas kitoks...

Jeigu dvejojate, atsakykite sau, kokios jum kombaino funkcijos būtų reikalingos ir bus aišku, ar verta pirkti mirksiukas.gif

Iš pradžių ir aš masčiau apie maximinį kombainą, bet paskui iš teko išgirsti, kad yra Bosch kombainas, kuris kvadratėliais pjausto, va tada maximinis jau nublanko prieš tą ax.gif Bet apie buitinę techniką išmanantis žmogus pasiūlė pasiimt Bosch 4200 dėl kainos ir kokybės santykio (su akcijom gavos tik 330 Lt rolleyes.gif ), kai pasakiau, kad man aktualiausia būtent daržovių smulkinimas smile.gif Dabar smagu gamint apkepus ir mišraines thumbup.gif: Aišku, patogu ir kokteilinė, sulčiapausdės kad yra kartu ir kiti pribumbasai smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite Philips 1377 medeliuką? Įdomu būtų apie jį išgirsti, ar vertas dėmesio šis blenderiukas?
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2011 01 04, 15:55)
kazko mazoka atsiliepimu apie maximini kombaina sad.gif
kaip mesa smulkina, ar eina farsa pasidaryti, ar bulves tarkuoja?

o gal kas zino ar galima nusipirkti papildomai philips kombainams pjaustymo disku, jei taip tai kur?

Aš nusipirkau panašų Philipsą į Maximinį, ta prasme,ne tą kur už lipdukus,bet tokį tik baltą. Man irgi labai trūksta daugiau pjaustymo diskų. Gal kas žinote ar galima jų dasipirkti?

i 
Skelbimams skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 07 sausio 2011 - 14:35
Aš irgi Maximos lipdukus renku, bet vis dar nenusprendžiu ką pirkti.
Galvojau iš pradžių kokteilinę, bet paskui pradėjau mastyti gal kombainą. Gausis 2 in 1.
Bet irgi informacijos pasigendu, ką būtent tie peiliukai daro.
Kokias daržoves galima smulkinti ir kokias būdais: burokine, šaudeliais ar dar kažkaip?
Ar maišo, plaka tešla? Šluotelių nėra, tai turėčiau suprasti kad neplaka. Bet yra kažkokie maišymo peiliukai, kažin kaip jie veikia?

Kas man labiausiai patinka žiūrint į tą kombainą, kad paprastai susimontuoja ir dedaug plovimo. Čia man labai aktualu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 01 04, 21:55)
Jeigu dvejojate, atsakykite sau, kokios jum kombaino funkcijos būtų reikalingos ir bus aišku, ar verta pirkti  mirksiukas.gif

Iš pradžių ir aš masčiau apie maximinį kombainą, bet paskui iš teko išgirsti, kad yra Bosch kombainas, kuris kvadratėliais pjausto, va tada maximinis jau nublanko prieš tą  ax.gif Bet apie buitinę techniką išmanantis žmogus pasiūlė pasiimt Bosch 4200 dėl kainos ir kokybės santykio (su akcijom gavos tik 330 Lt rolleyes.gif ), kai pasakiau, kad man aktualiausia būtent daržovių smulkinimas smile.gif Dabar smagu gamint apkepus ir mišraines  thumbup.gif: Aišku, patogu ir kokteilinė, sulčiapausdės kad yra kartu ir kiti pribumbasai  smile.gif

kur pirkote ax.gif ?
Atsakyti
Nu aciu dukrytei ,turiu ir as is maximos kombaina.
1.Pjaustymo itaisas(galima kapoti,maisyti,plakti ar sutrinti i tyre)
2.Minkymo priedas(galite naudoti minkymo prieda mielinei duonos ir picos teslai minkyti irt.t.)
3.Raikymo ir pjaustymo diskai
4.Plakimo diskas(galite isplakti grietinele,kiausinius,kiausiniu baltymus,tirpu pudinga ,majoneza ir biskvito pyrago tesla ir t.t.)
5.Maisytuvas(pieno produktams,padazams,vaisiu sultims,sriuboms,gerimu,kokteiliu,maisymas,blynu teslai,kudikio maistui,trinti ir t.tt.)
Valymas kombaino labai paprastas.
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2011 01 23, 13:24)
kur pirkote ax.gif ?

Senukuose smile.gif Bet tuo metu ir kitose buitinės technikose parduotuvėse panašiai kainavo, nes buvo daug akcijų.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 01 23, 17:44)
Senukuose  smile.gif Bet tuo metu ir kitose buitinės technikose parduotuvėse panašiai kainavo, nes buvo daug akcijų.

susimeciau dabar manau ir man geriau tiktu bosch ar is maximos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2010 11 25, 17:16)
as turiu Braun MR 6550 MBCHC esu labai patenkinta ir visas dalis naudoju, kad ir ne viska kasdien, bet daiktas liuks smile.gif ir va dabar svajoju is kur gauti tas dalis kurios yra Braun MR 6550 MFPHC modelyje..

aš galvoju apie 6550 mfphc modelį...o jo visos dalys indaplovėj plaunamos?

o įdomu yra pirkti tarkos, kad kvadratėliais pjaustytų? g.gif
Atsakyti
pasakykit, man, kuo skiriasi šie modeliai? http://www.avitela.l...r-6550-fp-m-hc/ ir http://www.avitela.l...6550-m-k-fp-hc/ kiek skaitau, nieko neišskaitau, na tik vienam 5, kitam 3 daržovių tarkos, bet jei jos pjausto tik šiaudeliais arba griežinėliais, tai kodėl 5 ar 3 g.gif
Atsakyti
mes turime antraji.
Yra 3 tarkos. Pjausto kaip burokine tarka smulkiau, po to siaudeliais ir griezineliais.
Atsakyti