QUOTE(chuchundra @ 2010 10 15, 21:11)
Man idomu,ar gali blenderis ne tik i kose sutrint,o kaip nors stambiau smulkint? Gal kvailas klausimas,bet as nezinau.
Blenderis iškart smulkiną į košę, tiksliau būtų sakyt trina. Tik neiškart viską sutrina, tai gali likti stambesnių gabalėlių.Tai gautųs kaip košė su stambesniais gabalėliais. Jei norite stambiai smulkinti, reik turėt tokį indelį su peiliais (smulkintuvė). Nors taip kaip indelyje smulkinamos daržovės man nelabai patinka. Nes kas papuola iškart po peiliais, susmulkina, kas aukščiau, lieka labai stambūs gabalai, tada sukratai dubenėlio turinį ir vėl smulkini. Ir kol bandai pasiekti vienodą stambumą, tai gaunas viskas labai smulkiai supjaustyta. Kai kada toks smulkumas gerai, bet jei nori susmulkinti svogūną pvz. padažui ir nori stambesnių gabalėlių, taip nelabai gausis, nes vienas bus didelis, kiti smulkiai. Nėr taip kaip reklamuoja, nori tolygiai stambiai supjausto, po to smulkyn.
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 12, 11:00)
ka manot apie sita blenderi?
Apie tokį taip pat galvoju. Įdomu būtų išgirsti daugiau atsiliepiemų, tarkim kaip tos tarkos. Kokiom salotoms ar greita ir patogu pjaustyt.
Svajoju apie Bamix (su visom pjaustyklėm), bet Braunas turi daugiau pjaustymo galimybių ir aišku ta kaina
Ar iš to puslapio ir užsisalėt? Aš planavau pirkti užsienyje. Lietuvoj toks Braunas kainuoja virš 500 o parsisiųst vos ne dvigubai pigiau. Bet dabar kai padavė akciją..