Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(chuchundra @ 2010 10 15, 21:11)
Man idomu,ar gali blenderis ne tik i kose sutrint,o kaip nors stambiau smulkint? Gal kvailas klausimas,bet as nezinau.

Blenderis iškart smulkiną į košę, tiksliau būtų sakyt trina. Tik neiškart viską sutrina, tai gali likti stambesnių gabalėlių.Tai gautųs kaip košė su stambesniais gabalėliais. Jei norite stambiai smulkinti, reik turėt tokį indelį su peiliais (smulkintuvė). Nors taip kaip indelyje smulkinamos daržovės man nelabai patinka. Nes kas papuola iškart po peiliais, susmulkina, kas aukščiau, lieka labai stambūs gabalai, tada sukratai dubenėlio turinį ir vėl smulkini. Ir kol bandai pasiekti vienodą stambumą, tai gaunas viskas labai smulkiai supjaustyta. Kai kada toks smulkumas gerai, bet jei nori susmulkinti svogūną pvz. padažui ir nori stambesnių gabalėlių, taip nelabai gausis, nes vienas bus didelis, kiti smulkiai. Nėr taip kaip reklamuoja, nori tolygiai stambiai supjausto, po to smulkyn.
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2010 10 12, 11:00)
ka manot apie sita blenderi?

Apie tokį taip pat galvoju. Įdomu būtų išgirsti daugiau atsiliepiemų, tarkim kaip tos tarkos. Kokiom salotoms ar greita ir patogu pjaustyt.

Svajoju apie Bamix (su visom pjaustyklėm), bet Braunas turi daugiau pjaustymo galimybių ir aišku ta kaina doh.gif

Ar iš to puslapio ir užsisalėt? Aš planavau pirkti užsienyje. Lietuvoj toks Braunas kainuoja virš 500 doh.gif o parsisiųst vos ne dvigubai pigiau. Bet dabar kai padavė akciją..
Atsakyti
Ieskau paprasto blenderio. Radau toki http://pigu.lt/buiti...a_100?id=795983

ir dar maciau rimi clatronic 300W buvo akcija, tik nezinau ar dar yra.
Gal kuri turit, koki geriau rinktis? O gal zinot kur akcija, kad kaina butu iki 70 lt ir apie 400 W. ? 4u.gif
Atsakyti
as turiu Braun MR 6550 MBCHC esu labai patenkinta ir visas dalis naudoju, kad ir ne viska kasdien, bet daiktas liuks smile.gif ir va dabar svajoju is kur gauti tas dalis kurios yra Braun MR 6550 MFPHC modelyje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 25 lapkričio 2010 - 17:19
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2010 11 25, 17:16)
as turiu Braun MR 6550 MBCHC esu labai patenkinta ir visas dalis naudoju, kad ir ne viska kasdien, bet daiktas liuks smile.gif ir va dabar svajoju is kur gauti tas dalis kurios yra Braun MR 6550 MFPHC modelyje..

Pvz.:garantinniam galima uzsakyt,jei tinka modeliui.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 25 lapkričio 2010 - 18:03
Labas. Turiu aš šitą kombainą, esu patenkinta, dasipirkau peiliukų, laikau ant stalo ir pakankamai dažnai naudoju. Dar būnant jam garantiniu, norėdama greičiau supjaustyti, ėmiau ir stipriau paspaudžiau. Tai sulaužiau peiliuką. Tada vyras nutempė į garantinį. Ten nepildę dokumentų davė naują originalų. Tai jau trys metai naudoju. Dabar stipriai nespaudžiu, bet ir nesigailiu. Man tikrai galingumo užtenka. Jis buitinis, ne prof., taigi su juo elgtis reikia ramiai.
Ar į galingesnį spėčiau produktus kišti? Va dar norėčiau priedą sultim įsigyti, bet šiuo metu nėra, o šiaip ir brangokas 250lt. ne citrus.
Na čia tik mano nuomonė. Sėkmės renkantis.
Atsakyti
gal kas jau įsigijote Philips kombainą kur Maximoj už lipdukus duoda. Į domu kokie atsiliepimai, ar vertas dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2010 11 30, 13:26)
gal kas jau įsigijote Philips kombainą kur Maximoj už lipdukus duoda. Į domu kokie atsiliepimai, ar vertas dėmesio ax.gif

ir mane toks kombainas domina,laukiam atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
sveikute, gal kuri turite Braun MR6550 MCA, gal kokių atsiliepimų turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2010 11 30, 13:26)

Nusipirkau vakar, ir jau išbandžiau tarkuoti bulves, tai visai neblogai, aišku liko kažkiek nesutarkuotų, bet visumui faina, nereikėjo su rankom tarkuoti. Patiko, kad jei neteisingai surenki, jis neveikia.
Atsakyti
Nusipirkom pries 3 sav. Maximoj uz lipdukus Philips blenderi,tokius pat ziurejom kituose parduotuvese,tai niekuo jie nesiskiria,nes cia rase,kad pagal kazkoki uzsakyma labai nekokybiskai padaryti. Man jis patinka,viska trina ka idedu.
Atsakyti
na laukiam dar atsiliepimu apie kombaina maximos smile.gif nes taip dvejoju, jau lyg ir pirkti ir vel... o gal nereikia, ka as su juo darysiu... siaip labai kokteilines noriu, tai Mb sako pirk visa kombaina...ir galingumas kitoks...
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 01 03, 14:24)
na laukiam dar atsiliepimu apie kombaina maximos smile.gif nes taip dvejoju,  jau lyg  ir pirkti ir vel... o gal nereikia,  ka as su juo darysiu... siaip labai kokteilines noriu,  tai Mb sako pirk visa kombaina...ir galingumas kitoks...

plakiau ir tešlą biskvitui, ir grietinėlę tortui, esu tikrai patenkinta 4u.gif
Atsakyti